3.4.2020 - Studio Plzeň

2020-04-02 – IvA_H.Heclová_Skrytá konspirace Q-anon

Archiv pořadů

Komentáře

  • nadai napsal:

    Dobrý den pane Hlávko,
    omlouvám se vám předem za to co mám vůči vašemu vysílání, Těším se na vaše hosty a vy je přehlušíte svými komentáři a pak ještě do toho vejdou telefonáty, ty jsou ještě mnohdy zajímavé, ale na vaše názory, které jsou stále stejné už opravdu nejsem zvědavá, zvláště na vaše neustálé opakování o úrovni vyspělosti lidí, prosím zkuste se upozadit ve prospěch hostů, ti nás zajímají, proto to posloucháme, ne kvůli vám. děkuji za pochopení a věřím v nápravu.

    • Studio Plzeň napsal:

      No, nic proti vám, to nedělám, ale pokud se cítíte být na vyšší úrovni poznání (všimněte si, že nemluvím o názorech což mi podsouváte – to máte patrně vy a to je jen nedostatek informací) pak by vás již toto i jiné vysílání až tak nemuselo zajímat, neboť to je určeno spíše pro ty, kteří se ještě se profilují. Ale chybu děláte všichni vy, kteří informace jen hltají a nepracují s nimi. Pak máte pocit, že vám při tom hltání velmi vadí, když se snažím informace od hostů dávat do souvislostí – NIC jiného totiž nedělám. A to je jediný důvod proč často vstupuji hostům do řeči – umíte to pochopit, nebo vás to jen irituje? Obojí o něčem svědčí!
      Ale dle toho jak se chováte to spíše vypadá, že potřebujete ty mé souvislostní poznatky stále zpracovávat – jinak by vám patrně nevadily. Ale nezoufejte, je vás takových velká většina, kteří mají takovéto výhrady vůči mne, ale já si z toho nic nedělám – tímto způsobem mé myšlení a způsob podávání nezměníte – spíše naopak.
      Ale všimněte si, že já vám to vůbec nemám za zlé a chápu vás i mnoho ostatních, kteří se chovají podobně- také jsem si tohle období prošel a choval se velmi podobně!