19.10.2018 - Studio Plzeň

2018-10-18 – Nad Reformou společnosti_J.Schlimbach_L.Mikš_190min

2018-10-18 – Nad Reformou společnosti_J.Schlimbach_L.Mikš_190min

Socioekonomika / Studio Plzeň

Komentáře

  • Milan_D napsal:

    Další totálně zabitá relace. To je tak když u nejhlasitějšího mikrofonu sedí člověk s nezvládnutou touhou komentovat úplně všechno. Do toho kombinace průměrných znalostí a nadprůměrného ega plus rozhodnutí brát od začátku kdejaký hovor, to nemohlo dopadnout dobře. Hosté, nad míru kvalifikovaní, se skoro nedostali ke slovu Kdybych chtěl v očích veřejnosti shodit nějakou rozumnou iniciatávu (např. Ekonomickou reformu), tak to nechám komentovat pana Hlávku a mainstream se může za břicho popadat, co to tam je za trouby na té alternativě. Kdybych dělal v 168 hodin, či Newsroom, tak na této relaci bych si zgustl. Ach jo pane Hlávko, kdy už ve Vašem případě zareaguje ta neustále vysvětlovaná záporná zpětná vazba?

    • Studio Plzeň napsal:

      Je tam pár věcí s kterými s vámi souhlasím (nejsem žádný profík), ale v mnohém se jistě pletete! Je na každém, kdo si relaci poslechne, jak ji „zhodnotí“. Není vše jen černé, nebo bílé!
      P.Hlávka

  • minidaz napsal:

    Mě to vytočilo, protože já jsem skutečně platil, a vy evidentně jste si na žádný byt nevydělal. Jinak do komentářů nejsem sprostej, ale tohle je fakt pod úroveň.
    To je to samý, jako když budu tvrdit, že když VY si založíte družstvo a budete přijímat družstevníky a budou vám platit splátku na byty, že VY jste kradač a zloděj, protože vlastníte jejich byty. A dřete z nich splátky a kromě toho peníze na provoz družstva.

    • Studio Plzeň napsal:

      No, to jsme si asi úplně nerozuměli. Já jsem říkal, že je to nějaké podivné a že tomu úplně nerozumím, když jdeme do těch největších základů. Prostě mne to přesunutí majetku po roce 1989 od tehdejších vlastníků přes stát do rukou nových (staronových) vlastníků nějak neštimuje….ale opravdu nemám přehled zdaleka ve všem. Ale minimálně k zamyšlení to snad je? Co říkáte?

  • minidaz napsal:

    Jako sorry jako, ale pane Hlávka to vlastnictví máte nějak pomotaný. To je fakt neuvěřitelný.
    Státní podniky – nevíte nic.
    Bytová družstva dtto, nevíte nic, jako myslel jsem, že máte přehled, ale tohle je fakt pod úroveň. Stává se z vás komunistický, neomarxistický ideopropagátor.
    Nejdříve si něco zjistěte a pak plkejte, normálně by člověk řekl nemelte píčoviny.

    Např. v Praze bytová družstva fungovala tak, že člověk, který chtěl KOUPIT a VLASTNIT byt, MUSEL být členem družstva!!! My, jako naše rodina – a podotýkám, že toto bylo ve většině případů – tohoto družstva, jsme byli bez dluhů na bytě, komplet zaplaceno – celá ANUITA byla zaplacena a přesto jsme byli nuceni spoluvlastnit tento byt. !!! Prdele, serete mě se zamlžováním pojmů a nejste schopen si zjistit přesně ty věci !!!