21.5.2021 - Petr Václav

2021-05-21 – Hovory při víně s hosty Andreou Krulišovou a Mgr. Luďkem Růžičkou 173. díl – 142 min.

Jak snadné je dnes stát se obětí fiktivního obvinění? To zaznělo v dnešním pořadu s obviněnu Andreou Krulišovu z napomáhání a účasti na terorismu a jejím obhájcem Mgr. Luďkem Růžičkou. Jak souvisí pohádka o agentech GRU operujících ve Vrběticích s „rozkrýváním“ práce diverzní skupiny v ČR složené z nic netušících obětí? Zpravodajské hry vyznamenaného šéfa BiS CIA? Vládne nám tu policie a agenti CIA? Kolik si toho necháme líbit? Dneska jde o Krulišovou, Kratochvíla, Hadravu a Štádlera, zítra to můžete být Vy!

Archiv pořadů / Hovory při víně agenti CIA řídí BiS / fiktivní obvinění / host Andrea Krulišová / host Mgr. Luděk Růžička / hovory při víně / kauza Vrbětice / obviněn bez důkazů / Petr Václav / Studio Midgard / terorismus vs. vlastenectví? / vyznamenaný Koudelka / zpravodajská pohádka /

Komentáře

  • Jarmila D. napsal:

    Pro mne jsou Vrbětice jasné-někdo si kryje záda, protože se na něj řítí pěkný průšvih. A jelikož je hra rozehraná vrcholnými politiky, kteří se nechali vtáhnout až daleko do rizika poštvat proti nám Rusko, tak to bude asi někdo s hodně velkým vlivem. Navíc mám pocit, podle toho, co probíhá souběžně, že ve hře je Bělorusko. Detaily svého názoru raději nebudu rozepisovat, ty si nechám pro sebe.

  • ac.71soucek napsal:

    Přesně jak jste říkali…tyto volby pokud budou,,budou rozhodující a jen se modlím,zda většina lidí již prohlédla,protože pokud by tu měli vládnout piráti,stan a top09..pak tuším,že opravdu bude téci krev.

    • Petr Václav napsal:

      Souhlasím, podzimní volby jsou o naší člověčí budoucnosti. Ale jsou jen nástrojem k tomu, aby se změnilo vše, co zničilo lidskou důstojnost a ohlodalo společnost jak kost – tedy i volby samotné a systém řízení společnosti a státu!