5.2.2021 - Petr Václav

2021-02-05 – Hovory při víně s hostem MUDr. Ctiradem Musilem, odvolaným primářem 158. díl – 139 min.

Nepohodlný názor činí lidi nepohodlnými – příběh odvolaného primáře hranické nemocnice MUDr. Ctirada Musila. Sonda do bažiny zdravotní péče, bigpharmy lobby, chaotických opatření a mnoha nepředstavitelných souvislostí! Bude svět i nadále řízen – vydírán bankéři, nebo máme nové otrokáře – pharma oligarchy? Kde se nalézá ona proklamovaná první linie? V nemocnicích to podle našeho hosta není . . . KSČM zahájila volební kampaň! Babiš přes palubu, Konečná do čela a zachraňme alespoň členskou základnu. Vlastizrada europoslanců – demontáž Benešových dekretů bez jediného výstřelu!

Archiv pořadů / Hovory při víně / S-koro-na -sci-fi bažina zdravotnictví / Benešovy dekrety / bigpharma / chaotická opatření / covidofašismus / dehonestace / host MUDr. Ctirad Musil / hovory při víně / korporátní fašismus / KSČM / MUDr. Ctirad Musil / oligarchové / perzekuce / Petr Václav / první linie / Studio Midgard / zdravotní byznys /

Komentáře

  • […] Aktualizováno: Rozhovor s MUDr. Ctiradem Musilem krátce po jeho sesazení si lze poslechnout zde. […]

  • Dobesova napsal:

    Tak trochu z té ekonomické stránky, co je hodně podezřelé mně a samozřejmě mnoha dalším, kteří ví, že 1+1 jsou 2. Byla zrušena daň z koupě nemovitosti – a teď asi proč? Máte v kapse 30 melounů? Nevadí, někteří je mají a těm tato úprava setsakramentsky vyhovuje. Takže příklad: Dobrý známý má kamaráda v Praze, majitele hotelu v hodnotě cca 130 milionů. Samozřejmě se debilními účelovými opatřeními vlády dostal do finančních problémů, když ho teď nemůže provozovat. No a světe div se. Dostal nabídku na odkoupení hotelu za 30 melounů. Kdopak asi, z kterých kruhů, má někdo takové finanční možnosti? Tak kdo ještě věří, že všechna ta nařízení a omezení mají chránit zdraví lidí, ať se vzpamatuje a uvažuje o takovýchto faktech. Oni potřebují dostat lidi na buben, skoupit vaše vytvořené majetky za pár šupů jejich skutečné ceny, uvažuju , že i dostat je k zahraničním šíbrům a nám tady zůstanou holé zadky, které už 90 % holé jsou.

  • JosefJosef napsal:

    ŽIJEME PRAVÝ ŽIVOT !
    Milí lidé,
    kdybych vám řekl před 10 lety to, že budou uzavřeny restaurace a podobné věci co se tady dnes (30.1.2021) dějí, nevěřilo by mi cca 98 % lidí. Jako v minulosti nevěřili zprávám, že se blíží ČIPOVÁ TOTALITA. Přitom já osobně a další lidé varují už cca 20 let, že mohou přijít tyto události, když se lidé nezmění, říkáme tomu ČIPOVÁ TOTALITA. To je obecný pojem, pro lidi dosud neznámý, ovšem postupně jej již poznávají a zakouší v každodenním životě, protože je tu intenzivně budována lidmi – oni cpali desetiletí stále více peněz potravinářským a farmaceutickým firmám (ničení zdraví) – nemohou se na ně vymlouvat – oni je volili – každodenně – ale nic nechápou !!!To je ovšem neomlouvá, zážitek na vlastní kůži jim poskytne odpověď ! Takže si prosím nestěžujte, a zažijte si, co jste si svobodně zvolili.
    Drtivá většina se oddala materiálnímu způsobu života, který je založen na neúměrných a nesmyslných materiálních požadavcích – žijí život jen pro sebe a ještě další lidi okrádají o jejich energie metodou zisku, tak jak jim to namluvili ekonomové. Vzniká obludný řetězec okrádání o energie, který zákonitě vede do propasti. Všechny tyto negativní bláznivé způsoby chování a jednání aktéři v negativním stavu považují za správné, úspěšné a jako výsledek moderního pokroku. Proto si připravují silný zážitek na vlastní kůži.
    K čemu byl 30 let (po „sametové revoluci“) budován politiky, prezidenty a lidmi tento pseudoživot, když se dnes neumí bránit nastupujícímu Velkému resetu od temných sil? Za 20 let bylo vhozeno do schránek 10 miliónů obrázků + letáků o http://www.andele-nebe.cz, takže nikdo nemůže říci, že nevěděl.
    Andělé Nebe varují před očipováním a zotročením lidstva !
    Nyní přichází období změn, kdy pracovníci Světla budou ODVOLÁNI, aby mohli žít Pravý Život v Pravém Stvoření v souladu se svým svědomím a volbami dříve učiněnými.
    Ti druzí lidé, kteří volí a volili už dříve ovládací – negativní stav se dále PONOŘUJÍ do pavučin pseudotvůrci upředených, a které je dále strhávají hlouběji do Temnoty. Takto tedy se vyjevuje Temnota na této zemské scéně a poskytuje stále víc ODPOVĚDÍ na otázku, JAK VYPADÁ ŽIVOT BEZ SPOLUPRÁCE SE STVOŘITELEM PRVOTNÍM VŠEHO A VŠECH, což je LÁSKA, DOBRO, MOUDROST, MÍR, MILOST A PRAVDA V PLNÉM SLOVA SMYSLU V ABSOLUTNÍ KONDICI. Více na http://www.andele-nebe.cz -sdělení č.2165
    Na planetě Zemi je v tomto smyslu BOJE O DUŠE – VÁLEČNÁ ZÓNA MEZI SILAMI SVĚTLA A SILAMI TEMNA.
    POZITIVNÍ SKUTKY CHRÁNÍ ČLOVĚKA PŘED SILAMI TEMNA – JDE TOTIŽ O POZITIVNÍ ENERGIE – VIBRACE ENERGIÍ, KTERÉ ČLOVĚKA CHRÁNÍ PŘED SILAMI TEMNA A JSOU VŽDY PROPOJENY SE STVOŘITELEM PRVOTNÍM VŠEHO A VŠECH A ANDĚLY NEBE A JEJICH VEDENÍM.
    Většina lidí žádá návrat do starých pořádků před covidem, ale to není možné bez obratu, bez návratu do pozitivního stavu, to není možné bez práce na sobě a své změny. Do svého velikého průšvihu se dostali svým jednáním – viz popisuji výše. To je zákonitý proces, že důsledky těchto jednání lidí vede k tomu, že se více a více přibližují temnotě neboli do pekel, je to jejich svobodná vůle, každého jednotlivce. Negativní skutky (negativní energie) přitahují na tuto Zemi negativní entity, kteří vás už nyní velice zotročují a když se každý jednotlivec nezmění, tak to je pouze začátek úplného zotročení a velikého soužení.