14.12.2020 - Studio Plzeň

2020-12-14 – J.Chvátal_237_Aktuální predikce k vývoji v USA

J.Chvátal

Komentáře

  • Rennn napsal:

    Stačí využít selský rozum. Myslíte si, že kdyby byl nějaký smrtelně nebezpečný virus, že naši úžasní politici by dali přednost v ochraně proti němu druhým? Myslíte, že by se neočkovali protekčně jako první ? Myslíte, že by byly prázdné polní nemocnice? MYSLÍTE SI, ŽE VIRUS JE TAK NEBEZPEČNÝ, ŽE VÁS MUSÍ TESTOVAT,. ABY VŮBEC PŘIŠLI NA TO, ŽE HO MÁTE, I KDYŽ JSTE ZDRAVÍ????? Tomu ještě někdo skutečně věří? Pardon, ale to musí být asi slepý, nebo hloupý. Myslíte si, že se politici očkují naoko, když je očkování tak bezpečné?
    — JAK SE OČKUJÍ POLITICI? vBritánii, Austrálii i Kanadě…
    https://m.mojevideo.sk/4jl1
    — A JAK TO DĚLJÍ TI CHYTŘEJŠÍ?https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1628629173988347&id=100005238408656

    • Studio Plzeň napsal:

      Přesně k tomutu myšlení nabádá většinou SVCS. Čím více lidí bude takto uvažovat, tím více nás bude přicházet ke stejným poznatkům, kde se pak opravdu, ale opravdu, naprosto spontáně spojí a tak dojdeme společně pak i ke stejnému cíli.

  • Mibo napsal:

    Dobrý den, právě jsem sledoval video na YouTube na kanálu „RADIO SV – studio Plzeň“ pod názvem „2020-12-14 – J.Chvátal_237_Aktuální predikce k vývoji v USA“. Bylo vloženo před asi 6hodinami. Byly to super informace, ale někdy po 35.minutě jsem z toho vyskočil a když jsem chtěl pokračovat, objevilo se jako zamknuté, soukromé. Asi hodně výbušné informace pro někoho, že jste to museli odepřít veřejnosti. Bude to video zpět? Či co se děje? Děkuji, Bočáň.

    • Studio Plzeň napsal:

      Občas se to stává, takto buzerují, ale myslím že to tam již zase je!