15.11.2018 - Studio Plzeň

2018-11-15 – Vyžádaný rozhovor se studentkou politologie a ekonomie_164min

2018-11-15 – Vyžádaný rozhovor se studentkou politologie a ekonomie_164min

Studio Plzeň / Tématické pořady

Komentáře

  • Milan_D napsal:

    Tak to bylo ubohé. Sotva holka chtěla něco říct, už jste ji sborově překřikovali, telefonista Karel jí přímo urážel a moderátor neměl ani tolik slušnosti aby to mírnil. Je fakt vidět že máte POZNÁNÍ, jak bylo opakovaně a bohorovně deklarováno. Ne, že bych souhlasil s jejími názory, to ani náhodou, ale je mi hanba za to jakou máme alternativu. Proč dělá moderátora někdo zcela beze smyslu pro dialog a fair play? Jestli si myslíte jak jste si na ní zgustli, tak holka to morálně ustála minimálně na plichtu.

    • Studio Plzeň napsal:

      Milane, bylo to opravdu jinak. Ta holka sem přišla, aby nám dala lekci ze sluníčkářství i když to navlíkla tak, že potřebuje informace na seminárku o fungování nezávislého média. Cožpak jste neslyšel jaké otázky měla připravené? Opravdu nešlo jinak reagovat. Neznáte souvislosti a soudíte. Už jen že stále máte pocit, že je třeba bojovat,(když píšete, že to uhrála na plichtu) už v té chvíli nechápete o co jde nám.
      Nakonec odešla a ani ji nezajímaly nějaké informace ani se nakonec neozvala, že bude chtít tu nahrávku, aby mohla čerpat do té seminárky.
      Jen se nakonec ukázalo, jak tito lidé přemýšlí. Všiml jste se, jak vůbec nepřipustila jakékoliv jasné argumenty, které by ji něco vysvětlily. něco takového vůbec tito lidé nepřipouští, njsou schopni jakékoliv změny názoru, neboť by jim to nabořilo jejich nevědomí, což asi nikdy nepřipustí, Oni chtějí tůstat nevědomými, neboť jim to přináší pohodlný život!

  • stavbar napsal:

    Tohle produkuje naše školství. Bože, kam jsme to dopracovali. Hloupá husička bez vlastního myšlení.

  • Renata napsal:

    Výborný pořad. Zvěte ty zdegenerované nabubřelé študentíky více, aby byli lidé víc v obraze. Dekadence a hlupství dnešních študentíků je zkrátka neuvěřitelné. Demagogie, postoj jediné pravdy, neschopnost logicky myslet a dedukovat bez klišé, vymleté mozky prezentované ukňučeným afektovaným hláskem. Řezat, řezat, řezat, tady rodiče někde udělali velkou chybu…

    • Studio Plzeň napsal:

      Byla to ona, která sem chtěla přijít a nebyla jediná – psalo a volalo více studentů, že by chtěli dělat seminárky na téma Alternativní média. Tato sl.Dominika byla ale jediná, která byla ochotná přijít do živého vysílání – ostatní (ale bylo jich asi 5) se už neozvali.