13.3.2021 - Petr Václav

2021-03-13 – Řeklo se stalo se 63. díl – 121 min.

Vláda svými činy podněcuje vznik občanské války. Brutalita policie a městské policie vypovídá o frustraci a absenci zákonnosti. Testování ve firmách – minimální pozitivita usvědčuje z dosavadního falšování čísel! Jak to bude vláda a její experti zdůvodňovat? Vznikla některá odbojná hnutí z lidu, nebo jako buldozer pro recyklaci politiků? Udělejte si sami jasno!

Archiv pořadů / Řeklo se - stalo se / S-koro-na -sci-fi bezzákonnost / brutalita městské policie / brutalita police / falšování čísel / infiltrace nárveckého hnutí / nepromlčitelnost / norimberský kodex / občanská válka / Petr Václav / politický recyklát / Řeklo se stalo se / Studio Midgard / testování ve firmách / vláda proti občanům / Vlastimil Dlouhý / zločiny proti lidskosti /

Komentáře

  • Dobesova napsal:

    Nepíšu znovu jen proto, že jsem zapomněla čárku za jo v předchozím příspěvku, ale i proto, že jak tak poslouchám dál, dostala jsem takové vnuknutí, že si kupuju hodně gigovou flashku a budu si na ni kopírovat všechno, co může být jednou důkazní materiál pro všechna zvěrstva a lži, co se nyní dějí. Ať je zdokumentováno více věcí na jednom místě.

  • Dobesova napsal:

    Ano, všechno má svůj účel. I to, že fraška s očkováním premiéra byla natočena a byla jí nakrmena veřejnost. A nyní došlo k situaci, která je doběhla. Při návštěvě premiéra v Izraeli nebyl vpuštěn premiér a jeho doprovod na exkurzi do tamního očkovacího centra, protože n e by l i o č k o v á n i !!!!! Tomu se říká podpásovka osudu. A přijdou další a další a další….Jo osud a zvířata nepřečůráme.