23.1.2021 - Petr Václav

2021-01-23 – Řeklo se stalo se 61. díl – 120 min.

Ondráček vs. Vondráček – upřesnění. Kauza Hanzel desítka – co se nám odhalilo . . . . Je Donald Trump zrádce? Co se děje v USA? Podporujme pravdu a spravedlnost – netrpme zlo ve všech jeho podobách.

Archiv pořadů / Řeklo se - stalo se braňme pravdu / covidopodvod / Donald Trump / kauza Hanzel 10 / kdo sedí v PČR / Petr Václav / pravda vs podvrh / Řeklo se stalo se / Studio Midgard / trestání zla je nutnost / vlastizrádci /

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Doufám, že až se ta slovutná komise, která bude řešit p. Volného, sejde, prohlédne si pořádně i záznam jednání předchozích řečníků, kteří vulgárně uráželi poslance a mikrofon jim vypnut nebyl a že zpětně udělí trest i tak andělsky čistému předsedovi Poslanecké sněmovny Vondráčkovi, který pod vlivem skákal po poslaneckém řečnickém pultu a pokoušel se o kulturní vložku. Navíc zajisté tyto „elity“ vezmou v úvahu, že nošení roušek na půdě parlamentu není povinné a když je nenosí jinde, kde nejsou na očích veřejnosti, nemusí se tedy nosit ani o kousek vedle v zasedací místnosti. Tu šaškárnu s nošením roušek při zasedání si mohou klidně odpustit. Je mnoho důkazů o tom, že je nenosí téměř nikde s vyjímkou míst, kde je snímají kamery médií. Jelikož míra trpělivosti s arogancí moci se blíží kritickému bodu, dovolím si tady jeden lék na ta svinstva a podvody a lži, kterých se na nás dopouštějí- zrušit politické strany a odříznout je od finančních toků, které jsou zneužívány těmito příživníky a do čela státu postavit morální odborníky z jednotlivých odvětví a ne dosazené kdovíjaké živly, většinou odchovance Aspen Institutu, jejichž jediným úkolem je dohnat tuto zemi do ještě většího úpadku než v jakém se už nyní nachází. I ten největší ignorant už musí vidět, co se tady děje a kam to může dospět a přesně to potvrdil i tem výstup v PS, jež se překroutil tak, že už to snad ani víc nešlo, ale my sledujeme jednání PS živě, my víme, jak k této situaci došlo v návaznosti na předchozí řečníky. Nás nějaký trapný a ulhaný mainstreem neoblafne ubohými zkreslenými komentáři a vytrhováním záběrů , které se jim hodí, protože oni totiž do té žumpy špíny patří také.

    • Petr Václav napsal:

      Je na čase začít konat! Bleskovka – v pondělním pořadu Komentovaného čtení je návod.

      Děkuji