14.2.2019 - Studio Plzeň

2019-02-14 – IvA_Rozebíráme nastalou situaci v řadách SVCS

2019-02-14 – IvA_Rozebíráme nastalou situaci v řadách SVCS_108min

Interakce v akci

Komentáře

  • Kamjdu napsal:

    Dobrý den,
    k čemu je tu u vás možnost zde komentovat vaše (SVCS) názory, když mi sem mé názory psané ve vší slušnosti a upřímnosti nedáváte? Nyní dělám nový pokus. Ani se nenamáháte s odpovědí a s vysvětlením, proč tak činíte. Asi nebudu sám s kým tak zacházíte. Již delší čas to takto máte a nedivím se nyní, že jste se u vás rozhádali když jste v tak napuchlém egu pane Hlávko. Mít plná ústa demokracie, svobody a jako že i empatie a při tom skutek utekl, tak to se vám musí přeci vrátit. Nezapomínejte, že Bůh vás vidí a slyší i to co neříkáte vnímá (váš Anděl monitoruje). I nadále Vás ale poslouchám a přeji Vám štěstí (ale to zasloužené) 🙂

    • Studio Plzeň napsal:

      Sám jistě vidíte (je to napsáno automatem AKISMET vpravo nad vašim příspěvkem) že vám vaše příspěvky padají do Spamu a já vůbec neřeším proč tam padají. Ani vy tudíž neřešte mou osobnost ani věci kolem SVCS, protože jste naprosto bez informací (což je ale váš problém) a tedy vám vůbec nepřísluší někoho hodnotit, či obviňovat, či vyhrožovat. Nebudu to zde psát stále dokola p.Kamjdu!

  • Slovan1 napsal:

    Pane Hlávko, obrovsky obdivuji, jak jste zůstal klidný vůči kbelíkům špíny, které se objevily. Já se svojí snadno vznětlivou povahou už bych asi rozkousal mikrofon zbytky chrupu… Ale připomíná mi to některé události z českých dějin nedávno minulých, kdy se takto odstřelovali premiéři, když byli za hranicemi… Všichni se snaží být v pohodě v Těchlovicích, byl jsem tam, takže potvrzuji, že jste klatovské studio omlouval, že moderátor nemá rád velké davy, a zatím za našimi zády se rozběhne puč jak vyšitý z argentinských telenovel… Podporuji myšlenku pana Lufta – s tímto studiem ukončit spolupráci. Je hezké mít rád své nepřátele, ale oni to využijí jako naši slabost. Také mi to připadá jako řízená provokace z vyšších míst, SVCS je velmi silné médium se širokým záběrem a to se mocipánům nelíbí – používat mozek k myšlení se totiž napříště zakazuje… Držím palce do další práce a nedejte se. Roman, Plzeň

    • Studio Plzeň napsal:

      Děkuji za podporu Romane. Ano, jeví se to tak jak píšete a všechny indicie tomu nasvědčují – dokonce i ty, které vy neznáte. Přesto je proti duchu SVCS zakročovat restriktivně, ale dát ještě šanci, aby to třeba alespoň jedno studio z těch dvou pochopilo a aby měly možnost (nyní již tedy s jasným pravidlem, které zde na SVCS všichni s morálními hodnatami a duchem odpovídajícímu SVCS, dodržují a nepotřebují to mít někde napsané) toto nyní již jasně vyřčené pravidlo (o neotírání se o ostatní studia a jejich pravidelné hosty) ctít! Pokud to nebudou chtít dodržovat, nebo toho prostě nebudou schopni, jasně to svědčí o tom, že nectí ducha SVCS(nebo toho prostě nejsou schopni) a tedy se sami z tohoto kolektivu vylučují. Ze SVCS nikdy nikdo vyhozen nebyl, neboť to opravdu není v duchu fungování SVCS!
      Ti, kteří ctí ducha SVCS pokračují posíleni o nový poznatek dále a je jen na zmíněných studiích Klatovy a BB-Juh zda chtějí a zda vůbec dokáží setrvat (samozřejmě za dodržování základního pravidla „o neútočení“). Vždy se zatím ukázalo (a kolektiv i posluchače to jen posílilo) že tento přístup je správný, i když v současném prostředí společnosti, dost nepochopitelný. Na druhé straně je to další důkaz, že nová společnost musí fungovat na naprosto jiných principech, než tvrdé restrikci! A toto je jasná ukázka že to lze a že ti, kteří nemají dobré úmysly s novou společností, není vůbec třeba eliminovat (jak je tomu běžné dnes), ale dát jim šanci se včlenit do nového prostředí. Je jen na nich, zda to pochopí a dokáží, nebo zůstanou ustrnuti „viset“ v prostředí současném. Velmi ale záleží na těch, kteří to nové prostředí vytvořili, jak si dokáží udržet toho nového ducha (ty myšlenky) a zda je to nestrhne zpět do toho současného marastu. Nám se to zatím vždy podařilo a navíc to vždy nového ducha posílilo i díky vám posluchačům, kteří vlastně již v tom novém prostředí jedou také – poděkujme si za to navzájem a působme na další lidi kolem sebe. Ten potenciál je totiž ve všech, jen se musí být schopni utrhnout od současného matrixu a dokázat se na to svinstvo, které se v něm děje podívat (nazřít -udělat si více názorů) tak trochu „zhora“, abyto vůbec byli schopni uvidět.
      Nebojte! Projekt SVCS, který byl odstartován před 5-ti lety a který je v tomto směru opravdu naprosto unikátní, už takovou zkouškou prošel 2x a vždy z toho vyšel ještě silnější. A nyní to nebude (a především díky vám) jiné! Děkujeme!