2.4.2021 - Petr Václav

2021-04-02 – Hovory při víně s hostem Lenkou Tarabovou 166. díl – 138 min.

Co jsou zač lidé z druhé strany barikády. Co tvoří, jak komunikují. Falza covidové mafie. Kam tečou stovky miliard, které si půjčujeme? Statistika z oficiálních testovacích pracovišť vs. výsledky a data z terénu – testování ve firmách. Zločiny proti lidskosti páchané už i na dětech? To si opravdu necháme vnutit? Kdo provozuje a bohatne na nekonečném testování? Chybí peníze, budou se zvyšovat daně – anebo si půjčíme dalšího půl biliónu?

Archiv pořadů / Hovory při víně / S-koro-na -sci-fi arogance moci / corona hysterie / covidofilové / covidová mafie / covidoví pacienti / host Lenka Tarabová / hovory při víně / Petr Václav / příplatky za covid / Studio Midgard / svědci covidovi / testování / trollové / ukradené miliardy / útisk / vakcinace / zanedbání zdravotní péče / zastrašování obyvatelstva /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Dobrý den. Jak je to s testy si můžete zjistit z vysílání KTV : Parlament ČR 1.4.2021. Donesl tam pán testovací balíček ze zdravotnického zařízení-přímo označený test covid-19-positiv. Takže takto hezky předem máte nalajnováno, jestli vyjdete pozitivní nebo negativní. Záleží na tom, kolik zrovna ten den je zřejmě v plánu, tolik se rozdá pozitivních. To se pak hezky plánuje a udržuje počet pozitivních pacientů.