26.3.2019 - Petr Václav

2019-03-26 – Historie na ruby host Pavel 66. díl – 119 min.

Porodní bolesti brexitu – bavíme se o příčině, cíli, nebo důsledku? Co je primárním cílem? Malé zamyšlení nad děním v SPD – kdo si vlastně koho koupil? A kdy?

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa

Komentáře

  • kadup napsal:

    Pane Hlávko, můj příspěvek čekal na schválení. No a potom toto oznámení zmizelo a můj příspěvek se neobjevil ani po dvou hodinách. Nedivte se, že jsem ho považoval za zamítnutý. Nicméně, Vám se omlouvám. Ale k věci: HNR, co to prosím vás blábolíte. Mám dojem, že jste stále vyčerpaný. Posluchačem se stává každý kdo zapne přijímač a je zcela nepodstatné jak, na co a na koho je naladěn.

    • PavelHNR napsal:

      @kadup Není člověk ten, která by se zavděčil lidem všem.
      Takže mě těžko můžete dojmout tím, že vám „neimponuji“. Naopak jsem vzhledem k vašemu způsobu vycajchnování rád, že „si nerozumíme“.
      Pokud sem chodíte přesto nadále oxidovat a jste přitom naladěn na jiný mnohem nižší level úvah, pak vám opravdu nezbývá při absenci argumentů nic jiného nežli trollit. A jako k trollovi se k vám chovám a chovat budu.

  • kadup napsal:

    Ale, ale, pane Hlávko, na rádiu, které hlásá názorovou pestrost jste přikročil k cenzuře diskuzních příspěvků? A kdy začnete cenzurovat hosty, kteří sprostě urážejí posluchače?

    • Studio Plzeň napsal:

      O jaké cenzuře to píšete? Trpíte nějakým stihomanem, nebo fakt nerozumím. A s těmi posluchači, kteří mají velmi negativní úmysly by jste si poradil vy jak? Poraďte něco na lidi, kteří se vám snaží škodit! Dle mne obrana proti notorickým škůdcům není cenzura – s takovými lidmi se diskutovat nedá, ti mají jediný cíl – škodit za každou cenu.

    • PavelHNR napsal:

      @kadup Jste trollem??? Jak a kde Pavel Hlávka censuruje diskusní příspěvky? Jak může Host urazit posluchače? Jak by mohli být jeho posluchači, když si mohou vybrat Hlasatele, kteří jim libo zvučí a jsou nastaveni na jejich devoluční přijímací organismy???

  • kadup napsal:

    Pane, velmi slaboduchá argumentace, Každý, kdo jde do éteru musí počítat s reakcemi posluchačů, a to jak pozitivními, tak i negativními. Oslovit posluchače je totiž základní princip rozhlasu. Takže Vám opáčím mincí ekvivalentní: nevstupujte do éteru, pokud nejste schopen unést i kritiku Vašich myšlenek a názorů. A to ještě musím zmínit zákon, který nikde netřeba psát, protože ho ctí každý inteligentní člověk. Je to zákon slušnosti. A ten je Vám, milý pane, jaksi španělskou vesnicí. A právě proto dokážete nazvat hovadem posluchače, za jeho korektní dotaz. Takže, jste-li vyčerpán navštivte lékaře, nikoli rozhlasové studio. Z mého pohledu jste naprosto trapný.

    • PavelHNR napsal:

      @kadup Korektní dotaz?? Tak si ho ráčejte přehrát! Ns hrubý pytel hrubá záplata. A to samé platí i na vaše trollení

  • PavelHNR napsal:

    @nadai Koho měl Pavel Hlávka ve zdejší diskusi censurovat?

  • PavelHNR napsal:

    @vlcice A Vy rozumíte Havlující Gottlině?? Pletete si Evropu s EU. Pokud byste poslouchala, musela jste postřehnout, že jsem preferoval prostor od Irska po Vladivostok. Nehoroval jsem pro EU řízenou z Bruselu resp. TelAvivu pod taktovkou Khazarů jako je tomu nyní. Zároveň jsem také upozorňoval, že naprostou izolací od okolního světa bychom daleko více ztratili, nežli získali.

  • nadai napsal:

    SVCS vy to lustrujete? To jsem teda netušila. Myslela jsem, že na alternativním radiu je SVOBODA projevu. Jděte do háje.

    • Studio Plzeň napsal:

      Tady asi někdo trpí stihomanem pí.Nadai – o jakém lustrování píšete? Víte vůbec co to znamená něco lustrovat? Nelustrujete náhodou p.Pavla spíše vy?
      P.S. „V háji“ už asi dávno jsme, ale ne na SVCS, ale jako společnost! A tím, že budete vyžadovat JEN neustálé nadávání na někoho a na něco, bez hledání systémového řešení (mimochodem, moc hezké by od vás bylo, kdyby jste napsala, jak si komplexní řešení představujete konkétně vy), tak tím opravdu, ale opravdu nic nevyřešíte.

      • nadai napsal:

        Pane Hlávko, jaké „neustálé nadávání na někoho“, byl to můj osobní názor občana, kterému se něco nelíbí. Vidím, že vy to otáčíte jak se Vám líbí. Zaprvé poslala jsem svůj názor do této rubriky poprvé a ne „neustále“. Chyťte se Vy za nos a přemýšlejte, kde asi bude chyba. Děkuji z Vaša přemýšlení a přeji krásný večer Nadai

        • nadai napsal:

          omlouvám se za překlepy…

        • Studio Plzeň napsal:

          Zde asi není co vysvětlovat….. Ano, je to váš názor – a co je názor jistě víte. Ale nevysvětlila jste to lustrování!

  • vlcice napsal:

    To bych se nenadála, že na SVCS budu poslouchat chvalozpěvy na globalizaci a EU…
    Pavel je zjevně podnikatel, který na globalizaci vydělává – že většina prodělává, je mu jedno. Bojí se, že při brexitu přijde o kšefty, nebo že to sníží jeho pohodlí a bude muset při cestách vytahovat pas.
    Opravdu úsměvné.

    Nechápu, proč pořád mele o „havlující gottlině“, když si s ní v tak mnohém rozumí.

    • Studio Plzeň napsal:

      Myslím, že je třeba řádně poslouchat…ono se vždy musí poslechnout vše jak to „autor“ myslí, a nečekat jen na nadávání! To fakt nic nepřináší.
      P.H.

    • nadai napsal:

      Vlčíce, lépe bych to nenapsala. Souhlasím s tím, že se to nedá poslouchat, je to samolibý. Opěvovatel Muslimů, bez dodatku, že když jsou vzdělaní tak možná se chovají jinak, ale že se mohou nechat zradikalizovat o tom nemluví. A ta „havlující gottl“ mi také vadí.

      • PavelHNR napsal:

        @nadai Proč tedy chodíte poslouchat pořad, který Vám nesedí? Můžete si namísto toho ohrávat stále dokola kázání Oka Můry & spol. U nich nemusíte zapojovat mozek, protože kazání chrlí pro jednoduché organismy BioRobotů jako jste Vy 😉 Uleví se Vám i Vlcici.