28.11.2018 - Petr Václav

2018-11-27 – Historie na ruby host Pavel 50 – 124 min.

Stáhnout nebo přehrát – 124 min

Jeden dotaz posluchače rozebrán hostem i posluchači. Jak se máme, jak jsme se měli a jak se budeme mít? Co vlastně bylo a nebylo před rokem 1989? Nebo jak nazírat na restituce? Proč si stále necháváme vnucovat názor druhých o vlastním principu bytí?

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa

Komentáře

  • PavelPetrolin napsal:

    ťuky ťuk, kdepak je moje nevulgární svobodné vyjádření názoru?

    • Studio Plzeň napsal:

      U nás je zvykem, že na tyto (u vás vždy velmi kritické až hloupé názory) odpovídá studio, které to vysílalo. Za sebe mohu sdělit, že na vaše názory bych také nebyl zvědavý. Možná jste si ještě nevšimnul PavleChytrolíne, ale vy umíte jen kritizovat (projděte si všechny své příspěvky) a díky vašemu naprosto nevyspělému názoru z nedostatku informací a tento svůj názor chcete sdělovat lidem, kteří již došli mnohem dál k poznání. Myslíte si, že je zde na to někdo zvědavý? Zkuste to raději na mainstreamu, kde vás s těmito nevyzrálými názory jistě přijmou – ale tam pozor na váš jakýkoliv i nevulgární svobodný názor – možná vás pak rovnou zablokují!

  • PavelPetrolin napsal:

    Ten pořad má vskutku přiléhavý název….. Co tam předvádí pan Pavel je opravdu zážitek. Směs bludů, vyložených lží a překrucování. Navíc toto všechno okořeněné starým dobrým antisemitismem. Nejvtipnější byla ta oslava socialistické pracovní nemorálky. Něco tak absurdního sem dlouho neslyšel.