5.6.2019 - Petr Václav

2019-06-04 – Historie na ruby s hostem Pavlem 76. díl 122 min.

„Americké“ konvoje – branná výchova a civilní obrana – naše státní svrchovanost . . . . Kauza Babiš – viděno z několika stran, o co asi tak jde!? A tak si tu žijem . . .

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa

Komentáře

  • Pavel Slovan napsal:

    Chytrolíne, Petr Václav mě sice ve vysílání omylem opravil, že Havel na vojně nebyl. Ale musím se Petra Václava zastat, protože Havel se skutečně po celý život choval tak, jako kdyby ani na světě, nejen na vojně, se reálně nevyskytoval. Havlovo nadšení pro Humanitární bombardování civilistů, kazetové bomby a ochuzený uran Paktu NATO sdílel málokdo, kdo byl reálně několik měsíců na vojně a dokázal si představit dopad na lidské životy a zdraví. Petr Václav předevčírem odvysílal ŽIVĚ 2×120 minut (120 s Išou a 120 se mnou, Pepou z Pardubic a Janou z Nejdku). Divím se, že chybička Petra Václava v jediné vteřině ze 14 000 vteřin vysílání Petra Václava ten den Vám stojí za reakci a zdlouhavé diskutování. Už jsem se také při kontrole všech záznamů, že jsem se za rok a půl v téměř stovce pořadů asi 3x přeřekl. Naštěstí mám vzorného posluchače Petra Jíšu a ten mě na přeřeknutí informuje a upozorňuje. Tak si dávám o to větší pozor. I Petrovo Václavovo přeřeknutí ale nic nemění na hlavních faktech, která jsme v úterý probrali.

  • PavelPetrolin napsal:

    raději něž pohádky pana Synka si tady přečtěte jak to bylo doopravdy s pokutou za chrám piva: https://www.denik.cz/ustecky-kraj/chram_chmele_zatec_pokuta_20141113-5k4i.html (byly tam následně i žaloby na ty udělené malé pokuty, Žatec soudy vyhrál)

    • Studio Plzeň napsal:

      Moc o tom nevím, ale informace, Chytrolíne, je z roku 2014. co uvádíte…..

      • PavelPetrolin napsal:

        No o to právě jde, že je z roku 2014, a ani tehdy to nebylo 10 000 000 jak říkal pan Synek. Nakonec, a to jsem napsal taky, neplatili skoro nic. Všechny moje příspěvky berte jako pomoc s ověřování informací, pan Hlávka (nevím jestli tu rakci nepsal přímo on) říkal že nemáme všemu na Vysílači věřit, že máme ověřovat informace. Tak to dělám, a ostatním šetřím čas.

  • PavelPetrolin napsal:

    Havel na vojně byl, dva roky u ženistů, to si pan Synek asi spletl se Zemanem

    • Studio Plzeň napsal:

      Kupodivu se píše, že Havel na vojně byl – osobně si to nedokáži představit. Ovšem, pokud se tam měl jako v base, tak si to dokáži představit.

      • PavelPetrolin napsal:

        Asi máte zvláštní vztah ke své osobní svobodě když pokládáte „fešácký kriminál“ za něco úplně v pohodě… Navíc tyhle zkazky o Havlově pohodovém pobytu ve vězení jsou vesměs povídačky bez důkazu. Na rozdíl od důkazů ve vezěňských záznamech že se s ním zacházelo úplně běžně.