27.2.2019 - Tapin - Radio

2019-02-27 – Michal a Petr: 7. díl o podsvětí, mafii a české politice: Jiří Kájínek, válka policajtů a šokující odposlechy gangsterů a vymahačů: propíchávání gum, ohrožování a vraždy.

Stáhnout nebo Přehrát

Hovory u klábosnice

Komentáře

  • Unknown napsal:

    Děkuji za velmi dobré informace. Ale co jste od toho Vítku očekával? Ani vy ani páni policisté ve skutečnosti nemáte vůbec “anung“, proti komu to stojíte. Tohle je taková špína a čím jde člověk víš a víš, je to ještě větší špína. Zbytečně riskujete zdraví a zdraví své rodiny. Takoví lidé se před nikým a ničím nezastaví a už vůbec ne před obyčejných klukem ze Svobodného vysílače. Přeji hodně sil a nervů. A ještě jednou Vám děkuji za přínosné informace, které jste poskytli lidem.

  • Nemesis napsal:

    Ač spousta informací zveřejněných, je pravdivá, důkazy podložená, jejich finální konstrukce už někdy pokulhává, chvílemi i na dvě nohy.
    Neznalý posluchač žasne, informovanější poslouchá a hledá chyby, které najde a není jich pomálu.
    Vítek se ztrácí v množství informací, což mu nelze vyčítat. To vše pak snižuje celkovou hodnotu. Vítek by k sobě potřeboval člověka, který by dokázal lépe korigovat a uspořádávat informace.
    Přesto patří SVCS obrovský dík za zveřejnění materiálů. Stát je permanentně okrádán od roku 1989. Po roce 1990 to byly dlouhé roky LTO, než se všemu učinila přítrž. Poté přišlo DPH.
    Státní byrokracie dosáhla obludných rozměrů a úředníci vymýšlejí další zákony, aby si obhájili teplá místa a rozšířili svůj počet, zcela v souladu s Murphyho i Parkinsonovými zákony.

  • Dobesova napsal:

    Myslím, že byste si měli přejmenovat pořad na Naprosto neuvěřitelné místo p. Chvátala. V čem to tady žijeme? To je hnus, hnus, hnus. Co kdybychom se my slušní sebrali a opustili tuhle republiku a zůstala by tu jen ta zločinecká spodina? Jsou nalezlí už všude, tak co tady? Ať se mezi sebou postřílejí, navzájem vybijí a bude pokoj. A dávejte na sebe pozor. Jak je vidět, máte za zády ty největší gaunery, jaké je možné si jen představit. Držím vám palce, ať vaše a naše věc zvítězí, není možné, aby toto zlo mělo zelenou do nekonečna. Ono se to jednou zlomí a díky vám snad pochopí lidé, co za šunt tady vládne.