3.3.2021 - Studio Plzeň

2021-03-03 – P.Hampl_M.Konvička_Středa-Debaty je třeba

Středa - debaty je třeba...

Komentáře

  • Michal Biegl napsal:

    Bože Blážo! Kde soudruzi z NDR u „pánů“ Konvičky a Hampla udělali chybu?… Asi mozky z PVC či nedbalá kompletace neurálních spojů… Jestli tohle vyučuje na vysokých školách, tak to lecos vysvětluje. Jinak pánové se slušně odkopali. Za to by se nemusel stydět ani hitleržurnál (český rozhlas), který si vystačí s chorotou 32 hodin denně. Pochvalu si zaslouží drtivá většina volajících. Pane Hlávka palec nahoru za Vaše nervy.

  • Frantisek napsal:

    Zdravim Vas, panove prede mnou v diskuzi,

    docela silne reci a hledani nepritele, kde zadny neni. Bavime se o viru, ktery zabiji nahodne lidi, nicim a nikym neriditelny. Spanelska chripka se take zlehcovala, az posilala natolik, ze naopak nejnicivejsi byla pro lidi se silnou imunitou, kdy se jim zblaznil imunitni system a telo zabilo samo sebe. Myslim, ze tam panove Hampl a Konvicka miri a muze se to stat, nemusi, ale muze, muze to byt i jeste horsi nebo ne tak spatne, ale uz je to rok a ma to vyvoj k mutacim, ktere jsou smrtelnejsi a vyrazne postihuji i lidi pod 60 let. Vsimnete si toho posunu, na zacatku to bylo, ze ten kdo mel pod 60 tak pohoda klidek. A ano smrt se tyka maleho procenta lidi, ale to je proste obetujete, jen abyste neprisli o mastnou hubu a narvany pupek?

    A jak to prislo na svet? To nikdo nevi a tezko se dozvi. Mozna to byla proste nehoda v laboratori, ale umyslne vypustit neco neriditelneho neudela nikdo se vse stran svetovych barikad.

    Ctete knihy a vzdelavejte se, pak budete pravde blize…….

  • Petr Stazen napsal:

    Co jste to hulili za matroš? 🙂
    Pan Hampl je sociolog, tak jej neberte vážně. On si tu dělal zřejmě jen sociologický výzkum, jak budou lidi reagovat. Pokud to snad myslel vážně, tak je sám důkazem toho, že respirátor škodí. V takovém případě má totiž mozek ochuzený o kyslík a začíná blouznit. Pan Konvička blouzní už dlouho.
    Každopádně díky za pořad. Je dobré vědět, jak smýšlí a co prosazují zmatení lidé, kteří jsou plni strachu. Ač mluví o logice a zdravém rozumu, tak je to právě to, co jim chybí.
    Pánové, otevřete oči. Pane Hlávko, díky za pořad.

  • alesprokupek napsal:

    Svobodný vysílač a pan Hlávka má u mě další velké plus – nechal prostor lidem, kteří „řeší“ důsledek (onemocnění), ale neřeší příčinu (jak vzniklo). Hodně zjednodušený pohled pana Hampla i Konvičky na stav Země. Přesvědčení, že se Babiš a další herci tohoto nepovedeného divadla, nechali očkovat prosazovanou vakcínou, je opravdovým vrcholem naivity. Oba pány jsem měl celkem rád a s chutí jsem si poslechl jejich názory na Svobodném rádiu, ale teprve koronakrize detailně upřesnila jejich postoj a musím přiznat, že je to zklamání.
    Takže z pohledu otevřenosti výborný pořad. Děkuji

  • Pepa z Ostravy napsal:

    Tento pořad se vůbec nevydařil. Pánové Konvička i Hampl si hráli do noty. Oba dva jsou i z jiných míst známí tím, jak jsou až nechutně vyklepaní z covidu. Udivuje mne to, při jejich vzdělání a přehledu by měli mít přehled, odkud vítr vane. Ale je správné, že dostávají prostor všichni. Obrázek ať si udělá každý sám.

    • 2xs napsal:

      Na zdravý a pravdivý pohled na „virus“ totiž není předpokladem vzdělání, ale chce to rozum, zkušenost, moudrost… rozumný pohled na život a na smrt jako normální součást života. rozhodně se k tomu nemají vyjadřovat ujetý sociolog s ujetým entomologem, oba vyklepaní strachem z viru (neexistujícího) a jeden víc postiženej než druhej (za to nejspíš nemohou, ale je to nejspíš Boží trest… ale horší je ta tupost).