16.6.2020 - Petr Václav

2020-06-16 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s hostem Janíkem 127. díl – 126 min.

Pojmobraní – Janíkova rekapitulace. Dohoda, která vymezila hranice s Maďarskem po vzniku 1. republiky. 75 let respektovaného příměří končí – co předpověděl na smrtelné posteli J.V.Stalin. Šíření postpandemické chudoby pokračuje. Vidle ve vztazích mezi ČR a RF – hloupota, nebo záměr?

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa diplomatické dusno / host Janík / J.V.Stalin / Petr Václav / pojmobraní / pokřivená zrcadla tohoto světa / postpandemická chudoba / respektované příměří / státní dluh / Studio Midgard / Trianon / USA před kolapsem / V.V.Putin / varování J.V.Stalina / zadlužení obyvatel / živí - neživí lidé /

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    O té dani z nemovitosti při koupi-okamžitě, když tato zpráva byla uveřejněna, mě napadlo to, co toho pána, který Vám na toto téma volal. Drzost státní správy fakt už překračuje všechny meze, To nahrávání si do vlastních kapes pijavic na státních penězích už je do nebe volající. Tak doufám, že z toho nebe už to někdo začne konečně řešit.

    • Petr Václav napsal:

      Samozřejmě, že to je účelové pro období skupování a vyvlastňování majetků občanů ČR. Jen s tím čekáním na zásah z nebe bych byl pesimista . . . A takových věcí bude přibývat!