14.11.2018 - Studio Plzeň

2018-11-14- Sředa -Debaty je třeba_Dámská jízda H.Suchá_V.Vítová_I.R.Kupcová

2018-11-14- Sředa -Debaty je třeba_Dámská jízda H.Suchá_V.Vítová_I.R.Kupcová_132min

Středa - debaty je třeba...

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Já vám řeknu, kde je jádro pudla-nic z toho by nebylo, nemohli by si tady ani dělat nároky Amíci, ani zadávat příkaz Chovanec, jak tvrdí ti policisté, ani nikdo jiný by nemohl manipulovat s děním u nás i na půdě EU, kdyby Babiš nezpůsobil svým zneužitím dotací takovou kauzu. Teď je ze všech stran vydíratelný a každý si s ním může pohrávat , jak chce. Vždyť to je jasně vidět i na tom, jak třeba během jednoho dne dokáže 2x i 3x změnit názor. Tak toto je jádro pudla, tento člověk na tak vysokém postu v politice. Kdyby byl řadový občan, už by mu brali míru na tepláky.

  • Dobesova napsal:

    Paní Protopopová vydala zprávu, kterou pacient nepodepsal, to není posudek, ani právoplatná zpráva, ať si p. Vítová udělá jasno, ten pán, co volal, má naprostou pravdu – a všude, kde bude vystupovat p. Vítová, nebudu nadále poslouchat. Nechápu, proč hájíte Babiše, doběhla ho jeho vlastní léčka. Jestli chcete, říká se tomu i karma. Hájíte ho naprosto nekriticky a myslím, že ztratíte tímto pořadem hodně sympatizantů. A ta další p. lže, bylo to natočené před měsícem a určitě si novináři jistili záda konzultacemi s právníky a zajišťovali spoustu jiných věcí ohledně možnosti zveřejnění.

  • Dobesova napsal:

    Dobrý den, poslouchám ze záznamu , jsem u 53. minuty a uvažuju, jestli tyhle „dámy“ mám poslouchat dál. Jejich názory jsou tak dalece naivní, že se to fakt nedá poslouchat. Divím se, co vůbec dělají na alternativě, když souzní s někým, jako je premiér. Nejspíš spadly z višně, protože jinak si to nedovedu vysvětlit. A co na to vy, pane Hlávka, to si teda raději doposlouchám, jestli jim budete aspoň trochu oponovat, jinak i vy klesnete v mých očích dost hluboko. Jestli někdo věří Babišovým pohádkám, ztratil už všechnu soudnost a schopnost logického uvažování.