17.3.2021 - Petr Václav

2021-03-16 – Pokřivená zrcadla tohoto světa s hosty Marianem Bojkem a Lubomírem Volným 158. díl – 210 min.

Jaké životní zkušenosti a cesty utváří pevný charakter, vytrvalost, houževnatost, odhodlanost a cílevědomost. Vítejte v dobré společnosti poslanců Mariana Bojka a Lubomíra Volného! Jaké je pozadí současné policejní brutality? Léčebné protokoly vs. svědomí lékaře – sonda do principu diagnostiky. Pokusy o diskreditaci – amorálka novinářů bez hranic! Po ovoci poznáš ho . . . aktivisté bez skrupulí. Interakce s posluchači.

Archiv pořadů / Pokřivená zrcadla světa / S-koro-na -sci-fi / Volby 2021 diagnostika / experiment bio-inženýrství / genetické pokusy na lidech / genetický experiment / genocida národa / Isoprinosine / Ivermektin / Košický protokol / lékařské standardy / Lubomír Volný / Marian Bojko / nebezpečí bílých plášťů / obranyschopnost / odlidštění / Petr Václav / pokřivená zrcadla tohoto světa / policejní brutalita / poslanci / Studio Midgard / systém zdravotnictví / účinná léčba Covidu / ukradená policie / vakcinace / vláda ČR / volby 2021 / Volný blok /

Komentáře

  • jenr napsal:

    Dobrý den,
    protože se Vaše diskuze dotýkala také zdraví fyzického i duševního a protože se mi
    nepovedlo vzhledem k omezené délce příspěvků v diskuzi k tomuto pořadu, na FB stránce pana Volného, přidat návod na techniku, kterou by stálo za to zveřejnit na viditelném místě, jako balíček první pomoci i dlouhodobé denní dávky prevence osobní svobody, zdraví a chtěného stavu světa pro všechny svobodomyslné lidi. Chtěl bych požádat o její zprostředkování všem příznivcům svobody a pozitivního ladění, touto cestou. Děkuji

    Chtěl bych se s Vámi podělit o metodu, kterou můžete ovlivnit nejpodstatnější faktor určující Vaší osobní svobodu, zdraví Vašeho těla, mysli a individuální schopnost jedince ovlivnit pasivně i aktivně stav světa.
    Tato metoda vychází z předpokladu změny duševních zvyklostí a myšlených myšlenek, které prokazatelně určují úroveň našeho štěstí, zdraví, vidění světa, potažmo i jeho reálného stavu.
    Je to nejefektivnější nástroj k tomu, jak vystoupit z rozjetého proudu, do kterého nechtěné okolnosti strhávají naší mysl a duši.
    Zároveň je to také nástroj, který uvolní prostor pro rozběhnutí chtěného myšlenkového proudu a inspirace, která bude v souladu s tím, jak se chceme cítit a jaký svět chceme a budeme mít.

    Tato metoda si propůjčuje princip z teorie „Myšlením tvoříme svoji realitu“, který dlouhodobě zkoumá a popisuje např. Dr.Joe Dispenza https://youtu.be/QtbJky3JknE

    K jejímu zefektivnění byly použity prvky z autogenního tréninku, který sestavil německý nezávislý psychoterapeut dr.Johannes Heinrich Schultz.

    Praktická část:

    Cvičení má přípravu a tři na sebe přirozeně navazující fáze, které po osobním poznání smyslu této metody, není vždy nutné dogmaticky a precizně dodržovat, protože můžete najít osobní zkratky, které zrychlí postup celým procesem nebo využít například jen první fáze k efektivnějšímu tělesnému zotavení.

    Příprava:
    Pro cvičení si je třeba najít klidné místo, kde se budete moci v leže uvolnit. Osobně se mi nejvíce osvědčila postel s měkkou matrací, kde se přikryji, pro dosažení optimální relaxační teploty těla, slabší nebo silnější přikrývkou, což usnadňuje provedení výchozí i následné fáze této techniky. Pokud se jedná o místo, kde spíte, získáte po čase další benefit, který Vám přinese mimovolní aktivace této snahy a jejího terapeutického účinku i během procesu usínání a kvalitnější spánek díky hluboce relaxovanému tělu.

    V první fázi se nacházíte se zavřenýma očima v leže a nehybně ve Vaší posteli, kde jste si našli nejoptimálnější, pohodlnou, nic nerušící polohu. Tady začněte s uvolňováním celého těla za účelem dosažení PŘÍJEMNÉHO A UVOLNĚNÉHO tělesného pocitu. Postupujte od hlavy až k patě. To znamená, nejprve uvolněte všechny svaly a napětí na Vaší hlavě…, dále uvolněte napětí a svaly na krku…, uvolněte svaly a napětí okolo a uvnitř Vaší hrudi, postupně od klíčních kostí až k bránici…, dále uvolněte všechny svaly a napětí v oblasti Vašeho břicha (s tím pomůže nenásilné a nenamáhavé nasměrování vdechovaného vzduchu směrem do břicha, takže se Vám při nádechu zvedá spíš břicho než hruď)…. Dále uvolněte svaly pravé ruky postupně od ramene, přes loket, zápěstí až po konečky prstů…, to samé proveďte i s levou rukou… a naposledy uvolněte nohy, nejprve svaly a napětí pravé nohy směrem od hýždě a kyčle, přes stehno, koleno, lýtko, holeň, kotník, chodidlo až po konečky prstů… a stejným postupem uvolněte i napětí a svaly na levé noze…
    První fázi provádějte do chvíle, než dosáhnete spokojenosti v naplnění zamýšleného cíle.
    To může z počátku trvat 5-10 minut. Později cca po měsíci pravidelného nacvičování se dá celá první fáze provést za 30 s.

    V druhé fázi najděte a zachyťte Váš aktuální duševní pocit (Váš emocionální tón). Tento pocit budete nacházet v prostoru horní části vašeho těla a v závislosti na jeho intenzitě, často uvnitř a na temeni Vaší hlavy, ve Vaších očích a ve výrazu Vašeho obličeje. Ať už je ten pocit jakýkoli, docilte jeho zřením, prostřednictvím nehybné a nenamáhavé koncentrace, jeho změny na pocit stoprocentního, příjemného, duševního uvolnění. K tomu Vám pomůže, když si na tom místě vybavíte Vaši nejdokonalejší představu tohoto blaženého pocitu :-).
    Během této proměny, které budete dosahovat opakováním snáz a v kratším čase, můžete, ale také nemusíte, zjistit, že Vás v tom ruší ještě zbytky tělesného nepohodlí, jako je nově objevený tlak a napětí v různých částech Vašeho těla. Pokud na takový blok narazíte, znova si na povrchu Vašeho těla uvědomte pocit fyzického pohodlí místa, na kterém se nacházíte a následným nasměrováním pozornosti, postupným uvolňováním a dosahováním příjemného pocitu i v těchto neslazených částech Vašeho těla, dosáhněte souladu Vašeho fyzického a duševního pocitu, který jste před chvílí probudili. Pak se svou pozorností a koncentrací znovu vraťte na místo zažívání svých duševních pocitů.
    Tím, že jste dosáhli souladu příjemně uvolněného těla s Vaším duševním pocitem, do kterého jste v podstatě zkoncentrovali vědomí sebe sama, dospíváte na konec druhé fáze.
    V třetí fázi nejde už o zastavení neřízeného myšlenkového proudu, kterého jste dosáhli na konci druhé fáze tohoto procesu. Nadále Vám stačí jen udržovat pozornost na tomto místě uvědomění, kde se nyní cítíte duševně plně a příjemně uvolněni s očekáváním tvořivých myšlenek, představ a inspirace, které z tohoto stavu vzejdou, ty pak nechte volně plynout až do chvíle, kdy v nich zachytíte impulz k Vaší další činnosti.
    V třetí fázi můžete také dále aktivně modifikovat prostor Vašeho pociťování v rámci osobních potřeb představami zážitků obsahujících ty nejdokonalejší chtěné pocity, které si jste schopni vybavit, a které Vaše aktuální realita postrádá a tím přivolat lépe nasměrovanou inspiraci, která Vás povede příměji na místo, kde ho reálně zažijete. Během této části procesu už nemusíte nutně potřebovat ležet v posteli, osobně v této fázi často sáhnu po oblíbené hudbě, která zintenzivňuje a pomáhá objevovat ty nejlepší pocity, o kterých jste do této doby nemuseli ani vědět, takže podle typu Vaší hudby, pak můžete zažívat návaly energie nebo si uvědomovat sebe sama s dokonalým emocionálním tónem na prostoru, který dalece přesahuje hranice Vašeho těla.

    Dodatek:
    Faktickou obnovu osobní svobody je možné uskutečnit vědomou péčí o svůj duševní stav, kterou má tato metoda zefektivnit. Pokud svůj život budete žít s prioritním záměrem, který spočívá v udržení se v rozsahu pozitivních úrovní emocionální škály, budete dělat snáze rozhodnutí směřující k naplnění, nejen Vaší duševní svobody, v každé životní situaci, protože si včas uvědomíte, kam Vás Vaše rozhodnutí směruje.
    Inspiraci a příklad lidí, kteří jasně chápou tuto snahu a svůj život vedou hlavně s tímto osobním záměrem, můžete vidět u malých dětí. Dokud mají možnost dělat a zajímat se svobodně o všechny věci, zažívají radost a štěstí. Jakmile jim tu možnost vezmeme a nedokážeme jim to vysvětlit, tak aby pochopili, že je to proto, že tím omezují svobodu nebo štěstí někoho jiného, protože to tak vlastně nutně ani nemusí být, pak se začnou velmi silně bránit. Často do chvíle, než si najdou novou možnost zažívání zájmu, radosti a štěstí. A takto cyklicky prochází životem vědomi si jeho smyslu jasněji než většina dospělých a pokud jim do života nenastavíme tolik omezení, která by je zlomila, nemají důvod klesat ještě níž a zažívat emoce jako zoufalství nebo deprese. To se může stává až když člověk potlačí a opustí toto vrozené nutkání a některá jeho rozhodnutí se tak stanou orientovaná ve směru proudu nechtěných pocitů, emocí a myšlenek.

    Pokud se Vám tato metoda a filosofie zamlouvá, sdílejte a kopírujte její obsah. Budu upřímně moc rád, pokud ji prakticky využijete ke zlepšení nejen svého života.

    • Petr Václav napsal:

      Osvobození lze dosáhnout pochopením situací a skutečností, hra na to, že tam venku je vše v pořádku je nebezpečná. Ale pokud to chce někdo aplikovat a pomůže mu to na udržení psýchy, tak proč ne . . .

  • Magdalena napsal:

    Ještě mám jeden dotaz nebo připomínku. Říkáte, že ty „ovečky“ by se měly probouzet pomalu, aby se nevylekaly. Bylo by možné domluvit se s některou televizí, která má celostátní pokrytí, aby si ji mohli vyladit obyčejní lidé, kteří nemají internet / určitě není v každé domácnosti / a nemůžou sledovat FB, YOUTUBE nebo SV, aby se k nim dostaly správné informace, nejen ty, kterými je krmí ČT1 a spol.?
    Magdalena

    • Studio Plzeň napsal:

      Pí.Magdaleno – kde žijete? Vždyť tohle je přesně to, co žádná TV s licencí a pozemním vysíláním NIKDY neudělá, aby informovala netendenčně a objektivně. Vlastně to nemůže udělat i kdyby chtěla, protože by ji sebrali licenci a udělili pokutu.

  • Magdalena napsal:

    Pan Voný mluvil o FALEŠNÝCH STRÁNKÁCH. Některé vysílání, prosím, věnujte tomu, abychom poznali ty pravé od falešných.
    Přeji hezký večer.
    Magdalena.

    • Magdalena napsal:

      Omlouvám se, Opravte – pan Volný.

    • Petr Václav napsal:

      pokud ta stránka nemá alespoň 35 tis. sdílení, tak není pravá, už o tom mluvíme notnou dobu, hezký večer!