3.11.2020 - Petr Václav

2020-11-03 – Pokřivená zrcadla tohoto světa 139. díl . 122 min.

Dnes několik klíčových témat probere Petr Václav pro posluchače nejen ze Slovenska. Jak se zachovat při vyžadování předložení testu – certifikátu na covid-19? Rada právníka. Co jsou vlastně zač ti, co Vám strkají špejli do mozku? Plándemie je testem naší servilnosti vůči psychopatům . . . O lidských zrůdách! Pandemie? Kdeže, již dávno předpovězený plán . . . Obrana? Jedině odpor . . . a proč? Vždy to zabralo!

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / S-koro-na -sci-fi covid-šílenost / fašismus na Slovensku / fašizace společnosti / lidské zrůdy / neoprávněné požadavky / neplodnost / odběrová centra - pověření / Petr Václav / plándemie / pokřivená zrcadla tohoto světa / rady právníka / skvalen / Studio Midgard / test servilnosti národa / vakcíny /

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Kam až lidé klesli se svým IQ, když se sebou nechávají takto vláčet kdovíkým? Lidé ze sebe dělají pokusné králíky ve zdraví nebezpečném vládním experimentu (nebo spíš plánu) a ještě jako idioti vystojí několikahodinové řady, aby se té vlastní zkázy mohli zúčastnit. To je neskutečné a k neuvěření.

    • Petr Václav napsal:

      Chemizace mozku, strach a další ochromení zdravého rozumu udělá své . . . Závislost většiny lidí na milosrdenství zaměstnavatelů a bankéřů je skrytým katalyzátorem debilizace společnosti. Je mi líto všech našich lidských potomků, kterým připravujeme takovou budoucnost. Stát ve frontě na test je stejně úchylná metoda na lepší budoucnost jako jít k volbám!

      PV