28.3.2020 - Petr Václav

2020-03-28 – Řeklo se stalo se 33. díl – 122 min.

KORO PODVOD změní svět, do kterého se jednou probereme. Eliminace odborníků, propagace zvrhlosti. Jak jsme rychle podlehli . . . Vstřícnost některých ovčanů je alarmující. Protizákonné rozhodování vlády!

Archiv pořadů / Řeklo se - stalo se držhubné pro ovčany / koro-podvod / nekompetentnost / nový svět / Petr Václav / rozhodnutí v rozporu s ústavou / Studio Midgard / teror jménem viru / žaloba na vládu ČR / zapomeňte na vše /

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Kdo si žije jako prase v žitě? Svině. Omlouvám se za ten nádech vulgarity, ale ona je to velká pravda. A můj názor je, že Babiš nespravuje český dvoreček, ten spravuje pouze svůj dvoreček a používá k tomu stádo ovcí. A u nás vzpoura moc nehrozí, my se zmůžeme tak akorát na samet, vzpoura, ta se chystá v Americe. Paní Jana z Nejdku-palec nahoru, ať si všichni ty majetky nabouchají do řitě, jak řekla,to s ní vřele souhlasím. Monička už si s tím poradí, jak to utratit. A máte slyšet ty glosy u nás doma, máme dennodenní estrádu, prodlužejeme si život smíchem.

    • Petr Václav napsal:

      Nooo, já s Vámi souhlasím paní Dobešová jen s poznámkou, že by pan Babiš rád (tedy chtěl by) za odměnu spravovat ten dvoreček český v tom celosvětovém NWO. A někteří ti hoši z vlády doufají, že je taťka vezme sebou do úřadu a tak rektálně alpinují . . .
      PV