25.4.2021 - Martin Marcikán

2021-04-25 Necenzurované net – informace Simona Schubert # LIII

OBEREG – Dvaadvacet

EXISTENČNÉ-ELIMINAČNÉ FREKVENCIE – DNA

biorezonančné frekvenčné zbrane

„Ako zlikvidovať vírusové mRNA spike proteíny a mRNA genocídne vakcíny?!

Vesmírny zákon rovnováhy! Ak existuje choroba – blízko nej existuje aj liek. Ak
existuje zbraň – existuje aj protizbraň!

VŠETKO MÁ SVOJU EXISTENČNÚ AJ ELIMINAČNÚ FREKVENCIU!

R. R. Rifeho frekvenčná analýza a možná deštrukcia „všetkého živého“ je vlastne protizbraň proti mRNA spike proteínom a týmto messenger vakcínam. Teda aj 3 x Command Code 771 k Plejáďanom /frekvenčné liečenie z kozmu/ je aktuálny.

V článku dole -“Je možné predpovedať elektromagnetické rezonancie v proteínoch, DNA a RNA?“ – si všimnite frekvenčné hodnoty až v THz – týkajú sa esencie ľudskej duše sídliacej v tubuloch a mikrotuboloch v mozgu /a odtrhnutia od BOHA!/, týkajú sa ovládania telomer chromozómov – teda dĺžky života buniek, týkajú sa rozpoznávania každej unikátnej DNA /DNA biorezonančné zbrane/ každého jednotlivca!

Zabijáckych 60 GHz /zadusíte sa!/ v 5G sieťach je len slabý odvar celej tejto vojenskej technológie! Teda – nejde o to, že „nevieme ako na to“, ale že kto drží túto technológiu v ruke ako zbraň proti nám! Pevne verím našim šikovným ľuďom, že dokážu tieto veci na obranu pred sofistikovanou technologickou genocídou dať dohromady aj v „garáži“. Takže poďme na to! Zničme tú globálnu protiľudskú genocídnu mRNA vakcínu z dielne zločineckých psychopatov – neľudí, a ich binárne nanotechnologické biofrekvenčné zbrane hromadného ničenia! Celé víťazstvo „elitných“ globalistov nad ľudstvom je postavené len a len na utajovaní práce Royala Rajmonda Rifeho o biofrekvencícách a biorezonancii, a NA ZBERE /testami/ A OVLÁDNUTÍ NAŠEJ DNA a na našej nevedomosti a neprebudenosti!“

Pokračovanie – výsledky výskumov „na hranu“ kvantovej technológie a kontextové informácie – v článku v prílohe.

Zdravotní sestra varuje – držte se dál od očkovaných lidí!

…Vydávám toto varování, protože každý z nás musí udělat vlastní rozhodnutí o své bezpečnosti. Pokud máte malé děti, doporučila bych, abyste se rozhodli je z bezpečnostních důvodů nikdy nevystavovat kontaktu s očkovanými. Takto bych se rozhodla já. Držte se od nich dál. Lidé mi na to říkají, nyní obhajujete odstupy? Neobhajuji, říkám, že je potřeba používat váš mozek. Zjistěte, kdo si nechal píchnout to svinstvo, otevřete pusu a mluvte, protože se jedná o vaši bezpečnost.

Naočkovaní lidé nejsou chytří lidé. Nezáleží jim na vašem zdraví, protože si nic předem nezjistili, ani nepoužili selský rozum. Udělali věc, která poškodí všechny, se kterými přijdou do styku. Neudělali rozumné rozhodnutí a teď si chodí po světě a ubližují všem okolo daleko horším způsobem, než kdy předtím. Dost zlé bylo už to, že nosili na ústech hadry, které jsou jako líhně bakterií a zvyšují riziko onemocnění u všech lidí v okolí. Nyní tito lidé už jenom tím, že jsou na světě, představují pro ostatní zvýšené riziko neplodnosti a vykrvácení.

A co mám dělat, když musím na nákup, jak si mám udržet odstup, ptáte se. Když vidíte, že se někdo chová na první pohled jako retard, držte si odstup. Většina očkovaných jsou poslušní pitomci, kteří mají mentální nastavení otroka. Řekli jim, že i po očkování musí nosit roušku, takže je poznáte na míli daleko. Pokud někdo nosí roušku, můžete předpokládat, že s velkou pravděpodobností je naočkovaný, toto není šílená domněnka, je to zcela zjevné. Nepřibližute se k lidem s rouškou.

Jsou to těžká rozhodnutí. Všichni jsme věděli, že tyto dny přijdou. Věděli jsme, že přijde doba těžkých rozhodnutí. Příkladem mohou být děti v indoktrinačních táborech neboli veřejných školách, již nějakou dobu varuji, neposílejte je tam. Všichni dementní učitelé se nechali naočkovat a teď tam vaše děti sedí a vystavují se riziku, že budou neplodné. Jen tím, že jsou v kontaktu s učiteli.

Pokud nechápete, jak je tato konečná hra hrozivá, tak zkrátka nedáváte pozor.

Zdroj:

 rumble.com/vfwv7z-nurse-warns

Zdravotní sestra varuje – držte se dál od očkovaných lidí! | tadesco.org

Přirozenost evoluce / Informace / internetové rádio / Necenzurovane.net. / Simona Schubert-Sebova / Studio Kadaň / stvoření / SVCS / Svobodný vysílač CS /

Komentáře

  • Martin napsal:

    Zdravím,
    pokud budete mít v pořadu opět předčítání z Bible, prosím na to upozornit v titulku.
    Děkuje Martin