21.5.2021 - Studio CS Soňa Ludmila

2021-05-21 – Sámoška 1.díl

Uplatňování moci přímo od občanů : Penny Velká….


Nová kategorie pořadů; Sámoška CS | Svobodný vysílač CS
Postupně zde přibudou všechny pořady Sámo Vladimíra s hlavním tématem Sámoška
Pořady „Sámoška“ provází Soňa Ludmila, tématicky se podílí hlavní postava Sámoška (Slavus Sámo Vladimír CS) a host bezdomovec Ráďa (svérázný ČechoSlovák na moravsko – slovenském pomezí).

Změny zespoda



Informace z moravsko – slovenských kopanic

V pořadu Sámoška komunikuje na aktuální

– nejen lokální témata všedních lidských dnů

Změny zespoda jsou o nás pro inspiraci a zamyšlení

Uplatňování moci přímo od občanů : Penny Velká….

Jednoho krásného slunného dne si byl Ráďa na poště pro svou malou dávku k přežití v systému, kde ho nechtějí zaměstnat na plný úvazek. Na stolku ho zaujal leták obchodu Penny, který v obci nemají a má se zde postavit.

Člověku se v myšlenkách zobrazil děj filmu Český Sen připomněl si naštvanost lidí na politické strany a jejich zástupce nesvéprávných občanú, kdy daly desítky milionů filmařům, aby ukázaly obyvatelům, jak jdeme za vlastní hloupostí a nedokážeme potlačit bezmyšlenkové následování politických autorit a nemáme vliv v jejich soukromých partajích. Dnes při coroně prosazují právě cizí markety a zavíráním místního trhu provádí destruktivní činnost v naší zemi a ovládají přez současný strach z nákazy naše životy víc než je únosné.

Nelepší je prevence proti COVIDU i nerozumu a dost bylo pánů, řidme se zdavým rozumem

Tohle nechceš. Kupodivu stále jde politikům o naše zdraví, životy a peníze. Pouze nám zamlčují informace o preenci a místo toho spolu ve vzácné jednotě se Zemanem tlačí národ do nuceného pokusu na lidech. Tak fajn, vždy je lehčí změnit sebe, než chování cizího politika, který zneužívá svou moc a vaši důvěru v autority.

Sámoška CS podporuje svými pořady na Svobodném vysílači prvotně tyto rubriky pro Studio CS

Navštiv zde archiv – všechny studia a pořady Svobodného vysílače CS

Co nás přivedlo na téma pořadu?

Přímá Volba Velká nad Veličkou

PENNY Market Česká republika nabídl obyvatelům Velké nad Veličkou diskuzi a možnost volby. Víte že, o stavbě ve své obci, rozhodujete vy obyvatelé? To platí v obci Velká nad Veličkou, ale i u vás, nebo v Praze, Brně, Hradci nad Moravicí, Jihlavě, Ostravě a dokonce i v Mostě 🙂

Faacebook Penny Velká nad Veličkou

SVCS Studio CS

Soňa Ludmila

svcs.studio.cs@gmail.com

Skype: SVCS Studio CS

<

Archiv pořadů / Měníme systém - měníme postoj / Sámoška / SVCS Studio CS - Soňa Ludmila / Živé projekty člověk / občan / Penny / potřeby / Přirozenost / Ráďa / Sámoška / Sámoška CS / Soňa Ludmila Csiffáry / SVCS Studio CS / Velká nad Veličkou / www.svobodny-vysilac.cz /

Komentáře