28.2.2019 - Studio Plzeň

2019-02-27 – Středa-Debaty je třeba_I.David_M.Vidlák

2019-02-27 – Středa-Debaty je třeba_I.David_M.Vidlák_132min

Středa - debaty je třeba...

Komentáře

  • Kamil Papezik napsal:

    Dobrý den
    Poslouchám Vaši debatu s Ivanem Davidem. Vnímám to tak, že pan Ivan David mluví jako každý jiný politik, kterých máme v parlamentu a v senátu „pln;u prd;l“… Souhlasím s Vámi, když jste se pokusil jim vysvětlit to o těch politických stranách. Původně (ještě někdy vloni) jsem si dával naději, že by on mohl být jedním z těch, kteří pomohou přinést změnu. Nyní vidím, že když bude on někam zvolen, tak bude zase kývat jen tak, jak mu bude někdo z poza opony přikazovat. A když se něco pokazí, tak se vymluví: „já za to nemůžu, to oni…“

    • Studio Plzeň napsal:

      A jsme zase u té nesmyslnosti voleb. Už jste pochopil, proč neustále opakuji, že volbami se nic nemůže změnit? Jediná možnost je (stále více se mi to ukazuje) že je nutné změnit myšlení lidí prací na sobě každý sám, až to kritické množství pochopí. Pak již to půjde ráz na ráz i bez politiků a politických stran – nebo spíše právě proto.

      • PP napsal:

        Pane Hlávko, s prominutím, vy jste ale opravdu kokot. Cožpak nevíte že myšlení lidí se může měnit i na základě chybného rozhodnutí ve volbách? Už jste s tím bojkotem voleb trapnej.

        • Studio Plzeň napsal:

          Kokot je Kalousek, ten to o sobě sám říká…..no a pak ještě možná ten, který logicky nepochopí, že kdyby se změnilo myšlení lidí na základě chybného rozhodnutí u voleb, už bychom se museli mít v „demokratickém“ světě jako prasata v žitě! Opak je bohužel pravdou a to přesto, že šance změnit myšlení po chybném rozhodnutí při volbách už tu byla snad stokrát!!