25.9.2020 - Petr Václav

2020-09-25 – Hovory při víně 140. díl – 119 min.

Co vše ještě přinese covidmánie? Cokoliv! Pravdivost – relevance a spolehlivost PCR testů – úsměvná až děsivá zjištění. Jsme svědky arogance moci nejhrubšího zrna – komu to vlastně vadí? Prymuloviny. Aktuálně – prof. Žaloudík se stahuje do ústraní! Další umlčený odborník.

Archiv pořadů / Hovory při víně / S-koro-na -sci-fi arogance moci / Covid mánie / hoštapleři a nýmandi / hovory při víně / PCR testy / Petr Václav / prof. Žaloudík / Prymuloviny / střet zájmů / Studio Midgard / umlčení odborníci /

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Co na to říct? Všeho do času, nebo taky Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne a spousta dalších rčení, třeba Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá….Lidová moudrost se nemá podceňovat. A kvůli tomu, že si někdo myslí, že je bohorovný a podle toho jedná, si to ovšem nemusí myslet ten morální zbyteček národa. Ruka osudu jednou udeří a myslím, že to tentokrát bude pořádná rána. Sleduju pečlivě teploměr a bod varu se blíží. Zatím totiž to lidé nepociťují tak tragicky, aby něco společnými silami řešili, ale až na ně krize opravdu dopadne, bude to asi ten bod zlomu.