13.3.2020 - Tapin - Radio

2020-03-13 – Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Hovory u klábosnice

Komentáře

  • Kamil Papezik napsal:

    Jsem rád, že vysíláme tento pořad. Děkuji!

  • britula napsal:

    Jen bych ráda podotkla, že některé věci říkám také. Jako: ,,jsme mladí zdraví, na nás to nepůjde“. Nebo: ,,Je to trochu horší chřipka, za chvíli na to najdou lék“.
    Ano říkám to, ale pan VK to zase bere do extrému. Neříkám to proto, že bych přála smrt starým lidem, to V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ!!
    Říkám to proto, že se sama bojím a snažím se nepodlehnout panice.
    Jak bychom měli nepodlehnout panice, po všech těch faktech, co pak VK v tomto pořadu uvedl?? Jak bysme měli zůstat klidní???
    Zodpovědný přístup mám. Ale snažím se to zlehčovat, abych nepodlehla panice.
    Takže asi tak.

  • nadai napsal:

    pan VK mele to, co se naučil k danému tématu a mele dlouze o tom samém a je to opravdu únavné. Pak často dochází k tomu, že se jej zeptá volající na jiné téma a pro posluchače alternativních radií,je to jasné, tak lavíruje „odpověď je, že by to chtělo více času“. Je to špatně, Dle mého názoru. pane Hlávko komentujete rád, tím svým „názorem“, který přebíjí názory hostů o které jde. Váš názor je všem jasný, ale rádi uslyšíme názory hostů, děkuji, Za pochopení mé kritiky děkuji…

    • Studio Plzeň napsal:

      Nějak se v tom vašem sdělení ztrácím….nějak tam oslovujete více lidí a nepochopil jsem co vlastně chcete sdělit….vyjadřujte se prosím přesně, jinak takovéto příspěvky budu mazat, protože z toho vyplývá spíše napadání, než sdělení