14.8.2020 - Tapin - Radio

2020-08-14 – Šéfredaktor zpravodajského portálu Aeronet.cz pan VK komentuje aktuální události.

Hovory u klábosnice

Komentáře

  • Judita napsal:

    Dobry den,
    dakujem SVCS, Martinovi Marcikanovi- ktory ma sexi hlas, VK -zboznujem ho ako sa vie zapalit za problem, Vitkek je tiez uzasny ale hlavne mojim oblubencom Isi a Petrovi Vaclavovi s Janikom. Ste uzasni a myslim, ze Mr. Kamjdu by si mal zalozit svoje vlastne rozhlasove vysielanie, aby to mohol mat tak ako to chce on. Ale lahko sa ludom brepta z pohodlia hojdacieho kresla pred telkou. A asi nie je az tak konceptualne gramotny 🙂 Ale co uz. V dnesnej dobe nas uz je asi iba okolo 17% takze s nim uz ani neratame.
    Dakujem za vasu pracu. Ospravedlnujem sa ak mam gramaticke chyby. Zila som 20 rokov na nestastnom Americkom kontinente, ale hlavne ze uz som doma.
    Prispievala som na SVCS kedykolvek sa to dalo, ale teraz uz zadam trvaly prikaz na mesacny prispevok a uvidime ci sa aj SLSP ozve 🙂

  • Kamjdu napsal:

    Tak Vážení, vidím, že můj komentář neprošel. Je vidět, že kašlete na lidi a že žádným svobodným vysílačem nejste. Určitě sami dobře víte, že to tak je.
    Všechno nasvědčuje tomu, že pan VK je právě ten jím na oko nenáviděný nosatý a sionista, který má ale nasazenou škrabošku českého vlastence, sympatizujícího zejména s ruskými vlastenci. Jeho rétorika je dovedně falešně propracována, aby vypadal jako mimořádně duchovně (Božsky) zasvěcený. Je to tedy vlastně takový sofistikovaný darebák a vy tam ve vysílači jste takoví jeho dobře placení přicmrdávači a komparz. Všichni jste asi náruživě četli ty tlusté knihy a jste konceptuálně gramotní. Je to něco jako ty Havlovy divadelní hry :-). Rozmluvte mi to, prosím. Mám rád diskusi.:-)

    • Martin Marcikán napsal:

      Vážený pane Matlas, jak sám nejlépe víte, svůj 1. komentář jste dával včera, tedy v sobotu 15.08. odpoledne. Nečekáte, že tu někdo sedí u PC 24 hodin denně, aby schválil daný komentář? Tedy dnes je neděle 16.08. podvečer a já osobně jsem se dostal k technice až nyní. Oba komentáře od Vás jsem hned, i společně s dalšími, schválil k uveřejnění. Nemám, a snad ani další studia s tím nemají, problém. Toť vše k tomu jak to je a funguje. Kdo je dřív připojený a všimne si nových komentářů, ten je schválí k uveřejnění. Automat to nedělá, vždy tu musí být tedy někdo připojen a provést danou operaci. Nyní je to na debatujících. Zkrátka jsou prázdniny, doba dovolených, víkend. Co mám vysvětlovat více? Vše bylo napsáno. Snad jen Omnia tempus habent. – Všechno má svůj čas.

    • Studio Plzeň napsal:

      Zde nemá smysl cokoliv rozmlouvat. Máte Svou pravdu a Svůj názor. Obojí vyplývá z vašeho momentálního poznání, které je zase závislé na množství informací, které jste schopen přijmout a zpracovat je. Úroveň poznání ale spočívá v tom, kolik těch informací akceptujete a pracujete s nimi. Mám obavy, že u vás je ten obzor (díky absenci poznání) velmi zúžen, proto nemámá smysl s vámi jakkoliv diskutovat (i když by jste si to tak přál). To by ale nebyla diskuze, ale hádka. Takže sorry jako….

  • Kamjdu napsal:

    Vážení, proč tu nezavedete otevřenou diskusi pod Vašimi rozhovory podobně tak, jak např. Parlamentní listy? To by pak bylo demokratické tříbení a opravdové hledání pravdy. Tam u nich je čtení komentářů často velmi poučné. Často, často mám pocit u pana VK, že to jeho vidění nebo možná i manipulativní zasahování má plno rozporů a ta diskuse by dost ukázala o co jde. Pak by se mi to líbilo, neslyšel bych jen monopol brouka Pytlíka, co všechno ví a všechno zná a přečetl bych si reakce i těch co jsou opravdovější, majících postřeh a nejsou tak namyšlení. Samozřejmě že i VK má v lecčems pravdu, ale možná proto jen, aby vzbudil důvěru a pak mohl přidat podpásovku.