4.6.2020 - Studio Plzeň

2020-06-03 – P.Ortek_O.Lukáš_ZKUMAVKA_Zkoumáme manipulace mainstreamu

Archiv pořadů

Komentáře

  • PavelPetrolin napsal:

    k tomu „Bill Gates chce přes vakcinaci redukovat obyvatelstvo“ tak jeho stanoviska jsou naprosto jiná a jde o váš oblíbený selský rozum – tvrdí že když se sníží úmrtnost dětí (i pomocí vakcinace) tím se sníží růst populace, jelikož rodiče nebudou mít tendenci mít mnoho dětí, protože teď je situace taková že počítají s tím že jich několik umře

    • Studio Plzeň napsal:

      Tak to je tedy opravdu selský rozum postavený naruby, pokud takto B.Gattes uvažuje….to už se tímto způsobem nechá převrátit a zdůvodnit naprosto vše. Ostatně, vlastně to takto funguje již nyní….

  • PavelPetrolin napsal:

    S tím Billem Gatesem jste fakt neuvěřitelní, ten člověk rozdal a rozdá X miliard na boj s chudobou a alternativa zase musí vymýšlet kraviny jaký je to satan… Něco jako jak tý bláboly o tom že Bill Gates chce přes vakcinaci redukovat obyvatelstvo, kdy byla jeho slova vytržená z kontextu a překroucená. Žádný nápis na budově jeho nadace není, je to manipulace s fotkou, jak vypadá budova opravdu se můžete podívat na google mapách tady https://shorturl.at/GZ349.

    • Studio Plzeň napsal:

      Abych pravdu řekl, také se mi moc nezdálo, že tam ten nápis o redukci obyvatelstva je, neboť to by byla oparavdu velká provokace, ale na druhou stranu jsou myšlení a skutky dnešních „elit“ tak zvrácené, že jsem klidně té manipulaci s fotkou uvěřil. A o činnech B.Gatese a jemu podobných si (věřím) jistě nemyslíte, že jsou ve prospěch lidstva – to by popíralo samu podstatu současného kapitalismu. Na druhé straně jistě znáte mnoho míst na mapách Google, které jsou velmi hezky pozměněny, aby se tam ukázalo něco jiného, než tam je – čili možnost, že ten nápis o redukci obyvatelstva odstranili z té desky ať již protože to bylo provokativní, nebo jen vyretušovali, jistě existuje. Nebo to striktně vylučujete?