11.5.2019 - Petr Václav

2019-05-11 – Řeklo se stalo se s hostem Pavlem 10. díl – 117 min.

Znáte pozadí 2. světové války? Byla součástí vrcholné fáze instalace NWO . . . a čemu vděčíme V. Stalinovi? Asi překvapivá odhalení . . .

Archiv pořadů / Řeklo se - stalo se

Komentáře

  • kadup napsal:

    Patrně ani netušíte, kolik Japonských, Čínských…. firem už dnes těží na Sibiři nerostné bohatství. Tak „dobře“ si to Rusáci hlídaj.

    • Pavel Slovan napsal:

      Už v roce 1995 Češi vykoprodukovali slavný film s Julií Ormon režiséra Nikity Michalkova Lazebník SIBIŘSKÝ! Vypráví o příběh tom, jak se Jane Callanová nechala v roce 1885(sic!) najmout umanutým inženýrem Douglasem McCrackenem (Richard Harris), který se snaží vytvořit parní stroj k AUTOMATICKÉMU KÁCENÍ SIBIŘSKÝCH LESŮ pojmenovaný „Lazebník sibiřský“ a došly mu peníze. Jejím úkolem bylo přijet do Moskvy, kde v té době vládl car Alexandr III. Alexandrovič, hrát roli McCrackenovy dcery a pomoci mu přesvědčit odpovědné činitele, aby mu dali peníze na dokončení stroje.
      Tehdy opasky si utahující Havlující Gottlina, lačná po pornu, Rolling Stones a střílečkách, naprosto nechápala podtext a ideu filmu.
      Rusové musí nějak přežít a samotná ropa a plyn k tomu nestačí – viz. i Islámská republika Írán, která je, naštěstí, technologickou a vědeckou velmocí, na rozdíl od současného Ruska. Určitě by ale Zlí Rusové byli dranzováni daleko rychleji, kdyby byli vetknutou Hedvábnou Stezkou, což už po staletí sabotují nebo jsou cíleně z páteře HZ vynecháni.
      Stačí se podívat na mapu: https://reconnectingasia.csis.org/analysis/entries/is-china-belt-and-road-working/

      • Pavel Slovan napsal:

        Jen oprava překlepu: Zinkající Češi vykoprodukovali v roce 1998 (namísto 1995) 😉