15.7.2020 - Studio Klatovy

2020-07-15 – zdeněk mojmír ponert_jestvování z háje

rozbor Blanického Manifestu , sbírání duší , protimluvy v manifestu + nic neříkající fráze , syndikát se neschovává , vytáhnou kohokoliv , analiťák , 2.vlna , Černohorský – líbí se napsaný manifest , hledání stáje , potvrdit nevolení , jak to že si samozvanej ? , je vidět žampióna , o rasénu v karuně , umlátil jsem to kosou , až si lidi uvědomí LANDA , HAMPL končí , už ani korunu , nejsou to náhody , už snima nepečeme , nejde o to že jsou všude ,
film Teroristka 2019 (I.Janžurová) , datumová náhodná symbolika Manifestu.

jestvování z háje / Studio KLATOVY jestvování z háje / studio Klatovy / zdeněk mojmír ponert /

Komentáře

  • cendasj napsal:

    Film na neděli
    Teroristka
    Hlavní hrdinkou černé komedie Teroristka je Marie (Iva Janžurová), učitelka na penzi, která si jednou řekne, že už si nechce připadat jako kráva. Když jí proti arogantnímu strůjci lokálního zla (Martin Hofmann) nepomůže ani starostka (Tatiana Vilhelmová), sežene si zbraň a rozhodne se udělat to, co většinu z nás občas napadne, ale hned tu myšlenku rozumně zapudíme. Brzy však zjistí, že stejně, jako je vražda složitá morálně, je nesnadná i prakticky – přesto, že jí bývalý žák, momentálně v podmínce (Pavel Liška), dává cenné životní rady: „Kriminalita jenom vypadá jednoduše, paní učitelko, ale pak se dycky něco posere.“
    PS: Všimněte si sdělení v závěru, kdy byl tyran nahrazen a vše jede stále ve stejných kolejích. Není to tedy o jednotlivcích ale o našem nastavení.
    https://www.youtube.com/watch?v=2j7FWvScObU

    Baader Meinhof Komplex
    Německo, 70. léta 20. století. Vražedné bombové útoky, strach z terorismu a z vnitřního nepřítele otřásají základy křehké demokracie poválečného Německa. Radikální “děti” nacistické generace v čele s Andreasem Baaderem (Moritz Bleibtreu), Ulrikou Meinhofovou (Martina Gedeck) a Gudrun Ensslinovou (Johanna Wokalek) vedou násilnou válku proti tomu, co považují za novou tvář fašismu: americký imperialismus podporovaný německou vládou, jejíž členové mají nacistickou minulost. Cílem mladých radikálů je “lidštější” společnost. Bohužel používáním nehumánních prostředků nejenže šíří teror a krveprolití, ale sami svoji lidskost ztrácejí. Šéf německé policie Horst Herold (Bruno Ganz) je muž, který jim je v patách, ale zároveň jejich konání velmi dobře chápe. Nakonec v honu na mladé teroristy slaví úspěchy, ale je si vědom, že oni jsou jen špičkou ledovce.
    https://uloz.to/file/PPfMwKdo/baader-meinhof-komplex-cz-upload-ch-daniels-avi

  • cendasj napsal:

    Hezký den – Velmi děkuji za podnětný pořad. Je vidět, že pan mojmír P se hodně posunul ve svém osobním růstu.
    Také jsem s nadšením přijal blanický manifest. Zarazilo mne však několik fotek na fb, kde pan Fanánek vehementně gestikuluje.
    Další byl obsah, který pan Landa prezentuje jako prosbu k našim zastupitelům. – Dobře víme, že prosbám se jen pohrdavě vysmějí.
    To datum ukončení podpisové akce k 9/11 mi také nějak uniklo.
    Jistě není vybráno náhodně.
    Již sem se v minulosti také v dobré víře stal obětí manipulátorů a nebylo to vůbec příjemné zjištění. Od té doby jsem však mnohem opatrnější.
    Pod vlivem emocí a momentální euforie vypínáme kritické myšlení a toužíme někoho bezhlavě následovat. Chybí nám přirozená autorita a možná by stačila i nějaká fiktivní.
    Jsem přesvědčen, že pan Černohorský je jediný, kdo nejedná pro osobní profit. Jen je hodně viditelný a snadno zneužitelný.
    Stále jsme verbováni do dalších konfliktů, které systém potřebuje ke své existenci. Málo koho napadne, že nikdo z těch verbířů nezmíní nutnost řešení prvotních příčin. Třeba v otázce migrace. Bez tučných penězovodů, by žádná nemohla ani nastat.
    Velmi si vážím podnětů pana mojmíra P i když v některých maličkostech se s jeho pohledem rozcházím.
    Mohu jen doporučit pozorně naslouchat a zvažovat.
    Jaroslav

    Střet civilizací
    https://krusnohorec.webnode.cz/news/stret-civilizaci/