30.4.2020 - Studio Plzeň

2020-04-30 – Nad reformou společnosti_P.Lupták_L.Mikš_Proč musí padnout současný systém II

Socioekonomika

Komentáře

  • breathless.beauty napsal:

    Vazeny pane Hlavko,
    s grygarem (odmitam pouzivat tituly pan, doktor, …, a velka pismena) jsem pracoval nekolik let ve FzU AV CR. Vetsiho smejda, bezpaterniho, prominulorezinmiho prominenta, zapskleho primitiva, a horsiho vedce (vcetne jeho kamaradicku, kolaborantu s StB) jsem vskutku nepotkal. Kdybyste byl muj nejvetsi nepritel, tohoto cloveka osobne poznat bych Vam skutecne nepral. Hezky se starim vybarvil; jeho Okna vesmiru do koran na tom pramalo vylepsi.
    Preji Vam hodne stesti, skvele zdravi a prosim o mene vyvysovani Vaseho ega. V poradech SVCS jde, doufam, predevsim o nazory Vasich hosti; pro Vase vlastni nazory si muzete snadno zridit specialni porad…

    • Studio Plzeň napsal:

      Hezký den,
      děkuji vám za postřeh k p.Grygarovi- ano moje intuice mi říká totéž.
      Pokud ale máte pocit, že si ve svých pořadech potřebuji zvětšovat své ego, tak to jste myslím na velkém omylu – již dávno jsem pochopil co to vlastně ego je – a to, co dělám to rozhodně není. Pokud se vám to tak přesto jeví, pak vězte, že jediné o co se snažím je naopak napovědět ostatním jaké věci je možno vždy ještě dát do souvislosti a to v souvislosti s tím, co sdělují hosti. Zkuste si pár pořadů poslechnout pořádně a zjistíte zajisté, že píši pravdu. Vždy mne jde jen o to, aby informace od hostů byly dále propojeni s jinými informacemia tím aby měly větší váhu a posluchači si to mohli propojit též sami. Víte dobře, že na co přijdete sám, to již ve vás zůstane – naopak od sdělení, které jen slyšíte a již s ním nepracujete.