8.3.2018 - Studio Plzeň

2018-03-08 – P.Insider_J.Woodman_Situace na Slovensku_175min

2018-03-08 – P.Insider_J.Woodman_Situace na SLovensku_175min

Peter Insider (vysíláno z Plzeňského studia - ukončeno v 4/2018) / Studio Plzeň

Komentáře

  • glatz napsal:

    Je lépe nedělat nic, než z něčeho nic. Což se často děje.

  • vorisek napsal:

    Dobrý den,
    Nemám rád pálení čarodějnic, a proto bych chtěl rád dnes poděkovat panu Hlávkovi za vše, co pro Svobodný vysílač dělá. Založen svobodného vysílače, vytvoření TV, ochotu moderovat i s nemocí. Děkuji. Ať se vám daří.

  • múza napsal:

    menší vzkaz pro pana hlávku, poslouchám z archivu pořad s peterem a mám nějaké „poznání“ ohledně toho rozporu, ke kterému mezi vámi došlo v tomto díle, dovolím si ho zde sdílet.. mluvím o té části, kdy už ani peter to nehodlal dál přehlížet a vynadal vám.. pane hlávka, vy mluvíte o tom, že se nemá bojovat, ale vy sám stále bojujete s jinou alternativou než je ta vaše.. resp. chcete všem neustále dokazovat, jaké je to vaše poznání úžasné na rozdíl od jejich poznání a proto jste se stavil do jejich role a tlačil jste na petera, aby vám v tom dal za pravdu.. jenže peter je někde jinde a nenechá se do něčeho tlačit a proto se z vašeho naléhání stala přetlačovaná, kterou ale po zavolání posluchačky peter raději smetl ze stolu, nejspíš spoléhal, že si dáte pokoj sám, jenže to se nestalo, jste totiž tvrdohlavý.. proč jste ale tak tvrdohlavý, pane tvrdohlávko? proč máte potřebu neustále (si) dokazovat úžasnost a nadřazenost vašeho poznání vyloženě při každé příležitosti? (a tahle příležitost byla zvláště šťavnatá, tak jste ji rozhodně nechtěl nechat proklouznout).. uvědomujete si vůbec, že se takto chováte? zkuste přemýšlet nad tím, proč.. neříkám, že děláte něco špatně, jen říkám, co konkrétně děláte.. co ve skutečnosti vysíláte.. neustále mluvíte o tom, jak všechno chápete, ale mnoho lidí kolem vás jistě chápe, že své vlastní nitro ještě tak dobře nechápete, proto doufám, že vám tento vzkaz pomůže pochopit lépe.. hodně štěstí..

  • rufise napsal:

    Dobrý večer,teda pane Hlávko,není to poprvé co to musím přestat poslouchat,už poněkolikáté tím svým přerušováním totálně kazíte jinak velmi zajímavý pořad.,tak se těším na Petera,co nám nového řekne,vy ho naprosto zazdíte,vubec ho nenecháte mluvit,chlape jste normální.Pozvete si hosta,pozvete lidi aby hosta poslouchali a pak Vám musí doslova host nadávat aby jste ho nechal mluvit,musí Vás posluchači doslova prosit aby jste do toho přestal v jednom kuse opakovat jednu a tu samou větu,otázku,kterou teda směřujete na hosta ale nenecháte ho ani odpovědět.No jak si vážím toho co děláte,tak tímto to celé vaše usilí neskutečně schazujete.Stydím se že jsem kdy tohle rádio doporučovala svým známým.Co jste předvedl dneska byla doslova neucta k nám i hostovi.
    Jana Tovačovská