21.5.2020 - Martin Marcikán

2020-05-21 Komentáře ANS k aktuálnímu dění / Suverenita

Téma:

1) Virusová psychóza – operace světové elity – prognóza na podzim 2020

2) Nevolnictví jako původně plánovaná evropská hodnota – plány ministerstva   zdravotnictví pro ČR

3) Identita a suverenita národa


Hosté:

Vladimíra Vítová, předsedkyně ANS

Karel Hais, 1. místopředseda ANS

Řekové spontánně vítají mariňáky ruského námořnictva jako hrdiny. Uštědřený políček NATO od samotných Řeků.

Ruská námořní loď se na cestě ze Sýrie, kde bojovala se skutečnými teroristy, zastavila v řeckém městě Alexandroupolis. Lidé ve městě to zjistili a trvali na pozdravu ruských mariňáků jako skutečných hrdinů. Téměř celé město se shromáždilo, aby hlasitě pozdravilo, tleskalo a přivítalo ruské mariňáky pochodem na hlavní třídě. Je to výrazný kontrast k podobné události, kdy vojáci NATO přijeli do téhož města minulý rok, ale lidé si jich vůbec nevšimli! 😀

Obyčejní pracující lidé nejsou tak hloupí, aby poznali, co znamená NATO, kdo ho ovládá a kontroluje. Lidé nemají tak vymyté mozky, aby jim došlo, kdo ve skutečnosti financuje terorismus a šíří nenávist a války po celém světě. Lidé vědí, proti které zemi mají bojovat. Turecko jako člen NATO představuje pro Řeky obrovské ohrožení na rozdíl od Ruské federace. Obyčejní Řekové promluvili, a vyslali velký symbol. Není divu, že vládnoucí západní elity a globalisté tolik nenávidí Rusko, a dělají vše, co je v jejich silách, aby Rusko skandalizovali při každé možné příležitosti. Dělají všechno proto, aby masivně bránili všem snahám o vybudování vzájemné spolupráce a přátelských vztahů. NATO se vážně zmítá v křečích, když řecký člen NATO spontánně vítá vojáky ruského nečlena této organizace jako skutečné hrdiny.

https://www.facebook.com/1765841958/videos/10206958192751057/?t=180

Suverenita aliance národních sil / ANS / JUDr. Karel Hais / Martin Marcikán / PhDr. Vladimíra Vítová / Studio Kadaň / suverenita / Svobodný vysílač CS /

Komentáře

  • Michal Mauser napsal:

    Rád bych se vyjádřil ke komentáři paní Vítové ohledně údajného sdělení hnutí Zeitgeist ČR: Paní Vítová se vyjádřila (čas záznamu 59 minut) v tom smyslu, že Hnutí Zeitgeist se neúčastní politiky a údajně čeká, až se narodí nová generace, která bude uvažovat jinak … (poslechněte si to celé). To, co paní Vítová řekla o Hnutí Zeitgeist v tomto smyslu, se nezakládá na pravdě. Nic takového nebylo v předchozím pořadu sděleno. Je evidentní, že neslyšela celý pořad v kontextu a pravděpodobně nezná ani naše další pořady na SVCS. Zřejmě nestudovala ani materiály uvedené na našich stránkách: http://www.zeitgeistmovement.cz (zejména se jedná o příručku Definice Hnutí Zeitgeist, různé videodokumenty, prezentace, prohlášení apod.). Stručně řečeno Hnutí Zeitgeist je především celosvětovou vzdělávací organizací a cílí přímo na kořen socioekonomické orientace společnosti nikoli na symptomy. Podstatou TZM je systémové myšlení nikoli lokalizované. Činnost Hnutí je přesně opačná, než tvrdí paní Vítová.

    Cílem TZM je integrace společnosti založená nikoli na názorech, ale poznatcích. Na rozdíl od jiných organizací a politických stran má TZM jasnou představu o novém ekonomickém modelu (to znamená o tom, co by mělo přijít, aby byl systém udržitelný) nikoli jenom o tom, co nechceme. Navrhli jsme dokonce i způsob, jak efektivně, demokraticky a automaticky přejít do nové spravedlivější společnost (proces Systémová kompetence).

    Osobně jsem slyšel několik pořadů s paní Vítovou a s většinou jejich vyjádření se dá souhlasit, protože odpovídají i našemu výzkumu (jedná se především o popis společenských symptomů). Bohužel tento její výrok ohledně „čekání na příští generace“ mě jako mnohaletého aktivního člena TZM doslova šokoval (znovu jsem si uvědomil jak lehce může člověk sklouznout k povrchnímu lokalizovanému myšlení). K tomuto myšlení máme my lidé sklon, protože systémové myšlení vyžaduje dlouhodobé studium a vidět věci v kontextu je tedy náročnější. Ovšem pokud něčemu nerozumím, položím nejprve doplňující dotaz, než vypustím mylné tvrzení. Chybovat ovšem může každý. Bylo by tedy dobré, kdyby se paní Vítová alespoň veřejně omluvila za svůj výrok nebo přijala pozvání do společného pořadu na SVCS, kde bychom si tyto věci vyjasnili veřejně a zachovala se jako člověk. Připomínám, že cílem Hnutí Zeitgeist je integrace společnosti založená na poznatcích vycházející z vědecké metody nikoli z názorů. V tomto, jak jsem pochopil z jejich výroků na SVCS, se jistě ztotožňujeme. Sjednocení společnosti je nakonec i v zájmu paní Vítové, takže věřím, že si toto moje povídání vezme k srdci a nastuduje si příslušné dokumenty, které popisují podstatu Hnutí Zeitgeist. Pokud bude cokoli nejasné, jsem připraven osobně zodpovědět dotazy, protože je v zájmu všech, aby věci byly průhledné.

    Ing. Petr Taubinger, Hnutí Zeitgeist ČR

  • […] Pořad na stránkách Svobodného vysílače CS – ZDE […]