19.6.2020 - Petr Václav

2020-06-19 – Hovory při víně 126. díl – 120 min.

Tabu o sexualitě aneb vulgarizace sexu. Dnešní mezník – staneme se vazaly bez zbytku suverenity? Pandemickoidiotská statistika. Krycí manévr – střet babišových zájmů v europarlamentu. A pár dalších témat k tomu.

Archiv pořadů / Hovory při víně Europarlament / hovory při víně / Petr Václav / protinárodní / Protiproud / ručitelství / sex / sexualita / střet zájmů / Studio Midgard / tabu téma / vazalství / za našimi zády / zadluženost / zotročení / ztráta suverenity /

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Dobrý den, všechno, co bylo tady řečeno, podepisuju. Jsem bývalá učitelka a jediné, proč lituju, že už nejsem činná ve školství je, že můžu v tomto duchu působit už maximálně na svoje vnoučata. Ve škole by to mělo dopad na více dětí. Měla jsem mezi žáčky hodně takových, kdo dovedli uvažovat, třidit si poznatky a dívat se kolem sebe a naslouchat učitelům. A stávalo se mi, že mi na konci hodiny sami řekli-paní učitelko, zase jsme se zakecali, ale možná to do jejich života přineslo víc, než kdybychom jeli nalajnovaně a ještě navíc podle debilního RVP, kde už tenkrát , kdy jsem ještě učila, tuhle multikulti a integrační zrůdnost cpali do škol. Dnes je těžké vychovávat mladou generaci, dostali jsme se totiž do situace, kdy jako za komunistů něco jiného děti slyšely doma a něco jiného ve škole. Já jsem veškerá tato ideologická nařízení bojkotovala a byla jen na papíru. Děti ode mne neslyšely nic, o čem bych sama nebyla přesvědčená. A kolikrát i vedení školy si leccos ode mne vyslechlo. Takže výchova není opravdu jen na rodičích, s učiteli tráví děti hodně času, takže jejich působení na výchovu dětí je neoddiskutovatelné.