29.5.2020 - Petr Václav

2020-05-29 – Hovory při víně 124. díl – 120 min.

Na čí úkor si stát bude hojit své ekonomické bolístky? Potraviny versus otraviny. COVID-19 jako lék na VŠE. Pěstujte si svoji stravu! Rouškobranní. Naši potentáti.

Archiv pořadů / Hovory při víně

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Ten zmiňovaný není chytřejší, je jen vyčůranější. Ale chápu, že v rádiu jste to musel podat takto. Kdyby byl chytřejší, věděl by, že jeho skutky ho jednou doženou, a to podle výše zásluh.

    • Petr Václav napsal:

      Souhlasím, ale on je i ve srovnání s těmi ostatními chytřejší . . . a tím je to ještě složitější! :0)

  • PavelPetrolin napsal:

    Nespletl ste si náhodu jednotky OSN s armádou NATO? Nějak nerozumím tomu co tak strašného mírové mise OSN v dějinách provedly.

    Co se týče roušky, dost mě zaráží že stále exisují stále lidé kteří neví že roušky jsou ochrana OKOLÍ a ne toho kdo je nosí, to je jejich primární účel během epidemie. Proto ty trapné řeči o tom jak se někdo bojí číhajícího koronaviru za každým rohem jsou opravdu mimo mísu.

    • Petr Václav napsal:

      Ne nespletl jsem se, divil byste se, co mají „bílé přilby!“ na svědomí. To si jen lidé, kterým je o nich referováno myslí, jak jsou mírutvorní . . . A k rouškám – neúčinnost roušek je notoricky známá i laikům. Odborník – hygienik nemocnice Na Bulovce o tom píše ve svém mailu k zaměstnancům. Takže se fakt divím, že existují lidé, kteří věří marketingu, že rouška chrání okolí . . .