5.8.2020 - Studio Plzeň

2020-08-05 – P.Krejčí_J.Černohorský_Středa-Debaty je třeba o Covidu19

Středa - debaty je třeba...

Komentáře

  • janadan napsal:

    Dobrý den,
    děkuji pánové, výživná debata tuto středu. Předpokládám, že většina posluchačů Svobodného vysílače je „probuzená“..tak nějak od narození. Mají v v krvi jakousi indícii myšlenkové nezávislosti. A nesouvisí to se vzděláním, tituly či společenským zařazením. Ve svém okruhu rodiny, práce, přátel, sousedů, je 9o procent lidí přesvědčeno o nutnosti opatření, nechápou spojení roušek, kovidu a ekonomiky…Nechtějí slyšet ani naznačovat, jaký podraz, ohlupování, omezování, vymývání na nás vládnoucí elity připravily.
    Nicméně to nevzdávám a po kapkách dávkuji aspoň těm, na kterých mně nejvíce záleží.
    Taková perlička z jedné mezinárodní firmy v Brně – kamarádka, co tam pracuje, nám před týdnem popisovala, jak to u nich funguje. Když se zvedne od PC, odejde z prosklené kanceláře, kde sedí asi šest kolegů, / třeba na wc/, musí si nasadit roušku. Na chodbách se pohybuje „ostraha“, co to kontroluje. Ona už má dva černé puntíky, že si odskočila bez roušky !
    Za názor a odkaz na škodlivost 5G sítí, mě před časem vyšoupli z astrologické sekce na facebooku. Nás pavědce neumlčí !
    Problém není virus, ale přerostlá, obludná zrůdná forma MOCI..“jak chutná moc MOC“ ..mooc ? Otupit lidi k závislosti, od médií přes farmacii, spotřebu. Bude těžké tuto brutalitu sesadit.
    Zákonodárci – hanba. Smutno na duši z pohledu občana, který důvěřoval a myslel si, že budou osvícenými správci naší česko-moravsko- slezské kotliny. Opět
    – zneužili své moci a to tak moc, že buď mlčí, přestože ví. A nebo si jí užívají plnými doušky..už jim stříká ušima.
    Ale „hvězdy nelžou, dámy a pánové“ a přijde nový, mladší, osvícený a ten se neukecá „.

  • Dobesova napsal:

    Dobrý den, jako bývalá učitelka bych se teď měla stydět za výraz, který napíšu, ale jinak se nedá-Když v médiích slyším zase ty žvásty o kovidu, obrním se hláškou: běžte už konečně do prd..e s tím ZASR KOVIDEM- a mám klid. Chce to zbavit se strachu, budovat si rozumně imunitu, mít dostatek Déčka a snad nás to mine jako obyčejná chřipka.