6.2.2019 - Tapin - Radio

2019-02-06 – Michal a Petr: 6. díl o podsvětí, mafii a české politice: vyvážení klimatizovaných kontejnerů s tajnými zásilkami z ČR do Dubaje v Emirátech.

Stáhnout nebo Přehrát

Hovory u klábosnice

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Takže tady se přibraly desetitisíce nových úředníků-to je tak těžké , aby úředníci FÚ zjistili, že některé firmy neustále nárokují odpočet DPH v takových obrovských sumách, zkontrolovat, jaké prodeje a kdy fakturují, nehledě na to, že existuje kontrolní hlášení? A zase jsme u toho samého-není vůle kontrolovat velké ryby, raději se budou zadupávat do země ty malé, které nemají prostředky na to se bránit.

  • Dobesova napsal:

    A tohle Babiš neví? Vždyť dělal ministra financí! Takže když si postavím do jedné lajny to, že tady se deptají malí živnostníci kontrolním hlášením, EET a podobnými nesmysly, kde i matematicky slabší člověk si dovede odvodit, že po uvážení všech okolností jsou čísla o lepším výběru daní díku těmto opatřením vylhaná a účelově uváděná, a do druhé lajny si postavím, že tady probíhá to, co uvádíte, tak se ani zaboha nemůžu zbavit dojmu, že vláda, poslanci a podobná sorta lidí je toho součástí a tudíž se s tím účelově nic nedělá, dokonce nabývám dojmu, že jsou právě tito nasazováni do vysokých funkcí, protože jsou tímto jednáním vydíratelní, tedy logicky poslušní a schopní proto všeho. A znáte názor Vaskyho, toho s těmi roxorovými tyčemi?