14.4.2020 - Petr Václav

2020-04-14 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s hostem Janíkem 119. díl – 126 min.

Obyčejný příběh zasluhující úctu . . . Rychlý postup dílčích úseků transformace NWO. Bude nedostatek jídla – prožijeme i potravinovou krizi?

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa

Komentáře

  • janadan napsal:

    Dobrý večer pro oba pány,
    poslechla jsem si až dnes z archívu „pokřivená zrcadla“. Výborný, poučný, trochu smutný, ale i maličko světélka na konci „tunelu“. Příběh od Janíka s malým hošíkem a bábinkou mě dojal…vzpomněla jsem si na svoje dětství..vybavila se babiččina kuchyň, sálající kamna, kuřata vylíhnutá v krabici pod stolem, vůně buchet a dědovo příjemné broukání po většinu dne. Tam byla moje oáza klidu, pohody, pohlazení…I moji vnoučíci broučíci se těší na pobyt u mne. Co dali prarodiče do vínku mně, předávám dál. Víte, jsem taková pavědkyně, jak nás nazývá Český klub skeptiků Sisyfos. Vypracovávám horoskopy přes dvacet let. Seskupení planet ve znamení Kozoroha zarputile sedí kolem hranatého stolu, vadává ortel pro masy lidí – manipulace, omezení, cenzúra, brutální zavádění nového pořádku…to by vydalo na jeden pořad.
    Velké poděkování za vaše pořady, působivě poučné bylo také „řeklo se, stalo se“. K tomuto povídání o penězích…mám doma papírové z roku 1988 a 89 a na bankovkách je ještě vytištěno, že jsou kryty zlatem a ostatními aktivy STÁTNÍ BANKY ČESKOSLOVENSKÉ.
    Na Svobodný vysílač jsem se dostala „náhodou“ před měsícem a jsem každodenní, věrnou dychtivou posluchačkou.
    …sláva rodu a předkům našim
    ze Zlína zdraví Jana Daňková