5.10.2017 - Studio Plzeň

2017-10-05 – IvA_Kauza Lithium_59min

Stáhnout nebo přehrát – 59min

Interakce v akci

Komentáře

  • yany.kytka napsal:

    Pane Hlávka, ten pán, který říkal, že ti co nám vládnou a mají neomezenou moc a volby berou jako průzkum veřejného mínění, tak toho jste nepochopil.
    On říkal, že volby nejsou zbytečné z toho důvodu, že ti, co projeví svou vůli, mají šanci na lepší budoucnost než ti kteří zbaští, co je jim předloženo. Vám to tak možná nepřipadá, ale zkuste si představit, že chováte nějaká zvířata. Třeba slepičky. Pokud mezi nima bude pár slepiček, které budou projevovat určitou samostatnost, třeba si budou hledat potravu samy a přiběhnou zvědavě k vám, podívat se co děláte, bude vám možná líto, dát je na pekáč. Zatímco takový brojler sedí v kleci, jen žere a s…e…. tupě zírá… Toho klidně klepnete a on se ani nebude bránit. Takhle to myslím je i s lidma. Pokud se nebudeme bránit, tak skončíme na pekáči. Proto musíme bojovat ať to dopadne, jak chce. Zatím to jinak nejde. Kdyby lidi nešli k volbám, byl by to pro ty mocné signál, že jsme to vzdali a že si s náma můžou dělat co chtěji.
    A ještě bych ráda slyšela vaši představu jak by to mělo vypadat bez těch voleb.
    Díky Jana

    • Studio Plzeň napsal:

      Hezky den,
      jak by to vypadalo jinak zde probirame horem dolem – klíč je ale v poznání kritické skupiny lidi. Jen takto s tím lze něco udělat. Opravdu je třeba jít na to přes poznání a intuici a ktomu je zde na SVCS mnoho pořadů.

      P.Hlávka