11.5.2018 - Studio Plzeň

2018-05-11 – Vítek a VK komentují události týdne_178min

2018-05-11 – Vitek a VK komentuji udalosti tydne_178min

Hovory u klábosnice / Tématické pořady

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Dobrý večer, poslouchám ze záznamu, ale přesto mi to nedá a napíšu jen malou poznámku k tomu, co tady bylo řečeno o zájmu stran o Vaše důležité informace, o nichž byla řeč ve 3. části pořadu. Divím se totiž, že jste ještě nezjistili pravou podstatu hnutí SPD a hlavně úmyslů p. Okamury. Ale i jako jen vzdálený pozorovatel dění, když si dám dohromady, že jedna a jedna jsou dvě, tak mi pořád vychází, že už mu nevěřím, přestože jsem SPD volila. A jestli se pletu, tak mě opravte, ale i z poslechu p. VK mi připadá, že vůči jeho chování má výhrady, ale zatím to nechce veřejně moc ventilovat. Myslím, že naše poslední naděje chováním a kroky SPD už padla, vůbec to nevidím růžově. A asi to pochopilo více lidí, protože preference jim klesají. Umožnili svými hlasy Babišovi uvolnit prostor k jeho řádění a ničím dalším už se z toho nevyvlečou, ať si teď p. Okamura své kroky zdůvodňuje jakkoliv lidumilně. Děkuji za Vaše skvělé pořady a jsem zvědavá, jestli dojde na má slova, že SPD zradilo své voliče.
    Jarmila Dobešová

    • Studio Plzeň napsal:

      Můj názor na volby a také politické strany je až příliš „profláklý“, proto ho nebudu znova zde uvádět……

    • PP napsal:

      Ten kdo tady zrazuje voliče, je především Babiš. Copak nevidíte ty jeho veletoče?

  • PP napsal:

    Zdravím všechny, rád bych trochu okomentoval pořad ze dne 11.5.2018. Poslouchám pana VK od samého počátku jeho audio pořadů jak zde, tak na Svobodném rádiu. Jeho působení na české alternativě je bezkonkurenční. Ale jak se tak stává, žádný člověk nemůže znát všechno, a s některými jeho výklady se nedá souhlasit ani za mák. V pořadu na dotaz po telefonu, v čase přibližně 1,50 hod, pan VK definoval co znamená udržitelný rozvoj.
    Když jsem to poslouchal tak jsem myslel že odpadnu. Pan VK nedefinoval udržitelný rozvoj, ale otroctví. Globální chudnutí, o kterém pan VK neustále hovoří, není způsoben nedostatkem zdrojů, ale přáním globálních elit. Tyto elity svým finančním systémem, s pomocí inflace, okrádají celou planetu. To je celý problém.
    Pěkně srozumitelně je to popsáno na webu http://www.tso-tso.cz/ . Z toho vyplývá, že správa této planety neprobíhá jak by měla. Potom si pan VK může odpovědět i na řečnickou otázku z předminulého pořadu, kdy řekl že, „ten kdo do budoucna vyřeší financování důchodů, by měl dostat Nobelovu cenu“.

  • maratonec napsal:

    „Láme se chleba ! Kto má – znamenie ŠELMY , a kto – nemá ? “ ZJ 17:14 „Budú bojovať proti Baránkovi,ale Baránok zvíťazí nad nimi, lebo je Pánom pánov a Kráľom kráľov, a s ním budú, ktorí sú povolaní, vyvolení a verní.“