27.9.2020 - Martin Marcikán

2020-09-27 Necenzurovane net – Simona z Mallorky XXXVII

Chorota plandemie –

Igor Juračka Youtube

Protest v BB – Igor Jurečka

Některé školy v České republice se postavily proti nařízení ministerstva nosit ve třídě roušky

Korona prišla aj ako zrkadlo charakteru ľudí a národov. Boh pri nás, aby sme túto skúšku nielen ako Slováci, ale ako celé ľudstvo ustáli

AMERICKÝ ZPĚVÁK O KORONAVIRU …

STOP 5G – VYŠETŘOVACÍ ZPRÁVA O PANDEMII COVID-19 A JEJÍ VZTAH K SARS-COV-2 A DALŠÍM FAKTORŮM – SDRUŽENÍ ÚŘEDNÍKŮ ARMÁDY FRANCOUZSKÉ REZERVY

Ústavní soudce Jan Dragonec zpochybňuje povinnost nechat se očkovat

5G a hydrogelový biosenzor: implantabilní nanotechnologie pro použití v COVID vakcínách?

Koronavírus, legislatíva a čas konca – Prof. Dr. Walter Veith


Marek Vlasák

hd9 tShaponshoodrendn  ·

„Moje rouška chrání Tebe, Tvoje rouška chrání mě.“ …

tohle heslo se po několikaměsíční intenzivní politicko-mediální kampani uchytilo tak, že ho zná snad každý nositel roušky. Uvědomujeme si však, k čemu nás přivedlo? Jaký obraz vytvořilo? Zodpovědnost za to, jestli mě skolí nějaká virová infekce se přesunula na ty okolo. Ti za to můžou, neměli roušku a mě nakazili. Vždyť se podívejme, jaké pohledy vrhají ti s rouškami na ty bez v obchodech či MHD, už to mnohdy připomíná středověké hony na čarodějnice. Zastavují se vlaky a autobusy, volá se policie. Je tohle normální?
Souhlasím, že pokud budu mít respirační onemocnění (rýmu, chřipku, covid, …), tak si zalezu do postele a nepůjdu mezi lidi. To je podle mě zodpovědné. A když už budu nucen vylézt ven, budu se vyhýbat lidem a použiji roušku. Ale nosit ji na obličeji, když jsem zdravý? To přece nedává žádný smysl – ledaže by () …
… se pomocí další politicko-mediální kampaně podařilo lidem nakukat, že infekční (nakažený) může být i ten, kdo nemá žádné příznaky. Takže musíme všichni předpokládat, že jsme stále nakažení a zodpovědně (ohleduplně k okolí) se zarouškovat .
A teď mi řekněte – jak dlouho (do kdy) bychom měli z důvodu ohleduplnosti nosit roušky, když jsme zdraví? Různé viry (korona i nekorona) mezi námi budou přece kolovat stále. To už jako navždy? A jsme ochotni připustit, že pokud máme například starší rodiče či prarodiče („ohrožená skupina“), ti už nikdy neuvidí náš úsměv, náš celý obličej, protože z důvodu ohleduplnosti k nim nesmíme vkročit bez roušky? Nikdy přeci nemáme jistotu, že jsme se den-dva-tři předtím někde „nenakazili“. Nikde přece neexistuje hodnověrná studie dokazující, že běžná rouška nás 100% ochrání proti virům. Optimistické odhady mluví o nějakých 16 procentech! A co těch zbývajících 84% virů, které rouškami projdou? Kvůli nim už vnoučata nikdy neuvidí babiččin obličej? I ona přece musí mít při setkání s nimi roušku, jinak ta opatření přece nedávají smysl! To je normální?
Mně je 56 let a zažil jsem už desítky jarních či podzimních virových epidemií. Bez roušek, distanců, karantén, omezení. Ano, mnoho lidí onemocnělo, většina se uzdravila a někteří zemřeli. Ale nikdo kvůli tomu nepřevracel celý svět vzhůru nohama.
A tak mám nápad – co kdybychom energii dávanou na obhajobu roušek či dalších opatření a na přenášení zodpovědnosti (ohleduplnosti) na toho či onoho, nasměrovali do smysluplnějších témat: třeba jak přivést lidi z ohrožených skupin k tomu, aby se stali méně ohroženými … třeba trochu změnili svůj životní styl a zlepšili tak svůj zdravotní stav … a v důsledku pak byli odolnější při setkání s virem.
Já vím, je to těžké, chce to přijmout osobní zodpovědnost za své zdraví, svůj život, svoji budoucnost a řešit tyhle témata (a učit to i naše děti) preventivně, dokud je na to čas.

A přiznejme si, nevydělá to nikomu žádné bůhvíjak velké peníze, proto se to „shora“ asi moc propagovat nebude. Ale bez toho se podle mě dál nepohneme.

Ahoj a dobrý večer Martine.

Zde odkazy na dvě videa….o viru a jeho pravé podstatě. I na medicíně je špatně vyučována imunologie.

Video o COVID 01

Video o COVID 02

Nezákonnost povinného nošení roušek

Slováci objevili Achillovu patu koronaviru. Jejich vakcína na ni míří a funguje

Listina základních práv a svobod

Přirozenost Martin Marcikán / Necenzurovane.net. / Simona Schubert-Sebova / Simona z Mallorky / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS /

Komentáře

  • Simona napsal:

    část III.:
    -Jediným způsobem, jak lze živočišnou tkáň vidět v krvi, je injekce živočišné tkáně, která vstupuje do krve, a obchází trávicí trakt. Teprve potom se na těle objeví tkáň prasete nebo ptačí tkáně nebo jakákoli taková živočišná tkáň.

    Když je zvíře konzumováno člověkem, stává se lidskou tkání. Lidské buňky nemohou produkovat živočišné buňky nebo viry. Pokud vyvíjíme viry, jsou to lidské viry. I když zvířecí viry „unesou“ lidské buňky, lidské buňky nemohou produkovat zvířecí viry

    Coronavirus je respirační virus vytvářený buňkami v plicích a respiračních oblastech, aby se očistil od systémové toxicity.
    Takový studený virus se vyskytuje a funguje takto:

    Chemicky toxické látky ve vzduchu jsou vdechovány do plic a dýchacího systému> Toxické částice padají na povrch plic a tekutinou naplněné vaky v plicích (alveolech), kde nemohou být uvolněny nebo rozpuštěny živými mikroby v důsledku na svou toxicitu. a příroda> Buňky v dýchacím systému vytvářejí specifické struktury neživých proteinových (virových) rozpouštědel, které štěpí a štěpí tyto látky v plicích. Obvykle se vyskytují mírné příznaky podobné chřipce, jako je kašel a horečka, který zahajuje proces čištění a hojení.

    Kašel přenáší krev a živiny do dýchacího systému. Příznaky spojené s jeho eliminací jsou ty, které se vyskytují během SARS. Takové toxické látky ve vzduchu jsou způsobeny spalováním plastů, formaldehydu a znečištěného vzduchu ze závodu, který zahrnuje širokou škálu vysoce toxických vedlejších produktů.

    Starší lidé s již oslabeným imunitním systémem jsou náchylnější k pokročilejší detoxikaci respiračních virů a budou odpovídat za většinu úmrtí. Tato nemoc může nastat v milionech kvůli hustým populacím, jako je tomu v Číně, která dýchá vzduch denně. To neznamená, že je nakažlivé, není.

    4 hlavní kroky pro vytvoření koronaviry
    1) Chemicky toxické látky ve vzduchu jsou vdechovány do plic a dýchacích cest.

    2. Toxické částice padají na povrch plic a tekutiny plněné vaky v plicích (alveolech), kde nemohou být uvolněny nebo rozpuštěny živými mikroby kvůli jejich toxicitě a povaze.

    3. Buňky v dýchacím systému vytvářejí specifické struktury neživých proteinových rozpouštědel (virů), které štěpí a štěpí tyto látky v plicích.

    4. Obecně se vyskytují mírné příznaky podobné chřipce, včetně kašle a horečky, které zahajují proces čištění a hojení.

    Proč v těle vznikají viry
    Jak je uvedeno výše, fagocytóza, houby, paraziti a bakteriální procesy, které jsou všechny živými mikroby, jsou zodpovědné za konzumaci a likvidaci odumřelých buněk, buněčných zbytků a cizích zbytků. Ale pokud je tkáň tak toxická, že tyto živé mikroby nemohou tyto látky krmit a zabíjet, aniž by byly otráveny smrtí, buňky se spiknou, aby se očistily výrobou specifických neživých rozpouštědel známých jako viry, které rozkládají a rozkládají ty částice, které mají být vyloučeny. přes kůži, hlen a střeva.

    Viry opouštějí buňku a poškozují pouze část buňky, ale nezničují ji. Jakmile jsou mimo buňku, jsou regulovány protilátkami bílých krvinek k rozpuštění specifických tkání a odpadu nezbytného k obnovení relativní homeostázy.

    Viry nezničí buňku, ve které se replikují, ale věda tvrdí, že infikují jiné buňky a nerozlišeně ničí další buňky, což je neprokázané a nemá žádný logický smysl. Taková teorie je zjevně nepravdivá, protože pak viry napadnou všechny živé buňky bez příčiny a pokaždé zabijí tělo, ale k tomu nedojde. Viry rozpouští mrtvé a umírající odpady téměř za všech okolností.

    Jediný čas, kdy se zdá, že virus napadá živou tkáň, je případ, kdy jsou do tkáně zapuštěny kovy, jako jsou případy dětské obrny, kdy viry musí proniknout do oblasti páteře a vyčistit tkáň. Protože kov je obtížné odstranit z těla, je přirozené, že viry štěpí živou tkáň, aby tyto kovy odstranily, což vyvolává iluzi, že virus nějakým způsobem působí proti tělu. Ve skutečnosti se virus snaží léčit systémovou toxicitu těla a zvrátit ji.
    Závěr
    Neexistuje žádné jiné vysvětlení, jak je lidské tělo udržováno. Je to jediná logická odpověď. Pravda byla vědou skrytá téměř 200 let, ale vědci jako Antoine Béchamp odhalili už dávno v 19. století, kteří ve svých vlastních experimentech dokumentovali, že viry jsou neživí původci závislí na zemi, kteří ničí odpad, které přicházejí zevnitř, ne zvenčí.

    Viry nejsou nic jiného než proteiny, které čistí. Totéž platí o rakovině. Rakovina je další způsob, jak se tělo snaží uzdravit, a to uzavřením mrtvých buněk v nádoru, ve kterém se tělo nedokáže správně odstranit, takže může později tyto buňky těla rozpustit a očistit. Tělo je zázračné a najde způsoby, jak se léčit bez ohledu na okolnosti. Má zkrat a formy zkratu v době potíží.

    Je smutné, že moderní věda uvedla tolik v omyl ve svém přemýšlení, co se týče jejich vlastních těl a toho, jak to funguje tím, že nevytváří nic než strach a paniku, a v důsledku toho sklízí obrovské množství peněz pro ty, kdo jsou u moci. Takový strach nedůvěřuje našim vlastním tělům, našim sousedům a samotné přírodě, což ukazuje, že jsme bezmocní tváří v tvář nemoci; že je to mimo naši kontrolu a že pouze lékařské zařízení nás může zachránit před námi.

    Jak mohli těžit z takového chaosu ti, kdo jsou u moci? Prozkoumejte tuto myšlenku. Tento zmatek vedl k „ohnisku“ koronavírusu ak strachu a chaosu, které obklopovaly tuto vyrobenou a nepřiměřenou událost.

    Je zřejmé, že tento virus se používá k zavádění zákonů a opatření ve stylu státní policie po celém světě, a ty se zvýší pouze tehdy, pokud se většina neprobudí k lžím obklopujícím povahu virů a nemocí.

    Reference
    Otrávená jehla: potlačená fakta o očkování, 1956, Eleanor McBean MD, ND (ukazuje mnoho nebezpečí očkovacích látek, statistiky manipulované v celé historii, jak vznikla obrna a povaha viru a nemoci) . ¿
    Béchamp nebo Pasteur? Ztracená kapitola v historii biologie E. Douglas Hume, 1923
    Krev a její třetí prvek Antoine Béchamp, 1912

  • Simona napsal:

    II.šást:
    -Skutečná tvorba virů (zjednodušený pohled)
    Věda nepravdivě tvrdí, že se viry replikují samy. Ve skutečnosti je to samotná buňka, která produkuje virus.

    Všimněte si, jak viry vytvářejí zdravé buňky, ale nezničte je.

    Hostitelská buňka podává RNA a / nebo DNA k rozpuštění specifických látek v těle. Pokud by tomu tak nebylo, virus by zničil buňku, která jej vytvořila, ale nikoli.

    Virus je vyloučen, poškozuje část buňky, ale zcela ji nezničí. Buňka může být opravena včas.

    Buňky se spiknou jako celek, aby očistily sebe a své okolí, aby mohla vzkvétat nová buněčná aktivita.

    Velká množství virové aktivity existuje, když tělo nemůže použít mírnější živé mikrobiální detoxikační metody k čištění sebe kvůli systémové toxicitě tkáně, která otráví živé mikroby.

    Kroky pro vytvoření viru
    Virové proteiny jsou součástí genomu živého těla, které existuje v každé buňce, což určuje, jaký typ proteinu vytvoří aktivovaná buňka.
    Existující virové proteiny v buňce vstupují do buněčného jádra. Viry jsou vyráběny v celé své formě v buňce a jsou sekvenovány / kódovány prostřednictvím směrnic hostitele RNA / DNA.
    Virus opouští jádro a zůstává v buňce, dokud neopustí buňku.
    Virus je buňkou vyloučen, poškozuje část buňky, ale ničí ji.
    Viry se mění každých 72 hodin.
    Replikace virů pokračuje a každých 72 hodin je vyčerpán první kmen a buňky vytvářejí zcela novou sadu virů pro pokračování v práci starého, dokud není proces dokončen.
    Jak jsou viry vyráběny Skutečné procesy viru
    Viry neinfikují stabilní zdravé buňky. Rozpouštějí odumřelé a rozpadající se buňky a tkáně a rozpouští je, aby se dařilo nové buněčné aktivitě.

    Dobrá analogie:

    Mouchy se objevují v mrtvé hmotě, ale nejsou příčinou mrtvé hmoty. Jsou to mrchožrouti, kteří rozkládají mrtvé látky. Tímto způsobem viry a bakterie fungují stejným způsobem v těle. Bez čistících prostředků na Zemi, které by odstraňovaly trosky, by byl pozemský vzduch toxický. Stejné procesy se provádějí v těle na mikroskopické makro úrovni.

    Věda potvrzuje opak toho, co nám realita diktuje prostřednictvím vlastního pozorování přírody. To je nemožné, protože naše těla jsou mikrokosmy, protože příroda funguje mimo naše těla. Předpokládejme, že opak toho je v rozporu s naší pozorovatelnou povahou a je nesmysl.

    Jak je uvedeno, když normální čisticí funkce těla poklesly a zemřely převážně kvůli systémové toxicitě, buňky již nemohou být udržovány. Červené krvinky se spojují jako kompletní jednotka, aby se zachránily a spiknou se tak, že se vyčistí výrobou konstrukcí rozpouštědlového proteinu (viru), které rozebírají a odbourávají mrtvé a umírající buňky, buněčný odpad, tkáně a cizí trosky.

    Buňky vytvářejí viry v jejich kompletní buněčné formě. V tomto procesu jsou viry produkovány přímo v buňce za použití již existujících virových proteinů v buňce a genomu a hostitelská buňka je vnáší / kóduje pomocí RNA a / nebo DNA.

    Buňka vylučuje virus, který je potom regulován bílými krvinkami prostřednictvím kódování (protilátek), které monitoruje procesy viru. To umožňuje řádnou kontrolu a regulaci virové aktivity.

    Tyto dvě funkce jsou spojeny jako jeden proces a nepůsobí samostatně. Jakmile buňka tento virus vyloučí, buňka je částečně poškozena, ale není zničena. Mnoho virů konzumuje a rozpouští mrtvé, umírající a cizí tkáně, trosky, nezdravé buňky a buněčné zbytky.

    Tento proces vyžaduje čas v závislosti na použité toxicitě. Účinky jeho eliminace jsou příznaky, které se vyskytují při nachlazení nebo chřipce. Viry rozdělují tyto látky na malé částice, které mohou být poté vyloučeny sliznicí, kůží a střevy.

    Když je proces dokončen, tělo se stává silnějším, dokud tato osoba již dále ne intoxikuje své tělo. Pokud tak učiní, takové extrémní detoxikace vždy nastanou.
    Virová fakta
    Viry nemohou proniknout kůží nebo očima. Takové vektory nefungují, protože sliznice a imunitní systém odstraňují malá množství cizích proteinů, jako jsou viry.

    Viry nemohou vstoupit přes rány, protože jsme krváceli, ne dovnitř.

    Viry „neexistují“ mimo Petriho misky nebo živé tělo.

    Viry nemohou fungovat bez hostitelské buňky, která je vyrábí a kóduje, a viry se nemohou replikovat bez hostitelské buňky.

    Viry neinfikují ani nenapadnou buňky. Nejsou naživu, aby to dělali na prvním místě.

    Viry téměř nikdy nerozpouštějí živou tkáň, ledaže za zvláštních okolností, jako je obrna a degenerativní onemocnění nervového systému, kde je kovová toxicita.

    Hlavní funkcí virů je rozpouštění mrtvé hmoty.

    Buňky produkují různé virové kmeny v závislosti na stavu použité tkáně.

    Lidskému tělu náleží 320 000 virových kmenů a každá buňka obsahuje složení virových proteinů, aby každý kmen vytvořil, když to tělo potřebuje.

    Viry jsou sekvenovány / kódovány krevními buňkami prostřednictvím RNA / DNA, aby se rozložily specifické mrtvé a umírající tkáně a odpad.

    Viry jsou velmi specifické proteinové struktury.

    Kašel, kýchání a plivání není vektorem přenosu viru. Sliny a sliznice tyto částice rozkládají.

    Kůže také není vektorem, protože viry nemohou procházet odumřelými vrstvami kůže.

    Viry jsou výsledkem vnitřní toxicity způsobené prostředím.

    Viry jsou u zvířat cyklické.

    Viry se živí odpadními produkty v krvi a tkáních.

    Jediným způsobem, jak dostat virus z volné přírody, je přímá injekce (vakcína) nebo krevní transfuze od pacienta, který má virus. V takových případech však tělo analyzuje pouze jako cizí tkáň, kterou je třeba odstranit.

    Protože virus nepochází z hostitelského těla, nezná toto tělo čas a místo, kde bude virus aktivní, ani nemá klíč k jeho dekódování (RNA nebo DNA kódovaná buňkou) a nemůže najít čas svého činnost

    Jako takový je analyzován jako cizí látka, která musí být odstraněna. Proteinová rozpouštědla (viry) se vyrábějí v různých koncentracích, aby se tyto odpady zlikvidovaly, pokud je živé mikroby nemohou eliminovat.

    Po celý rok, po sezoně a klimatických / teplotních změnách, tělo vypustí obrovské množství toxinů do krve k eliminaci. Některé z těchto toxinů jsou v přírodě tak toxické, jako je rtuť, formaldehyd a další chemické vedlejší produkty, které živé mikroby nemohou krmit a zabíjet bez umírání.

    Neživé proteiny jsou vytvářeny každou buňkou na odpovídajícím místě v těle, kde je toto čištění nezbytné. Tyto toxické látky se štěpí a štěpí viry, takže je tělo může odstranit a obnovit homeostázi.

    Jediným způsobem, jak mohou být viry použity jako biologické zbraně, je injekce, období. Je možné, že takové umělé virové kmeny jsou zahrnuty do stávajících běžných vakcín, a to by nemělo být vyloučeno jako možnost, ale jak je uvedeno výše, virové kmeny zvnějšku těla nejsou rozpoznávány.

    Umělé látky, které jsou injikovány, však mohou být navrženy tak, aby způsobovaly extrémní reakce u lidí prostřednictvím různých úrovní tkáňové sterilizace a pomocných látek.

    Viry nemohou křížit druhy, to je; ze zvířete na lidstvo. U lidí není možné vyvinout zvířecí chřipku: A. Protože viry nejsou nakažlivé a B. Protože zvířecí RNA / DNA není kompatibilní s lidskou RNA / DNA.

  • Simona napsal:

    Ješte dodám pár informací,ohledne COVID-19:
    -Podvod virologie a vakcín Proč koronavirus není nakažlivý
    Po obdržení tohoto zásadního anonymního příspěvku o skutečné povaze virů a virologie e-mailem se cítím nucen jej znovu publikovat na tomto blogu, protože upozorňuje na podvodná tvrzení, která se používají k ospravedlnění neobhájitelnosti.

    Podvod virologie a vakcín Proč koronavirus není nakažlivý
    Tato publikace je určena k tomu, aby šla do samotného jádra virologie a očkování a které očkování je podporováno celou virologií a očkováním, které je založeno na jedné věci: viry jsou infekční původci nemoci.

    Bez této teorie by vakcíny nebyly v myslích lidí „účinné“ nebo „pracovat“.

    Bez teorie virů by se vakcíny zhroutily jako dům karet.

    Tento článek ukáže pseudovědu za teoriemi virologie a obrovské problémy s ní.

    Viry nejsou živé organismy
    Za prvé, viry nejsou živé organismy nebo živé mikroby.

    Nemají dýchací systém, nemají ani jádro ani zažívací systém.

    Viry nejsou živé a viry nejsou nakažlivé.

    Například strach za koronavirem je naprosto neopodstatněný.

    Zapomeňte na vše, co si myslíte o virech a bakteriích. Lhali vám.

    Virologie je založena na studiu virů. Neexistuje však skutečné záběry virové aktivity (s výjimkou nedávno vydaného krátkého (2018) záběry viru HIV, které ukazují pouze 20% procesu teorie virů). Takovým materiálem jsou pouze 3D animace a modely.

    Vědecká encyklopedie uvádí, že viry byly získány pro experimentování pomocí extrémně silných odstředivek, které musí být speciálně konstruovány.

    Viry jsou tak malé, že mají průměrný průměr asi 0,1 mikronu pro typický virus.

    Virové skenování je ze své podstaty chybné
    Viry jsou pozorovány v buněčných kulturách / Petriho miskách.

    Buněčné kultury jsou pěstovány za kontrolovaných podmínek mimo jejich přirozené prostředí, kde jsou buňky uměle udržovány naživu toxickými tekutinami, které poškozují buněčnou aktivitu.

    V takovém sterilním prostředí nemohou buňky používat celou škálu svých běžných metod čištění, jaké by byly v lidském těle.

    Jedná se o tyto procesy:

    Fagocytóza (a všechny její procesy)
    Bakterie
    Houby
    Paraziti
    Virový (virus)

    Při procesech fagocytózy se buněčný odpad a mrtvá a umírající tkáň absorbují a zlikvidují pro likvidaci mimo tělo.

    Tento proces provádějí hlavně bakterie, hlavně jako vychytávače.

    Houby a paraziti jsou ve zvláštních případech potřební, a v tomto procesu lze ke všem ostatním procesům použít malé množství viru.

    Všechny tyto procesy jsou živé, ale viry nejsou živé.

    V umělém prostředí, ve kterém jsou buňky udržovány naživu, ale nejsou zdravé v séru, se buňky degenerují a jejich virové ošetřovatelé se stanou prominentními.

    Viry se množí samy o sobě. Po přidání do plodných Petriho misek, které podporují život buněk, se neobjeví žádné další struktury virových proteinů.

    Pouze při přidání buněk dochází k množení virových proteinových struktur. Je to však proto, že Petriho misky nejsou tím správným nebo zdravým prostředím pro buňky, takže dochází k virovému odpadu.

    Důvodem je, že buňky musí produkovat viry, aby se samy očistily v takovém toxickém prostředí, protože nemají přístup k celé škále svých čisticích procesů, jaké by se vyskytovaly v těle. Ukážu proč

    Poznámka: Viry jsou nezbytné k rozpuštění mrtvé a umírající tkáně, pokud je tkáň tak toxická, že živé mikroby nemohou tyto tkáně, trosky a buněčné zbytky krmit a odstranit, aniž by byly otráveny smrtí.

  • Dobesova napsal:

    Ještě doplňuji, jak poslouchám dál, že pravdu ve při s p. Lenkou o virech, má p. Simona. Přikládám důkaz, že vir pouze způsobí onemocnění, ale nemoc pak je infekční. Takže nemá to něco společného s chemtrails?
    Covid-19 (též COVID-19;[P 1] z anglického spojení coronavirus disease 2019, což česky znamená koronavirové onemocnění 2019; výslovnost: [kovid devatenáct]) je infekční onemocnění, které je způsobeno novým koronavirem SARS-CoV-2 (dříve označovaným jako 2019-nCoV)

  • Dobesova napsal:

    Dobrý den, jak zmiňuje p. Simona, že ta šaškárna s covidem má trvat 3 roky, tak o tom hovoří i Džuli Po na svých stránkách Alvasar. Zveřejňuje tam i grafy, kdy a jak se bude situace vyvíjet globálně i konkrétně v některých zemích. Musím s lítostí přiznat, že se to plní, protože 3 roky vydržet snášet toto svinstvo, to bude náročné. Stránky jsou, bohužel v ruštině, ale jde zapnout automatický překlad. My, důchodci odkojení jedinou cizí řečí, a to ruštinou, můžeme i poslouchat. Mrkněte na stránky Alvasar, je to hodně inspirativní. Zdravím a přeju Vám i nám, ať Vaše vysílání můžeme, navzdory komisi proti hybridním hrozbám, poslouchat ještě dlouho, pokud možno stále. J.D. A ještě, pokud někdo nezná, jsou dobré stránky tadesco.cz