26.11.2018 - Tapin - Radio

2018-11-26 – Michal: 2. díl o prorůstání podsvětí a mafie do nejvyšších pater české politiky (Babiš, Chovanec, Kalousek). Vydírání podnikatelů na GFŘ, albánská mafie, čištění peněz ze státní správy, financování pol. stran.

Stáhnout nebo Přehrát

Hovory u klábosnice

Komentáře

  • ruda13 napsal:

    Je to pěkný příběh, trochu zkreslený a plný polopravd, zajímalo by mne jak je to s ochranou osobních údajů , když používáte plna jména lidi, kterých jste se určitě neptali na souhlas… jsem jeden ze jmenovaných v tomto rozhovoru a docela mi to vadi.

    • Studio Plzeň napsal:

      Ale my jsme také neustále nazývány proruskými agenty a já nevím čím a také to není vůbec pravda. Pokud se vy cítíte neprávem nařčen, máte možnost to u nás svobodně vysvětlit a uvést to na pravou míru a klidně můžete jmenovat ty, kteří udělali to, čemuž vy se bráníte. Pokud jste jednou vstoupil do veřejného života (nebo tak podobně), pak si musíte být vědom, že budete jmenován a strpět to. Dokonce by vaší povinností mělo být vše uvést jak to bylo! My vám dáme svobodný prostor!!! Pokud jste nikdy nic nespáchal, pak by to pro vás neměl být problém. Pro nás zase není problém se případně omluvit a veřejně!

  • Dobesova napsal:

    No, takže ti, co mají tyhle důkazy, už mají dávno konat. Proč se tak neděje? Na co se čeká? Ať už se tady konečně ten hnůj z vyšších pater vyveze. Protože tady té svoloči se jinak než hnůj nedá říkat.

    • Studio Plzeň napsal:

      …ať už to někdo udělá…ať, ať…. A nyní přemýšlejte!