19.3.2021 - Petr Václav

2021-03-19 – Hovory při víně 164. díl – 134 min.

Statistický úřad vydal tvrdá čísla o integraci Romů do většinové společnosti. Rozklížená covid agenda. Vytvářený obraz covidového kataklyzmatu zaostává za zobrazovanou realitou – čísla, rušení covidových oddělení nemocnic, bezvýsledné testování ve firmách . . . Rozštěp společnosti a imunita části obyvatel k logice věci pandemického podvodu. Co si o tom všem myslí posluchači . . .

Archiv pořadů / Hovory při víně / S-koro-na -sci-fi cividové kataklyzma / Covid agenda / covidová oddělení / falšování čísel a dat / hovory při víně / integrace Romů / lži vláda / pandemický podvod / Petr Václav / statistický úřad / Studio Midgard / testování ve firmách /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Dobrý den, mně to nedá, abych se nezamyslela nad tím smutným osudem maminky p. Hlávky. Uvažovala jsem o pár věcech, které mě nutí myslet si, že začala skrytá důchodová reforma.
    Takže: Jak se mohlo stát, že při tak přísných opatřeních, která v těchto zařízeních pro důchodce probíhají, se někdo z může nakazit, když návštěvy-i rodinných příslušníků- jsou přísně zakázány.
    Jak je možné, že když jde o rizikovou nejohroženější skupinu skupinu obyvatel, nikdo nenařídí účinná preventivní opatření jako třeba podávání vitamínu C (cena jedné injekce je pouhých 20,- Kč) a dalších důležitých vitamínů pro budování imunity.
    Jak to, že hned při prvních příznacích, že se paní někde (nebo spíš něčím, třeba testy) nakazila, nebylo jí, jako evidentně hodně rizikové osobě s jejím stavem po mrtvici, podáno k lehčímu průběhu léčivo jako Inoprinosin, které jasně a dokladovatelně mnohonásobně zmírňuje průběh nemoci. A když si pan Hlávka složitě a přes odpor zdravotnického personálu přece jen vymohl podání tohoto přípravku, se stav paní upravil natolik, že verdikt lékařů, že jí zbývá pár hodin života, se prodloužil na čtyři dny.
    Jak to, že synovi pacientky v takovémto stavu není umožněno aby zjistil, jestli aplikace léku pokračovala.
    A nakonec ta hlavní a nejvíce znepokojující otázka: Jak to, že takoví lékaři mohou v nemocnicích léčit? Lékaři, kteří jsou zpolitizovaní, lékaři, kteří klidně nechají odejít z tohoto světa člověka, přestože mu mohli dostupnými prostředky pomoci. Jak to, že jsou to takoví ubožáci, kteří se vymlouvají trapně na kdeco, jen aby nešli proti zkorumpované vládě, které osudy lidí jsou šuma fuk.

    • Petr Václav napsal:

      Je mi to líto, ale vše běží a odehrává se podle předem naplánovaných kroků. Velice dobře s tím své občany obeznámil prezident Ghany – četl jim Rockefellerův plán, který je návodem pro agenty, kteří byli instalovaní do našich vlád. To ale neznamená, že se jim musí podařit plán zrealizovat. To je na nás, jak jim to rozladíme. Pokud jsme se narodili, abychom něco užitečného vykonali, tak ta chvíle a onen okamžik jsou zde!

  • ac.71soucek napsal:

    Pane Václav,děkuji za opět skvělý pořad a Vaše komentáře.Jako vždy po noční poslouchám až ze záznamu,no a potom si pustím nějakou pohádku nebo starší komedii kvůli dobrému usínání(jakási rovnováha musí být) a zas si rád vyposlechnu další pořady na SVCS.Je mi 50 a mám v této době prostě radost,že ještě žijí LIDÉ! V mém okolí se jich už moc nenachází.Přeji zdravíčko a opatrujte se.

    • Petr Václav napsal:

      děkuji a jsem rád, že jsme užiteční :0)

      • ac.71soucek napsal:

        Zajisté,že ano.Víte…to málo co zatím stíhám,než…vylepuji letáky ANS,tisknu a snažím se mluvit s lidmi,ale poslední dobou cítím,že ti človíčci nějak „zhasínají“.Mám dceru 30let.“mimomísu“Dnes hovor s maminkou 72let a cítím,že také nic moc.Chápu velmi dobře,že ….víte, nyní ..nemohu napsat ani sem co opravdu cítím..Zkrátka SCIO ME NIHIL SCIRE a ERRARE HUMANUM EST.