9.6.2019 - Petr Václav

2019-06-08 – Řeklo se stalo se s hostem Pavlem 12. díl – 117 min.

Bilderberg – žvanírna jak říká pan kníže, nebo organizace globalistů? Realitní bublina cizích investorů na českém trhu – námět pro alternativu, pojďme konečně něco vyřešit! Podněty posluchačů.

Archiv pořadů / Řeklo se - stalo se

Komentáře

  • kadup napsal:

    Ale, ale, pane administrátore Hlávko. Co pa to, že jste nenápadně s odstupem času, zrušil moji korektní reakci na ty dva pány. A naopak jste ponechal reakce jejich, plnou napadání, že nemocen jsem, hloupý, podlý a zvracející? Snadno si to dá člověk do souvislosti s jekotem pana Synka v jeho včerejších pořadech. Pane Hlávko, můžu snad za to já, že tento pomatenec se dal na něco, na co nestačí, a v důsledku toho je nucen stěžovat si u Vás (žalovat) a dupat jako malé dítě, aby si vymohl eliminaci těch, na které jiným způsobem nemá? Pane Hlávko, jste si skutečně jist, že hlásáte svobodu? Metody které v administraci diskuzí používáte, spíš nasvědčují tomu, že se jedná o impérium. Karel Dupal

    • Studio Plzeň napsal:

      Nejsem Administrátor v tom smyslu, že určuji, které příspěvky budou publikovány a které ne. To dělá v sytému Akismet (program na eliminování spamů). Navíc může každý z moderátorů sám reagovat a „uvolnit“ příspěvek k publikování.
      Mohu ale sdělit, že vaše příspěvky se mi nelíbí – nejsou v souladu a s duchem SVCS – neboť nejsou konstruktivní, ale jsou napadající a kolikrát zde vytahujete „souvislosti“ které naprosto vytrhujete jaksi z kontextu, vybíráte jen určité slůvka a malicherné nepřesnosti, které nemají vůbec význam, ale vy je nafukujete a zveličujete. Proto říkám, že tohle není v duchu SVCS, ale je to rozeštvávající a cílené na jednotlivé moderátory, kdy se snažíte kolektiv rozeštvat. Takového „odborníka“ tu máme již jednoho OZ (a já mám pocit, že jste to zase vy pod jiným nickem).
      Možná by jste s tímhle přístupem uspěl na jiném alternativním rádiu – doporučuji!
      Takže vážený pane jste opět s mým napadáním vedle jak ta jedle a odepisuji jen proto, aby i ostatní věděli, jak se chováte, z jakých domněnek vycházíte a jak se snažíte rozeštvávat. Více na vaše příspěvky nebudu reagovat a pokud nebudete také zároveň konstruktivní, pak zde opravdu nemáte dále co dělat. Veš si v kožichu dále prostě nenecháme více líbit – můžete 1000x říkat, že něco cenzurujeme. NE, a tento příspěvěk je v reakci na vaše neopodstatněné výpady, důkazem!
      za SVCS P.Hlávka

  • Pavel Slovan napsal:

    Nevážený Kadupe, je velice zvláštní, že dosud nejste Adminem odeslán i s Vaším nickem mezi spam. Chodíte pouze zbaběle a nekonkrétně okopávat kotníky, takže trpíte nějakým mindrákem. A duševně nemocné je záhodno včas izolovat, jinak si bezobsažná lejna po sobě i po druhých začnou rozmazávat i zdraví jedinci. Nikdy nemám problém, pokud se setkám s oponentem konkrétního mého argumentu nebo faktu. Na druhou stranu, jak jistě mnozí postřehli, nechodím si sem pěstovat funky club nebo si lebedit mezi klaku. Nemáme ani panoše, techniky nebo vlastní korektory, ne rozdíl od mainstreamu a/nebo reklamou ziskových rozhýkaných licencovaných a regulátorem na trhu ochraňovaných stanic. Takže výsledek formy je takový, jaký je, protože při každém pořadu sedíme paralelně současně i na židlích virtuálního dramaturga, technika, korektora a dalších virtuálních team memberů. že v tom vidíte Vy osobně „hody“ nebo „hodování“ jen ukazujeme, co jste zač. O Rebbe a dr. Goebbelsovi jsem citoval poprvé příběh poprvé před > 1/2 rokem. Nikdy se nechlubím cizím peřím, takže i tehdy poprvé jsem příběh poctivě ozdrojoval.
    Pokud o Petru Václavovi se vyjadřujete útokem ad hominem, tak jen dokazujete vlastní ubohost a opravdu jen zabbanování má ve Vašem stavu smysl. Pokud jsem ještě nyní reagoval, bylo to jen z ohledu vůči ostatním čtenářům, kteří na Vaše zvratky narazili a o Vaší chronické chorobě dosud neměli tušení nebo si nevyhledali Vaše předchozí Adminem přehlížená alotria.

  • kadup napsal:

    Pane Slovane, nabízí se otázka, zdali pan korektor Jíša disponuje všemi smysly potřebnými k takové činnosti. Já totiž zaregistroval asi tři Vaše přeřeknutí, během posledního měsíce. A to ten Váš kafemlejnek poslouchám velmi nahodile (mimochode, o tom rabim a Goebbelsovi bude třeba zopakovat, jelikož Synek, ani napotřetí si to nepamatuje). A Vaše vysvětlení, že Synek byl přetaženej. Víte, on mně příjde opravdu přetaženej, stejně jako vy i Hlávka (často to zmiňujete). Zdá se tedy, že sice radíte, poučujete, ale vlastní síly odhadnout neumíte. Pak je snadná rada – nesnažte se být s jednou řití, na desatero hodech. Jenže, ono to bude vážnější. Konkretně Vy tři (Hlávka, Synek,Slovan) mně připadáte přetažení, ale něčím po hlavě. A ještě na závěr: Synek byl na vojně? Jestli jo, tak to muselo být po známosti. Jak jsem ho viděl na srazu, tak je hobit, tudíž nemá vojenskou míru.

    • Petr Václav napsal:

      Jakýsi Kadupe, hezky se otíráte o ty, co něco dělají . . . a co Vy? Předpokládám, že tato špína, kterou sem zanášíte je asi tak jediná činnost, na kterou se zmůže tak nemocný jedinec vašeho typu. Kdybyste poslouchal co se říká a ne jak se třeba host Pavel náhodou uřekne (a je to obdivuhodně zanedbatelné v live vysílání po běžném životním a pracovním shonu), nebo jaký přebrept se povede mě, tak byste postřehl, že minimálně dvakrát jsem o svém působení na vojně vyprávěl. A to je právě ta nemoc, která s vámi cloumá! Doporučuji tlačítko vyp a bude vám (i nám) líp!