11.9.2019 - Petr Václav

2019-09-10 – Historie na ruby aneb pokřivená zrcadla tohoto světa s hostem Janíkem 90. díl – 121 min.

Aktuální dění ve světě i v Česko-Slovensku. Perverzita současnosti. Logika a Hodnoty. Zlato versus stříbro.

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa

Komentáře

  • cendasj napsal:

    Dekompozice organického materiálu
    Jak odčinit hříchy – Nechte se kompostovat! Zmizí úcta k zemřelým dočista?
    Z dědečka bude brzy mrkev. Co je to pohřeb? Novému náboženství vstříc. Umírat levně a ekologicky
    Tomaso Scandrolio referuje o výzkumu, který chce zbořit poslední zbytky úcty k Bohu, člověku a smrti zrušením tradičních forem pohřbívání zesnulých.
    http://www.protiproud.cz/duchovni-svet/4237-jak-odcinit-hrichy-nechte-se-kompostovat-zmizi-ucta-k-zemrelym-docista-z-dedecka-bude-brzy-mrkev-co-je-to-pohreb-novemu-nabozenstvi-vstric-umirat-levne-a-ekologicky.htm

  • Dobesova napsal:

    Poslouchám dál a k p. Harabinovi-Jak mohl být tak inteligentní a naturelem extrémně spravedlivý člověk zvolený prezidentem v tak morálně zdevastované zemi? Vždyť Slovákům vládnou ty samé hyeny jako nám a lidé jsou zaslepení stejně jako u nás. Absolutně nevzdělaní v tom, co se děje, jaké procesy probíhají, nechají se zpracovat mainstreemem, neumí si a jsou líní najít si informace. A těch pár lidí, co vnáší světlo, je zadupáno do země zákony, kteří vládnoucí šmejdi vymyslí a využijí proti těmto svým odpůrcům. Proč někteří, kteří evidentně dojí státní peníze a kradou jako straky, jsou chráněni a chodí se kolem nich jako mlsný kocour kolem horké kaše, a naproti tomu někdo, kdo si to dovolí někde na pódiu pár větami kritizovat , je zatčen, uvězněn a existenčně zničen? Proč policie a zastupitelství, potažmo soudy neberou v úvahu oznámení a důkazy o mafiánských praktikách těchto šmejdů a zametá se všechno pod koberec? Myslím, že pořekadlo Cherchez la femme by se mělo v dnešní době změnit na cherchez l’argents.

  • Dobesova napsal:

    K tomu kanibalismu-řekla bych, že ten zmiňovaný Švéd je nejmíň satanovým velvyslancem, jinak to není možné. Ať si uvědomí, že už v bibli je napsáno-Člověče, prach jsi a v prach se obrátíš-není tam nic o tom, že tě sežerou jiní lidé. A rozumní lidé uvažují spíš o tom, jak omezit uhlíkovou stopu tím, že přestanou drancovat pralesy, že hlavně Američané a podobně vypatlané národy si uvědomí, že by měli snížit náročnost na čím dál tím větší spotřebu energií. Vždyť se podívejte na to, jak větší města plýtvají energiemi , jak svítí a blikají o stošest-a ta energie se někde musela vzít, tu nám nikdo neseslal z nebe. A elektromobily-kecy pro hloupé-kdo vyrobí tu energii do článků, a to neberu v úvahu ty ztráty, které vznikají uchováváním el. energie, takže to bude ještě více zatěžovat živ.prostředí. Jo, design těch elektromobilů nachytá ty vygumované, prázdné pitomce, kteří si jen honí triko, že jsou něco víc než ostatní, ale právě pro tyto chudé duchem je to nachystáno, aby se dostali do popředí a ti normální, průměrní lidé-myslím po finanční stránce, si to nebudou moci dovolit, takže budou úplně vyřazeni a společensky omezeni. Budou závislí na těchto nabobech, nadutých existencích, kteří je budou ještě více odírat a vydírat a debilizace člověka má úspěšné pokračování.Je potřeba uvažovat o tom, jak jim zhatit jejich plány, protože na tomto příkladu s elektromobily je vidět, jak všechno je naplánováno daleko dopředu a naše Škodovka, skoupená Němci, toho je důkazem. Protože tyto scestné, otrokářské tendence se šíří odtamtud a hezky si náš automobilový průmysl předem pojistili, aby si tady mohli diktovat, co chtějí.