2.2.2021 - Petr Václav

2021-02-02 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s hostem Lubomírem Volným, poslancem PČR 152. díl – 135 min.

Jak dopadlo projednávání „fákance“ před Imunitním a mandátovým výborem – arogance a opilost mocí zastřela exministryni spravedlnosti odbornost i znalosti sněmovního jednacího řádu. Demonstrace v Praze – malé ohlédnutí. Proces sjednocení pronárodoveckých vlasteneckých hnutí, stran a uskupení zahájen! Jaké budou podzimní volby? Parlamentní vs. neparlamentní vyšetřovací komise covid podvodu.

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / S-koro-na -sci-fi / Volby 2021 arogance moci / bažina / demonstrace / flákanec / host Lubomír Volný / mimoparlamentní vyšetřovací komise / ochrana udavačů? / opilost mocí / parlamentní vyšetřovací komise / Petr Václav / pokřivená zrcadla tohoto světa / sjednocení pronárodních hnutí / Studio Midgard / ukončení covid hysterie / vymahání práva /

Komentáře

  • lutom napsal:

    Referendum o vystoupení z EU ústava neumožňuje. Neblbněte lidem hlavy. Nejdřív by jste museli změnit ústavu a pak snad by bylo možné referendum o těchto věcech.

    • Petr Václav napsal:

      To jste ale špatně poslouchal, bylo řečeno, že existuje několik způsobů jak vystoupit z EU, (referendum bylo uvedeno jako jedno z navrhovaných řešení určitých subjektů) ale že je jedno jak se to stane, důležité je aby se to stalo . . .

  • lutom napsal:

    Paměť? tak s bídou 14 dní.

  • Dobesova napsal:

    Kde se objeví ježibaba Válková, tam pro slušné lidi nebezpečno. S tou tříměsíční pamětí-nevím, nevím, já si třeba pamatuju i to, co Andrejko dělal už před revolucí-a to je hodně dávno. Nepodceňujte nevoliče ANO.