9.8.2018 - Studio Plzeň

2018-08-09 – IvA_Interakce v Akci_Padlí vojáci v Afganistánu_Nepodmíněný příjem_110min

2018-08-09 – IvA_Interakce v Akci_Padlí vojáci v Afganistánu_Nepodmíněný příjem_110min

Interakce v akci

Komentáře

  • PavelPetrolin napsal:

    k vašem naprosto ostudnému pořadu bych napsal asi jenom tohle:
    Vojenská mise je v Afghánistánu na základě rezoluce Rady bezpečnosti OSN č. 2189. Tato rezoluce prošla poměr: 15 pro, 0 proti, 0 zdržel se. To znamená, že pro rezoluci hlasovalo i Rusko a Čína. Dodal bych, že se tak stalo 12. prosince 2014. Rezoluce reaguje na prosbu demokraticky zvolené afghánské vlády, která žádá mezinárodní společenství o pomoc v boji s terorismem. Mise tedy není žádnou okupací.

    • Studio Plzeň napsal:

      Jde ale o to jak to vnímají obyčejní afgánci a také jaký je záměr USA a jeho pohůnků. Nyní máme 50.výročí 1968. Byla to okupace, když řádně zvolená vláda pozvala armády Varšavské smlouvy do ČSSR?
      P.H.

      • PavelPetrolin napsal:

        A jaký byl záměr zemí Rady bezpečnosti OSN že to schválili? Co se týče srpna 68, žádná „řádně zvolená vláda“ sem nikoho nepozvala, zvací dopis poslal jeden ministr a nějací členové ÚV případně předsednictva KSČ. Taky právě proto to byla vlastizrada, že.

      • PavelPetrolin napsal:

        ještě k tomu jak to vnímají obyčejní afghánci, analogicky tedy pokud někteří Syřané zabíjí ruské vojáky, je to tedy v pořádku? i když tam jsou na základě pozvání zvoleného prezidenta?