17.4.2021 - Petr Václav

2021-04-17 – Stárnutí je přežitek s hostem MUDr. Monikou Waksmundskou 59. díl – 122 min.

Odhalení! Usvědčující souvislosti! Anthony Fauci, studie Španělské chřipky 1914 – 1918, Universita Johnse Hopkinse, virologické centrum ve Wuhanu, nanorobotičtí syntetičtí paraziti, očkování skrze PCR testy a zločinecká vláda ČR. Co je spojuje? Rozhovor s MUDr. Monikou Waksmundskou patoložkou a celostní lékařkou o stavu destruktivního zdravotního systému a o Volném bloku.

Archiv pořadů / S-koro-na -sci-fi / Stárnutí je přežitek / Volby 2021 Anthony Fauci / celostní medicína / destruktivní zdravotnictví / Hopkinsnova universita / host MUDr. Monika Waksmundská / očkovací testovací sady / Odhalení / Petr Václav / Španělská chřipka / spanilé jízdy / stárnutí je přežitek / Studio Midgard / syntetický informační nanorobotický vir / usvědčení ze zločinu / virologické centrum ve Wuhanu / Volný blok - Česká suverenita /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Díky za výborné pořady, sleduji poctivě. Ale k tomuto mám jednu malou připomínku. Paní doktorka doporučovala nesledovat pořady v TV a v tom ji neposlechnu a vysvětlím proč. Pro nás s manželem je to úžasná živná půda pro glosování, a tak se přitom nasmějeme, jak jsem se nebavila snad za celý život. Tiskové konference, sledování politických pořadů, sledování přímých přenosů z parlamentu-to si nedovedete představit kolik možností ironie, sarkasmu a vtípků vás napadne. Nechci zlehčovat tu nemoc, měla hodně obětí a zmetci, co dovolili, aby tady zničila životy lidí nejen po zdravotní stránce, by za to měli pykat, ale právě zrovna na jejich adresu se bavíme. Zrovna teď jsme si říkali, že by nová paní měla ministra vnitra lépe hlídat, protože v ovíněném stavu by snad byl i schopný vyhlásit válku Rusku.

    • Petr Václav napsal:

      V tom ale s Vámi souhlasím, my to máme doma také tak . . . navíc potřebuji být alespoň trochu v obraze o počínání „nepřítele“ :0) Jen se nesmí člověk (pokud to vůbec jde) rozčilovat a nechat emočně vtáhnout do jejich her a manipulací . . .