20.3.2020 - Tapin - Radio

2020-03-20 – Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Hovory u klábosnice

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Ano, pane VK, o tom nepochybujeme, že se někdo na dodávkách zdravotnického materiálu z Číny nabalí. Naši tři králové v docela zajímavém období podnikli cestu do Číny bez vysvětlení jejího účelu, a už tenkrát nám to smrdělo. A proč asi je vidět krásně teď: naše české firmy jsou ignorovány, přestože vládě už dlouho nabízejí mnohem levnější a rychlou výrobu tohoto materiálu a určitě i kvalitnějšího. Ale tu by nebyl mezičlánek, kde by se dalo něco potáhnout do vlastní kapsy. Kdežto z Číny to jde. Je to neprůhledné, nedohledatelné, lehce okecatelné. A když si sečtete, že budeme zase živit příživníky a zloděje, drahé dopravní náklady, dražší materiál, tak náš deficit dosáhne astronomických rozměrů. A pak už Babiše a jeho vládu fakt veřejně pošlu do těch nejšpinavějších míst. A vůbec, kam se ztratil ministr obrany, když je vyhlášen nouzový stav a spoustu věcí teď zajišťuje armáda? Řekl snad na vládě něco, proč je teď umlčován stejně jako redaktor, když chtěl slyšet pravdivé a nevyhýbavé odpovědi a na další tiskovku už nebyl vpuštěn? Co se tady děje? Jsme už takoví idioti, že nevidíme, kdo a proč tady lže v přímém přenosu a tahají nás za nos? Tady slečna, která jen do detailu nepochopila vzkaz Prymuly a pustila svůj názor na veřejnost, bude stíhána a hrozí jí 8 let vězení a grázli, co zneužívají bezmoc lidí v jejich ohrožení a pakují se neuvěřitelným způsobem, ti jsou v klidu? Ti by měli být souzeni za vlastizradu a všichni ti, co u vědomí zdravotního rizika vycestovali do rizikových oblastí, měli být okamžitě při překračování hranic umístěni do společných zařízení a drženi pod dohledem policie nebo vojska po dobu alespoň tří týdnů v karanténě, ne je vypustit domů a ponechat to na důvěře, že budou sedět doma. A na vlastní náklady, ne , že jim bude vše refundovat stát. Jen doufejme, že špinavosti, kterých se kdo dopouští, se jim dvojnásobně vrátí. A paní Lenka, která vám volala ohledně ANS má pravdu, mě ten jejich pořad a názory taky pěkně vytočily a přiznávám, že u mne skončili stejně, jako SPD. Jediný, kdo má zatím ještě moji důvěru, je už jen A.A. Bartoš se svou stranou, doufám, že mě taky nezklame. Píšu to s vědomím, že si to může přečíst kdejaký slídil, ale ať si všichni takoví trhnou nohou, slouží zlu a taky tak dopadnou. Právo na názor má každý, je to zakotveno v Ústavě.

    • patriot napsal:

      Z celého příspěvku je zcela zřejmé, že paní využila tuhle situaci k politické a voličské kampani k dehonestaci Babiše, (něco jako „Milion chvilek“) a těch co chtějí za každou cenu komplimentovat Piráty, ODS či TOP 09.
      A zcela směšnou frází o třech králích co podnikli cestu do Číny. S odůvodněním že naše české firmy jsou ignorovány, přestože vládě už dlouho nabízejí mnohem levnější a rychlou výrobu tohoto materiálu a určitě i kvalitnějšího.
      Paní bych doporučil se více informovat o tom jaké jsou skutečné náklady našich firem na výrobu čehokoliv. A těžit jen z cenzurovaných medii…
      Mimo to naše české firmy jsou ignorovány již od vstupu naší země do spolku nesvéprávných zemí pod cizí nadvládou a diktátem totalitní EÚ. Která rozvrátila naše hospodářství, ekonomiku, což mělo tak dopad i na pozdější výrobu. Ano a už tenkrát to smrdělo.
      Asi už drtivá většina našich občanů pochopila, že mýty o západních hodnotách a nějaké jejich ekonomické a hospodářské podpoře se najednou rozplinuly. Je to zcela utopistický systém postavený jen na tom aby prosperovali jen silné státy především Německo jako lídr EÚ a na úkor těch ostaních, pouze závyslých na dovozu…Tento zločinecký pakt pakt potřebuje jen vysávat a paralizovat. Budem možná jednou rádi, že nás právě Čína, či Rusko s toho výtahne. Bude se pro Rusko opět vyrábět a obnoví se hospodářské vztahy, které drželi tento stát a tuhle ekonomiku. Jestliže jí nemáme, či máme ale rozvrácenou je logické že nemůžem být ani vlastní a levněší na výrobu čehokoliv. Avšak pouze pro evropské zahraniční firmy, jako nástroj laciného využití.
      Mimo to v Číně jen USA vlastní drtivou většinu své výroby a to samé plati i pro evropské státy. Jdete si koupit značkovou obuv, či oblečení, spotřební zboží ? „Made in China“ Proč tomu asi tak je, na to si jistě každý, aspoň trochu chytrý člověk, dokáže snadno odpovědět. Ano protože nabízejí mnohem levnější a rychlou výrobu. Aktivita „Tří králů“ v Číně je tedy zcela na místě.
      A o tom, že se na tom někdo nějak napakuje, je zase jen účelová a otřepaná fráze a součást politické kampaně proti současné vládě, která udělala v této situaci maximum, oproti jiným státům. Jen opozice a její sympatizanti účelově pomlouvají.
      Stačí se je podívat zpět za těch 30 let vlád a stran jako ODS, KDU, TOP 09. a na co způsobili v této zemi.
      Později s novou stranou na politické scéně, bandou Pirátů, v čele s lídrem a prokazatelným feťákem Bartošem.
      A zas jen další strana, s tahem na branku Bruselu…a za multikulturní obohacení Evropy. Tak s takovými cesta vede jen do záhuby… Zde je třeba hledat příčiny o Babiše ani Zemana v této kampani vůbec nejde to je jen kamufláž skutečných cílů.
      Tohle dva totiž nelezou do prdele Bruselu a tím jsou pro opozici nepohodlní. 🙂