8.11.2020 - Martin Marcikán

2020-11-08 Necenzurovane-net – Simona z Mallorky #XXXXIII / Přirozenost

[email protected]  
mail na dotazy, připomínky, náměty a komentáře

https://www.infovojna.sk/article/judr-harabin-a-jeho-manual-na-neustavne-policajne-praktiky-v-pripade-kontroly-testu-a-obmedzovania-slobody-pohybu

Co obsahují vakcíny:

https://www.facebook.com/100009639344348/videos/1353993774931921/

Přirozenost internetové rádio / Natálie / Necenzurované / Necenzurovane.net. / Robert Novotný / Simona Schubert-Sebova / Simona z Mallorky / SVCS / Svobodný vysílač CS /

Komentáře

  • Simona napsal:

    A dalej,čo sa týka Zákonov,Práva ako takého,a v prvotnom princípe čo je hlavným problémom na Ustavnom Súde,Súdoch ako-takých,si myslim,ze pravnici,sudcovia a všetci,ktorí robia s právom,zákonom ako-takým,nemajú zdanie o nejakom LODNOM PRAVE“!Pretože na právnických fakultach sa tieto veci neučia,(nemôžu sa učiť pravdu,pretože všetky školské štruktúry patria Jezuitským Sionistom“!preto sa ani pravdu nemôžu učiť!ako aj to,že „sudcovia“si berú na zodpovednosť „človeka“aj ked mrtvu dušu,pretože súdia mrtve duše,a kvôli tomu sa ani nemúžu učiť o historií súdnictva ako takého,pretože živú bytosť nemajú právo súdiť,na základe toho,že živý človek patrí výlučne Bohu a je podriadený Božím Zákonom“!)kvoli tomu,že všetky „ZAKONY-PRAVNE UKONY“su neplatné,a súdnictvo a ich náležité inštitúcie ktoré patria pod súdnictvo ako-takom,čo patria k pravu,súdnictva,pretože nie sú zákonné,spravodlivé-a jedným slovom sú neexistujúce(preto má symbol súdnictva-žena zaviazané oči-lebo SPRAVODLIVOST(ľudská)NEEXISTUJE v tomto systéme,pretože tento systém bol umelo vytvorený na spôsob pravidiel a HRY) !!a sú to výmyslom ludí vytvorené zákony na „ľudskom rozume“(aj ked pár viet bolo boli vložené z prirodzeného zákona,ale to je minimum!),aby sa s národmi HRALI-nakoľko všetky súdne úkony sú dané ako“PRAVIDLA“!!A PRAVIDLA SU KDE??!!-VYSADNE V KAZDEJ HRE!!JE TO MANIPULACIA NARODOV AKO S TAKYM!!A CELA PRAVNA STRUKTURA JE NELEGALNA,NEZAKONNA A NESPRAVODLIVA-preto sa žiaden bežný človek nedokáže dovolať spravodlivosti a preto pre nich-sudcov,advokátov,politikov,prezidentov neexistujú žiadne zákony ktoré sú určené ako PRAVIDLA pre bežných ludí!!a preto majú títo „inštruktori pravidiel“IMUNITU OD STATU!!A KTO STAT VEDIE??!!KAZDY STAT OVLADA JEZUITSKO-SIONISTICKA MAFIA!!!KTORA JE KRIMINALNICKEHO CHARAKTERU A ICH NIK NEKONTROLUJE,PRETO STAT NEMOZU KONTROLOVAT BEZNY LUDIA!!!

  • Simona napsal:

    Česko ani Slovensko není na seznamu 70 národů – Nového světového řádu.
    Nepočítají s mnoha zeměmi. Sedí to přesně také na slova Flegra, když říkal, že během ,,pandemie,, vymřel jeden druh či více druhů.
    Toto bude genocida všech národů, kteří nejsou na seznamu.
    Sanhedrin – NEJVYŠŠÍ SOUDNÍ TRIBUNÁL NA SVĚTĚ – to schválil v září 2019. Zhruba pár dní před vyhlášením tohoto viru v ,,Číně,, . Je to vše součast plánu k dosažení NWO a likvidace těch co se tam ,,nevejdou,, .
    Proto vojáci NATO za pár dní v Česku. Vše bude hlídané a střežené. Je to plán a genocida. Stejně jako za války, kdy lidé nevěděli defacto co s nimi bude a co mají za lubem. Až na to, že toto je TICHÁ PSYCHOLOGICKÁ VÁLKA ,,beze zbraní,, . Ty nepotřebují, na co bomby či zbraně, když jim na to poslouží tato ,,pandemie,, na kterou mohou svést všechno a říct, že je to za lidské chování jak se chovali k přírodě a že si to lidé zaslouží a koledovali si o to. Jak sám píše Laitman, že lidé budou umírat, že sami si vybrali smrt a způsobili si to tak svými nenávistnými rukami.
    Lidé budou umírat z důvodu hromadného podvodného testování..to je onou pastí. Je to dobrovolná smrt.
    Židům taky řekli ať se jdou osprchovat…je to obrovská past.
    Nyní staví polní nemocnice, vše připravují na 3. Vlnu, která přijde na jaře – v létě 2021. Vše připravují, protože lidé budou skutečně umírat – ne z důvodu covidu, ale z důvodu masivního vynucovacího testování, kterými nyní vydírají lidi a lákají je na různé ,,výhody,, .
    Testami PCR se zavádějí do mozkové části nanoboti / mikroroboti, kteří se aktivují jakmile spustí naplno 5G sítě. Potom budou lidé padat jako mouchy.
    Děti do 10 let na testy nemusí. Proč? Je to nová generace, kterou už si převychová samo NWO.
    Pamatujete na začátku jak testovali romské osady..téměř jako první…opravdu hnus. Toto je tak strašná past, že normální člověk tomu nechce věřit.
    Nenechávejte se testovat !!! I kdyby vás vydírali ..nedejte se.
    Blíží se opravdu genocida národů – těch co nejsou na seznamu NWO – 70 spojených národů Sanhedrinu.
    K tomu si ještě vzpomeňte na Eurovision – vystoupení Madonny z roku 2019 a její text “ NE VŠICHNI VEJDOU DO BUDOUCNOSTI , NE VŠICHNI SE POUČILI Z MINULOSTI” .
    Odkaz – https://youtu.be/VG3WkiL0d_U
    To bylo programování na události, které se stanou.
    Jsme v době velkého soužení. Tak jak je to psáno v bibli.
    Přikládám fotky oficiálních dokumentů a podpisů, které si může vyhledat každý. Na 5. fotografii úplně dole můžete vidět vlajky států s kterými počítají v NWO. Samozřejmě Izrael, Kanada, Amerika, Rusko z EU pak Itálie…
    Rozhodnuto bylo 25. září 2019.
    Vše je řízenou Izraelskou opozicí , včetně Qanonu a covidu a vede to do Nového světového řádu – 70 nations.
    Do třetího chrámu, který je také ve znaku NWO.
    Toto jsou fakta, které si může ověřit každý.
    Autor: Natálie G.

  • Simona napsal:

    Systém sociálních kreditů již brzy po celém světě pod falešnou vlajkou této ,,pandemie,, , která je pouhou záminkou k aplikování tohoto systému celosvětově pomocí 5G , AI – umělé inteligence a patentu 2020060606, který bude korespondovat s daným kreditem uživatele. Dle jeho chování, myšlenek, veškeré činnosti, pohybu a zdraví , bude člověku přidělován kredit, podle kterého bude mít zařazení ve společnosti a popřípadě dané ,,výhody,, . Za neuposlechnutí daných pravidel budou následovat restrikce vedoucí až po vyřazení ze společnosti a daným sankcím.
    K tomuto scénáři směřujeme a toto vše je záminka k tomu, aby lidé SAMI chtěli tento systém a následně s ním sympatizovali.
    Sociální kreditový systém je systémem Nového světového řádu (NWO) – systém antikrista.https://www.youtube.com/watch?v=eqVb5NyPg6I

  • Simona napsal:

    COVID 19 – VELKÝ RESET
    Využijme epidemii k „Velkému resetu“ světové ekonomiky. Toto zní ze světového ekonomického fóra v Davosu. Jejich kyberpunková vize nemá s ekologií NIC společného. Agenda “globální oteplování” je pouze zástěrkou k naplnění cíle Nového světového řádu (NWO). Stejně jako agenda COVID.
    Vše se bude dít pod falešnou vlajkou ,,ochrany zdraví lidí a ochranou přírody,, . Konec kapitalismu. Začátek nového světového řádu. Starý systém skončil. Covid je prostředek k vytvoření nové totalitní digitální společnosti závislé na pomoci od státu.
    Všimněte si obálky časopisu Time, který vždy poukazuje na události, které nás čekají. Budování nové společnosti. Lidé budou budovat novou společnost pod falešnou vlajkou ekologie a globálního oteplování. Ne však ekologickou ve prospěch lidstva. Vše se zahalí do totální kontroly nad každým člověkem, co se plnně oddá jejich ideologii a přistoupí tak na jejich pravidla a podmínky či možné ,,výhody,, . Lidé zaprodají duši za nový eko komunismus – humanismus.
    Každý rok se schází světová mocenská elita na hospodářském fóru v Davosu. S tématem pro příští rok přišel princ Charles. Navrhuje využít koronavirus k přestavbě globálního kapitalismu.
    „Máme jedinečnou příležitost z této krize vytěžit něco dobrého – tento šok může lidi učinit přístupnějším k vizi velkých změn… Máme příležitost, jakou jsme nikdy neměli a možná už nikdy znovu mít nebudeme.“.
    Krize jsou ,,skvělá,, záminka, jak něco zregulovat.
    „Velký reset“ (jak Charlie svůj program nazval) má být tématem pro Davos na rok 2021. K plánu se nadšeně přihlásili hlavní světové loutky jako šéfka Mezinárodního měnového fondu Kristalina Georgieva nebo generální tajemník OSN pan Antonio Gutteres. Zejména ale nápad zaujal ekonoma Klause Schwaba, který v roce 1971 založil a stále řídí Světové ekonomické fórum (WWF) v Davosu. Málokdo ví, že když tuto neziskovou organizaci zakládal, byl členem organizačního výboru polotajných konferencí v Bilderbergu, kde o našich osudech debatují za zavřenými dveřmi.
    Schwab je ochoten tržní ekonomiku hodit přes palubu: „Planetu máme jen jednu a příští světovou pohromou (po koronaviru) s ještě horšími důsledky pro lidstvo by mohla být klimatická změna. Musíme v tom krátkém zbývajícím čase dekarbonizovat ekonomiku… Globalizace hnaná motorem tržní ekonomiky sice dostala přes bilion lidí z chudoby a byla zdrojem růstu životní úrovně. Avšak ve své současné formě je už nevhodná, zejména v kontextu toho, co přinese budoucnost.“
    Správně, když nám to přineslo takovou prosperitu v uplynulých staletích, tak do šrotu s tím!
    Gréta
    Počátkem roku 2019 Gréta v Davosu o Čtvrté průmyslové revoluci diskutovala s Figueresovou (klima šéfka z OSN), Jane Goodalovou a dalšími, kteří nejspíše o Orwellovi nikdy neslyšeli. Nebo spíše slyšeli, ale agenda a cíl je pro ně přednější. O tom, jak nové technologie mohou ohrozit svobodu jednotlivce, nepadlo ani slovo. https://325.nostate.net/…/greta-thunberg-the…/ https://www.salesforce.com/au/video/4697312/
    Schwab rád mluví o potřebě „stakeholder capitalism“, což znamená, že firma je zodpovědná nejen akcionářům, ale i širší veřejnosti. Mějme se ale na pozoru, když mocipáni kážou o ,,morálce,,. V praxi je to totiž jen zástěrka pro „crony capitalism“. Firma činí to, co vláda vyhlásila za veřejný zájem, a výměnou dostává dotace, takže má zaručen bezpracný zisk. Řečičky o „partnerství soukromého a veřejného sektoru“ znamenají ve skutečnosti klientelistické prorůstání státu a podnikatelské sféry. Typickým příkladem je podpora zelené energie, biopaliv, solárníků. Využívání ekologie k vlastnímu obohacení má svoje jméno – greenwashing.
    Toto vytunelování ekologie byznysem demaskoval film levicového režiséra Michaela Moora „Planeta lidí“. Film vydaný na jubilejní padesátý Den Země (2020) totiž ukazuje, že obnovitelné zdroje jsou jen podvod elit, kteří si ekologické hnutí prostě koupili. „Ovládnutí ekologického hnutí kapitalismem je nyní skoro dokonáno. Environmentalisté se už nestaví na odpor proti těm, kteří se ženou za profitem, ale spolupracují s nimi.“ Bankéři, miliardáři a nadnárodní byrokracie – to jsou vůdci ekologie dneška.
    Co od Velkého resetu čekat?
    Budoucnost, jak si ji představuje Schwab, se nepodobá idylické dřevěné ekovesničce uprostřed hvozdů. Spíše se podobá kyberpunkovým vizím typu Matrix. Užiteční idioti jako princ Charles nebo Gréta nejspíš nechápou, o co tu jde. Nebo spíše chápou, sle schovávají to za ,,ochranu životního prostředí,, .
    Stačí prolistovat Schwabovu knihu „Čtvrtá průmyslová revoluce“ z roku 2016. Místo špinavého těžkého průmyslu chce chytré smart technologie. Zní to hezky, že? Smart je ,,cool,, . Jde ale o tohle: Implantování nanočipů lidem, umělá inteligence, transhumanismus, auta, co se řídí sama, zrušení fyzických peněz, dálkově monitorované spotřebiče, kamery na ulici, které vás poznají podle tváře. Představte si prostě ekoverzi čínského systému sociálního kreditu v Číně. Například inteligentní sítě budou na dálku sledovat, zda včas chodíte spát a neplýtváte elektřinou. A když budete zlobit, vypnou vám na dálku telefon nebo vás nepustí do vlaku. Tento ekologický “sen” už je na dosah ruky.
    Všichni si můžete vyhledat plány a cíle covid resetu. Systém, který jsme znali před koronou skončil . Cílem covid agendy je kontrola všeho a všech pod rouškou blaha a zdraví lidí , ekologie , strašákem ,,globální oteplování,,.
    Důvod je prostý – transhumanismus, čipování lidí – 5G a AI – umělá inteligence.
    Přechod z člověka 1.0 do člověka 2.0.
    Natálie G.

  • Simona napsal:

    Teď tu máme více příspěvků na tyto divadelní volby. Je velmi důležité, aby se lidé nechytili do pasti. Momentálně jde opravdu o hodně a každá duše, co se nechytí na chystaný podvod , je opravdu velmi cenná. Proto vám píšeme tyto články ve svém volném čase. Ne, že bychom jimi chtěli někoho svádět nebo mu nařizovat čemu má věřit. Podvod který se chystá je opravdu za hranicí našeho chápání.. Plán je tak promyšlený, že z toho zůstává rozum stát.
    Je jedno, kdo vyhraje. Obojí přinese zlo a válku. Avšak v případě výhry Bidena by tedy začali válka GOG MAGOG a ta by zapříčinila obrovský chaos a celkově utrpení. Lidé vzhlíží na Trumpa jako jedinou záchranu od tohoto systému a jako bojovníka proti deep state.
    Takže tedy – v případě výhry Bidena by okamžitě celý svět vinil deep state jak se hlasy zmanipulovaly, což i oznámil Trump, že výsledky voleb by hnal k soudu jako nespravedlivé. Začala by tedy občanská válka, později i 3. Světová, která je nejspíš jednoznačná, protože to opět oznamují rabíni v Izraeli, kteří fandí svému miláčkovi – Trumpovi.
    Trump by se tedy ukázal jako jediné možné řešení , spása a záchrana. Lidé by doufali v jeho pomoc a samozřejmě také pomoc Ruska, které je také spjato s Qanonem.
    Celý tento podvod je aby lidem nastínili a ukázali nepřítele, kterého sami vytvořili, následně ho obvinili a donesli ,,řešení,, , které všichni uvítají. Je to obrovská past a již mnoho lidí jí podléhá právě z toho důvodu, že doufají v pomoc od Trumpa.
    Trumpova úloha je zprostředkovat antikrista – falešného mesiáše, který bude vládnout SÁM po celé této události, která se chystá.
    Jako FÉNIX povstane z popela. Z chaosu.
    Proto je zapotřebí obrovský chaos, utrpení, útlak vlád, násilí, chudoba, hlad..aby právě potom přišel Trump a představil antikrista, který dá lidem to na co celá ta léta čekali.
    Lidé mu takto padnou přímo do náruče, protože budou vysílení, bezbranní, hladoví..budou chtít, aby to skončilo. Budou děkovat Trumpovi a falešnému mesiáši, že vyřešil celou situaci a za to se mu půjdou poklonit do 3. Chrámu.
    Židé budou jásat, protože oni jsou už celí natěšení na antikrista , z důvodu že se stane znovu Jeruzalém, Izrael – centrum moci a naplní se tak proroctví..pak ovšem přijdou jiné události.
    Trump je v Izraeli velmi oblíbený, proto vytvořili Qanon. Je to ŘÍZENÁ IZRAELSKÁ OPOZICE.
    Museli lidem dát nějakého hrdinu, který potom vyřeší na oko situaci a přinese jim ,,spásu,, . Proto na oko boj proti deep state. On sice je, ale protože deep state nechce vládu antikrista. Chtějí vládnout sami a proto se snaží zabránit jeho příchodu, což se jim nepodaří. Antikrist přijde tak jako tak. I když vyhraje Trump. I když vyhraje Biden. Celé se to váže na sebe.
    Když vyhraje Trump, tak odhalí tyto hnusy co páchali deep state, odpustí lidem dluhy, zkrátka bude konat to, co slibuje Qanon – později přinese falešného mesiáše. Ale opět by následovali občanské války v obou případech. A samotnou válku si nejspíš tak jako tak nenechají ujít. Protože z chaosu vzejde pořádek. To je to, co chtějí a to, co přivede antikrista na scénu.
    Pokud vyhraje Biden, tak bude válka, která opět nahraje Trumpovi a Trump bude jako hrdina, který lidi zachrání před těmito událostmi a poté představí falešného mesiáše,
    Vše je cílená provokace. A opět :
    PROBLÉM – NEPŘÍTEL – ŘEŠENÍ – SPASITEL
    Tak to funguje vždy a bude tomu tak i nyní.
    Když vidím kolik lidí fandí Trumpovi a kolik lidí se chytá na řízenou opozici Qanon, tak opravdu kdyby dnes přišel antikrist, tak mu lidé hned skočí do náruče.
    Ty duše a mysle jsou tak nastavené, že jakmile jim nabídnou toto řešení, tak lidé budou skákat 3 metry vysoko.
    Avšak po každém “míru a bezpečí” přijde zkáza. Bude to jen dočasně, protože Bůh přesně ví kdy má zakročit. Poté už však bude pro mnohé pozdě.
    Natálie G.

  • Simona napsal:

    Pojďme si to ujasnit, přátelé, jste svědky úpadku nejhorší říše na světě. Která bude nakonec nahrazena Izraelem. To vše je součástí jejich plánu.
    Z chaosu vzejde pořádek a centrum moci se přesune do IZRAELE . Již brzy.
    Bidena nevyhlásili náhodou vítězem. Ani ho jen tak náhodou nedosadili do těchto divadelních voleb. Trump pro mnohé jako ten, co za nás ,,bojuje,,, za svobodu, za svrhnutí deep state. Biden jako pedofi , člen deep state, zkrátka nesympatický slizoun.
    Vše je účelové na upoutání vaší pozornosti. Trump se brání schválně, musel se ozvat, aby si ho veřejnost všimla a aby upoutal pozornost všech lidí. Proto tyto volby takto natahují. Trumpa nakonec zvolí za prezidenta, jelikož to budou řešit soudy. Ale je potřeba si uvědomit, že toto celé divadlo s volbami je pouhá show pro plebs. Aby si mysleli , že se něco děje a aby chtěli sami Nový světový řád. Jakmile zvolí Trumpa tak v USA nastane peklo , doslova. A to je přesně to, co oni chtějí. Rozdělit lidi, aby se bili za dosazené LOUTKY. Oba dva jsou ZLO. Je to jako volit mezi sexuálním násilníkem a vrahem. Určitě by jste nechtěli aby někdo z těchto dvou hlídal vaše dítě. To je jen jako příklad.. protože hodně lidí píše, že Trump je ,,menší zlo,, . Haha, právě u Trumpa je to horší, protože je to zlo převlečené do lesknoucího ,,dobra,, . U Bidena to vidíte všichni, že je to pedofil. A u Trumpa se skoro všem zdá, že dělá vše správně a bojuje za lidi.
    Trump bojuje, ale za IZRAEL.
    Nyní se v Americe slaví vítězství Bidena. Jakmile však zvolí Trumpa, bude to pro mnohé lidi rána a rozpoutá to občanskou válku, která zřejmě přeroste ve větší konflikt. To povede v Americe ke stannému právu. Potom určitě přijdou další události – různá bezpečností opatření, lidé budou volat po spravedlnosti, svrhnou vlády a tak si sami vydupou Nový světový řád, protože to přesně chtějí. Aby lidé svrhli vlády po celém světě. Jedině potom přijde NWO. Na oko ,,spravedlivý,, systém ke všem stejně rovný.
    Amerika padne. Aspoň tedy její úřady a instituce.
    Centrum moci se přesune do Izraele. Ono už tam je od roku 2018, ale oficiálně to bude zřejmě od roku 2021. Po pádu USA.
    Proto Trump není oním spasitelem. Trump dělá cestu falešnému mesiáši.
    Toto je jeho KORUNOVACE.
    Musí padnout to staré, aby přišlo to nové.
    Pokud si pamatujete, poslední volby Izraele trvaly déle než kdy předtím … mnohem déle. Netanjahu tentokrát trvalo několikrát, než sestavil vládu, a panovala spousta nejistot, zda si udrží své místo předsedy vlády. Nyní vidíte, že se v Americe děje stejný druh věcí.
    Abyste zničili starý světový řád, musíte zničit důvěru veřejnosti v tento řád. Pak uvítají Nový světový řád s otevřenou náručí. Tento nepořádek je úmyslný.
    ORDO AB CHAO – Z CHAOSU POŘÁDEK
    Natálie G.