6.12.2020 - Martin Marcikán

2020-12-06 Výzva proti povinnému očkování na COVID – 19

Odhlasovaný zákon o povinné vakcinaci v ČR musí být co nejdříve zrušen!

Dne 4. 12. 2020 Poslanecká sněmovna ČR odhlasovala povinnou vakcinaci českých občanů! Jde o zločin větší než vlastizrada! Program redukce, do něhož nová vakcína proti covid-19 spadá, je teroristický program s cílem genocidy nejen českého národa, ale i 6 miliard lidí.

Nelze však odsoudit pouze osoby a politické strany, které se dopustily tohoto zločinného hlasování. Zodpovědnost dopadá na každého Čecha a Moravana, který zůstane pasivní! Kéž by toto genocidní rozhodnutí parlamentu bylo alarmující injekcí, která vyvolá adekvátní záchrannou reakci!

Před několika dny musel být zrušen zákon o povinné vakcinaci v Dánsku. Národ se zmobilizoval, lidé 9 dní manifestovali a vláda byla nucena zákon zrušit. Češi proto nemají výmluvu, že se nedá nic dělat. Dá se dělat! Je třeba vyjít do ulic! To je zákonem dovolený způsob vyjádření vůle národa. Využijte ho!      

Co se týče hlasování o povinné vakcinaci, je to nonsens v samé podstatě. Jak je možné o takové věci hlasovat? Pokud by vyvstala bezpodmínečně nutná potřeba vyhlášení povinné vakcinace, musel by k ní být reálný důvod. Veřejnost by musela být ne prodejnými masmédii, ale skutečnými odborníky pravdivě informována o nemoci, která má tak vysokou úmrtnost, že vyžaduje zásah. Vakcína, která by měla být použita, by musela být vyzkoušena minimum 10 let a v žádném případě by nemohly negativní důsledky vakcíny převyšovat škodlivost nemoci, proti které má být použita, jako je to v případě nové vakcíny proti covid-19. Pro její negativní dopad je nemyslitelné vůbec touto vakcínou očkovat, ne tak povinně očkovat! Přitom koronavirus je podobný běžným chřipkovým virům a má i podobnou úmrtnost, asi 0,23 %.

Jsou všeobecně dostupné informace o nové vakcíně proti covid-19 firem Pfizer, Moderna…, které jsou nástroji redukční – genocidní – politiky Billa Gatese. Nová vakcína, která neprošla předepsanou zkušební lhůtou, má, jak se vyjadřují skuteční odborníci, trojí negativní působení: 1) obsahuje toxické látky, které škodí organismu, 2) obsahuje mDNA, mRNA, které mění lidský genom, což je de facto genocida lidského rodu a 3) obsahuje hydrogel s nanočásticemi, které po splnění podmínek, jako je zavedení 5G antén atd., mohou člověka napojit na umělý intelekt, tedy udělat z něj biorobota, což je nejhorší forma otroctví, člověk je zbaven vlastní vůle (srov. Apok 14,11).

Toto je všeobecně známo o vakcínách proti covid-19. Navíc ten, kdo je distribuuje, je Bill Gates, analfabet v medicíně a nejznámější ideolog redukce, tedy genocidy lidstva. Sám prohlásil: „Jestliže odvedeme dobrou práci s vakcínami, snížíme populaci o 10-15 %“. Tedy v první fázi jde o genocidu jedné miliardy lidí.

Jestliže zákon navíc obsahuje, že vakcíny bude direktivně přidělovat Evropská unie, která je prodlouženou rukou Billa Gatese, pak hlasování, které proběhlo v parlamentu, je vynesením rozsudku smrti nad českým národem – tolik hlasů za, tolik proti. Realizace smrti má být etapovitá.

Byzantský katolický patriarchát chrání křesťanské pravdy před herezemi, které ničí duchovní život. Nové vakcíny podobně ničí fyzický život.

Patriarchát vybízí Čechy a Moravany, aby si také vzali příklad z občanů Dánska, vyšli do ulic a nevzdali se, dokud nebude zákon zrušen!

+ Eliáš

Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

+ Metoděj OSBMr                 + Timotej OSBMr

Biskupové sekretáři

5. 12. 2020

Byzantský katolický patriarchát (BKP) je společenství mnichů, kněží a biskupů, žijících v klášterech. V čele BKP stojí patriarcha Eliáš s dvěma biskupy-sekretáři +Timotejem a +Metodějem. BKP povstal z potřeby hájit základní křesťanské pravdy proti herezím a apostazi. Pseudopapeže Bergoglia neuznává a nepodřizuje se mu.

CHRAŇTE NÁS PŘED „POVINNÝM“ OČKOVÁNÍM: JAK NAPSAT POSLANCŮM

Zprávy bez cenzury Byzantský katolický patriarchát / Covid 19 / COVID-19 / COVID-podvod / internetové rádio / Martin Marcikán / Studio Kadaň / SVCS / Svobodný vysílač CS / výzva /

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Tak proto nebylo vysílání zasedání PS v TV on line. Protože ti šmejdi dobře věděli, že by to způsobilo pozdvižení, takže pěkně potichoučku jako všechna svinstva proti lidem, co se teď dějí. Možná si ale zároveň neuvědomují, že zákony, které odhlasovali v polovičním zastoupení, jsou neplatné. Takže jsou prakticky v háji.